Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Τεράστιο Κύβο στο Μέγεθος της Γης να Βγαίνει από τον Ήλιο Κατέγραψε η NASA






Γράφει ο Σπύρος Μακρής


Η NASA κατέγραψε ένα τεράστιο εξωγήινο διαστημόπλοιο μεγέθους όπως η Γη να «βγαίνει» από την καυτή κορώνα του Ήλιου και, πιθανότατα, μέσα από τον ίδιο τον Ήλιο,
σύμφωνα με παράξενες δηλώσεις στο διαδίκτυο.H Βρετανική Express.co.uk, αναφέρει πως ο δημοφιλής ειδικός
στα ΑΤΙΑ, Scott Waring εντόπισε για πρώτη φορά τον «εξωγήινο κύβο» στις 2 Οκτωβρίου, όταν είδε ένα φωτεινό αντικείμενο να απομακρύνεται από τον Ήλιο.
Το εντόπισε, όπως μας λέει, σε μια φωτογραφία του Ήλιου, από το Ηλιακό και το Ηλιοσφαιρικό Παρατηρητήριο (SOHO) της NASA.
Ο κ. Waring ερμήνευσε αυτό το αντικείμενο ως παράδειγμα προηγμένης εξωγήινης τεχνολογίας, το οποίο έχει περίπου το ίδιο μέγεθος με την Γη.
Όπως όλοι βλέπουμε, το αντικείμενο που τραβήχτηκε από τις φωτογραφίες της NASA φαίνεται να έχει τετράγωνο σχήμα που παραπέμπει σε κύβο, με ένα μακρύ σκούρο ίχνος καπνού ή αερίου πίσω του σαν ουρά και μια λευκή προς κίτρινη λάμψη γύρω από το κύριο σώμα.
Ο κ. Waring δήλωσε:

«Το UFO είναι τεράστιο αφού ο Ήλιος είναι 109 φορές η διάμετρος της Γης.
«Αυτό το UFO είναι μια ακριβής αντιστοιχία στο μέγεθος και όμως ξεπρόβαλε τόσο γρήγορα που δεν έχει καταγραφεί σε καμία άλλη φωτογραφία.»Ο κ. Waring πιστεύει ότι «έπιασε» ξανά το ίδιο κυβωτιόσχημο ΑΤΙΑ την Τρίτη 16 Οκτωβρίου, το οποίο επέστρεψε ύστερα από κάποιο ταξίδι του.
Πολλοί επαίνεσαν την ανακάλυψη του Scott Waring και παραδέχτηκαν πως «εκεί έξω», υπάρχουν πολλά εξωγήινα διαστημόπλοια που «κόβουν βόλτες» ή μπαινοβγαίνουν στον Ήλιο, αφού το ζωοφόρο αστέρι μας, από πολλούς θεωρείται και ως Πύλη από και προς άλλους κόσμους ή χώρους του διαστήματος.

Αλλά ποιες είναι οι πιθανότητες, αναρωτιέται ο συντάκτης της Express, ένα διαστημικό σκάφος να μπορεί να αντέξει την τεράστια θερμότητα που εκπέμπεται από την καρδιά του ηλιακού μας συστήματος;
Σύμφωνα με το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Καλιφόρνιας Caltech, η θερμοκρασία στην επιφάνεια του Ήλιου καίει στους 5.600 βαθμούς Κελσίου (10.000 Φαρενάιτ), ενώ πιο βαθιά προς τον πυρήνα του οι θερμοκρασίες φτάνουν μέχρι 15 εκατομμύρια Κελσίου (27 εκατομμύρια Fahrenheit).
Είναι δύσκολο να φανταστούμε ότι οποιοδήποτε είδος διαστημικού σκάφους θα μπορούσε να επιβιώσει κοντά σε αυτές τις συνθήκες, πόσο μάλλον να βουτήξει στον Ήλιο, να μπει ή να βγει από αυτόν.
Πραγματικά, τίποτα δεν θα μπορούσε να γλιτώσει με τα δεδομένα της τεχνολογίας και των γνώσεων που έχουν αυτή τη στιγμή οι επιστήμονες της Γης. Αλλά ποιά μπορεί να είναι τα δεδομένα που, ενδεχομένως, έχουν οι τεχνολογικά προηγμένοι εξωγήινοι πολιτισμοί;
Earth Size UFO Exiting Our Sun On NASA Image, Sept 30, 2018, UFO Sighting News.





https://youtu.be/oRe5rJ6yy_A

Earth Size UFO Cube Returns To Sun Today, NASA/SOHO link, Oct 16, 2018, UFO Sighting News.





https://youtu.be/2MYC_SAEYng



diadrastika



Το διαβάσαμε από το: Τεράστιο Κύβο στο Μέγεθος της Γης να Βγαίνει από τον Ήλιο Κατέγραψε η NASA http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/10/nasa.html#ixzz5UHeCIGcS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)