Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Συνέντευξη με τον Bob Lazar το Άνθρωπο που Ταρακούνησε τον Πλανήτη με την Περιοχή 51





Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο Bob Lazar είναι εκείνος ο άνθρωπος που, στα τέλη της δεκαετίας του ’80, έκανε τεράστιες αποκαλύψεις σχετικά με τα μυστικά που ισχυριζόταν ότι υπήρχαν στην περίφημη και περιβόητη κορυφαία μυστική Περιοχής 51 αλλά και την S-4.




Αν και τα λεγόμενα του Lazar, εξακολουθούν να είναι αμφιλεγόμενα για όλα εκείνα εκείνα που υποστήριξε ότι ήταν πραγματικότητα, τώρα έρχεται με ένα ολοκαίνουργιο ντοκιμαντέρ με σκηνοθέτη τον Jeremy Kenyon Lockyer Corbell, που είναι να κυκλοφορήσει αυτές τις μέρες και το τρέιλερ μπορείτε να το δείτε εδώ.


Πέρα από όλα αυτά, ο Bob Lazar δίνει μία αποκλειστική συνέντευξη το κανάλι Secureteam 10, όπου οι φαν τόσο του ίδιου όσο και των αποκαλύψεων σχετικά με την Περιοχή 51, τους εξωγήινους και τα UFOs, μπορούν να απολαύσουν:

Παρακολουθείστε την Αποκλειστική Συνέντευξη που έδωσε στο κανάλι Secureteam 10:


Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

EXCLUSIVE: The Bob Lazar Interview


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η υπόθεση Bob Lazar και οι αποκαλύψεις του(1989)
diadrastika.com

https://katohika.gr/diethni/synentefksi-me-ton-bob-lazar-to-anthropo-pou-tarakounise-ton-planiti-me-tin-periochi-51/?fbclid=IwAR03IIq_7efP5DaSuT4nym-9rzrvy_Xb7jlNppZ5YEOJz9zSQ0gCF0HJHfk

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)