Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Μυστικό αεροσκάφος ξεπροβάλει από τα χιόνια της Ανταρκτικής





Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένας χρήστης του διαδικτύου χρησιμοποιούσε το Google Earth και σάρωνε το Νότιο Πόλο. Εξερευνούσε την Ανταρκτική και περνώντας από την περιοχή Queen Maud της παγωμένης ηπείρου, παρατήρησε ότι κάτι δεν ταίριαζε με το υπόλοιπο περιβάλλον.


Μια πιο προσεκτική ματιά από διάφορες γωνίες, απεικονίζει ένα τριγωνικό αντικείμενο που, σύμφωνα με τις μετρήσεις,
δείχνει να έχει 107 μέτρα μήκος και 74 πλάτος.

Ίσως, έχει αξία να πούμε πως στην ίδια περιοχή, πρόσφατα έχει εντοπιστεί κάτι ακόμα που θυμίζει μεγάλου μήκους γέφυρα, ενός ένα σημείο έχει σβηστεί από τον χάρτη.

Όπως αναφέρει η Βρετανική dailystar.co.uk, εξωφρενικές αξιώσεις εικάζουν ότι αυτό το αντικείμενο θα μπορούσε να είναι ένα ιπτάμενο αντικείμενο που μπορεί να έχει θαφτεί στα χιόνια εδώ και εκατοντάδες ή χιλιάδες χρόνια.





«Τα ίσια άκρα είναι εντελώς αφύσικα», ισχυρίστηκε κάποιος σε σχόλιό του ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Πιθανότατα υπήρχε ένας αρχαίος πολιτισμός που έζησε στην Ανταρκτική πριν καλυφθεί από χιόνι.

Αν και υπήρξαν σχόλια ότι αυτό το αντικείμενο δεν είναι πιθανό να πρόκειται για ένα ιπτάμενο διαστημόπλοιο ανώτερης εξωγήινης φυλής, αλλά ένας φυσικός σχηματισμός, κάποιοι άλλοι ισχυρίστηκαν ότι θα μπορούσε να είναι κάποιο μοντέλο τύπου TR-3B, ένα υπερηχητικό κατασκοπευτικό αεροπλάνο
με τριγωνικό σχεδιασμό της Πολεμικής Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών, που εικάζεται ότι έχει αναπτυχθεί με μυστικά κονδύλια σε κρυφά εργαστήρια.

Τι μπορεί να είναι, τελικά; Ένα αρχαίο διαστημόπλοιο, ένα σύγχρονο μυστικό αεροσκάφος ή απλά ένας φυσικός σχηματισμός;

Παρακολουθείστε και το βίντεο για να έχετε σαφέστερη εικόνα:

Huge Triangular UFO emerges from Antarctica ice


diadrastika.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)