Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Θεωρία συνωμοσίας για τον Τιτανικό: Δεν βυθίστηκε ποτέ και το πλοίο που είναι στον πάτο του Ατλαντικού είναι..





Όλοι γνωρίζουμε ότι το μεγαλύτερο πλοίο που είχε φτιάξει ανθρώπινο χέρι ως τις αρχές του 20ου αιώνα βυθίστηκε στο παρθενικό του ταξίδι, τον Απρίλιο του 1912.

Όμως μια θεωρία
συνωμοσίας υποστηρίζει ότι το «αβύθιστο πλοίο» έμεινε όντως αβύθιστο!

Σύμφωνα με αυτή τη θεωρία, ο JP Morgan, πλοιοκτήτης, άλλαξε κρυφά τα πλοία και στη θέση του ολοκαίνουριου Τιτανικού ταξίδεψε το «αδελφικό» του πλοίο, Olympic, το οποίο, καθόλου τυχαία, είχε στην «πλάτη» του δύο θαλάσσια ατυχήματα λίγους μήνες νωρίτερα.


Οι ζημιές στο πλοίο ήταν οικονομικά δυσβάσταχτες για την εταιρία, κι έτσι το Olympic «μεταμφιέστηκε» σε Τιτανικό και βυθίστηκε σκοπίμως, για να εισπράξει ο Morgan τεράστια αμοιβή από την ασφαλιστική εταιρία και να σωθεί οικονομικά.




Σύμφωνα πάντα με την θεωρία αυτή που αναλύθηκε και στο βιβλίο του Robin Gardiner «Το πλοίο που δε βυθίστηκε ποτέ», ο Τιτανικός συνέχισε την «καριέρα» του ως Olympic.
in2life.gr
https://hellas-now.com/theoria-synomosias-gia-ton-titaniko-den-vythistike-pote-kai-to-ploio-poy-einai-ston-pato-toy-atlantikoy-einai/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)