Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Αίγυπτος : Οι αρχές δεν θέλουν να μάθει το κοινό την αλήθεια για την αρχαία κοινωνία.








Οι πυραμίδες της ΑΙΓΥΠΤΟΥ βρίσκονται στο επίκεντρο μιας θεωρίας συνωμοσίας,
ισχυριζόμενοι ότι κατασκευάστηκαν
χρησιμοποιώντας τεχνολογία υψηλού επιπέδου, αλλά ένα περίεργο ντοκιμαντέρ προχωρά ακόμα περισσότερο, υποδεικνύοντας ότι οι αρχές θα μπορούσαν να μας σταματήσουν να μάθουμε την αλήθεια για αυτές τις αρχαίες δομές.


Από τον MATTHEW KIRKHAM


Δεν υπήρχαν κάμερες πριν από χιλιάδες χρόνια, όταν οι αρχαίοι Αιγύπτιοι έχτισαν τις τρεις πυραμίδες της Γκίζας. Ως εκ τούτου, οι επιστήμονες έπρεπε να μοιράζονται ενδείξεις για το πώς κατασκευάστηκαν αυτά τα πανύψηλα μνημεία. Υπάρχουν σήμερα περίπου 80 πυραμίδες που είναι γνωστές από την αρχαία Αίγυπτο. Οι τρεις μεγαλύτερες και καλύτερες διατηρημένες από αυτές χτίστηκαν στη Γκίζα.





https://youtu.be/Do3oFnaoYCM






Οι πιο γνωστές από αυτές τις πυραμίδες χτίστηκαν για τον Φαραώ Κούφου. Είναι γνωστή ως η "Μεγάλη Πυραμίδα".


Στο ντοκιμαντέρ Netflix "Ο Πυραμιδικός Κώδικας", οι ισχυρισμοί αναδεικνύουν ότι η περαιτέρω γνώση σχετικά με τις δομές της Αιγύπτου παραμένει κρυμμένη από το κοινό.


Το ντοκιμαντέρ υποδεικνύει ότι υπάρχουν ενδείξεις σε όλη τη χώρα που δείχνουν τη γνώση της υψηλής τεχνολογίας που χρησιμοποιείται για την κατασκευή των αρχαίων πυραμίδων.





https://youtu.be/pOznETH5nGY



Τα πλάνα από την εκπομπή αποκαλύπτουν ότι μεγάλο μέρος της αρχαίας Αιγύπτου παραμένει ανεξερεύνητο, με δορυφορικές εικόνες που παρουσιάζουν ίχνη από ποικίλες δομές που δεν έχουν ακόμη ανασκαφεί.


Αυτές οι εικόνες συμβολίζουν μηχανικούς που δεν υπήρχαν εκείνη την εποχή, ή έτσι μας οδηγούν να πιστέψουμε.


https://youtu.be/Cz8nlXPs1nc


Προσθέτει: "Σήμερα, οι Αιγύπτιοι ξεναγοί έχουν ρητά οδηγίες να μην το επισημάνουν στους τουρίστες."





Το ντοκιμαντέρ υποστηρίζει ότι, παρά τις αυστηρές ρυθμίσεις που ισχύουν για το είδος της έρευνας που επιτρέπεται, υπάρχουν ακόμη στοιχεία που υποδηλώνουν ότι οι αρχαίοι Αιγύπτιοι είχαν γνώση που έχει χαθεί.


https://www.express.co.uk/news/weird/1044814/Egypt-great-pyramid-giza-bombshell-discovery-spt






AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ EXPRESS : Corfiatiko.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)