Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Μυστηριώδεις υποβρύχιες δομές εντοπίζονται σε όλο τον πλανήτη




Αυτές οι μυστηριώδεις δομές ανακαλύφθηκαν τα τελευταία χρόνια χάρη στο Google Earth, ένα λογισμικό που έχει γίνει ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία στην ανακάλυψη ανεξήγητων αντικειμένων και θέσεων στον πλανήτη μας.

Αλλά τι είναι αυτές οι παράξενες δομές?


Είναι απλώς φυσικοί σχηματισμοί που βρίσκονται στο βυθό του ωκεανού; Είναι πολύ απίθανο να είναι φυσικοί σχηματισμοί, καθώς ξεχωρίζουν από τον υπόλοιπο ωκεάνιο βυθό σχηματίζοντας τέλειες γεωμετρικές δομές που δεν συναντάμε στην φύση. Από βυθισμένα ερείπια χαμένων πολιτισμών, πυραμίδες, οβελίσκους, κυκλικά σχήματα μέχρι ακατανόητες για την φύση γεωμετρικές δομές, μπορεί κάποιος εύκολα να διακρίνει στους βυθούς των ωκεανών μέσω τους προγράμματος google earth.



Όμως γιατί είναι τόσο σημαντικές οι πυραμίδες και οι οβελίσκοι για τους παλαιότερους πολιτισμούς? Εντοπίζονται παντού στον πλανήτη ακόμα και υποβρυχίως, ποια η χρησιμότητά τους λοιπόν?



Η πυραμίδα που λέγεται πως υπάρχει στο βυθό του τριγώνου των Βερμούδων κατασκευασμένη από κρύσταλλο.

Οι παράξενες δομές από μια υποβρύχια και ίσως άλλη μια πυραμίδα όπου βρίσκονται σε βάθος δύο χιλιάδων μέτρων στην περιοχή του τριγώνου των Βερμούδων εντοπίστηκε με την βοήθεια ενός σόναρ, σύμφωνα με τον ωκεανογράφο Δρ Meyer Verlag.
Το μήκος της βάσης της πυραμίδας φτάνει τα 300 μέτρα και 200 μέτρα ύψος. Μελέτες που υποστηρίζουν ότι η πυραμίδα στο βυθό της θάλασσας μπορεί να είχε γίνει αρχικά στην ηπειρωτική χώρα, μετά την οποία ένας καταστροφικός σεισμός χτύπησε και άλλαξε εντελώς το τοπίο ή με την αντιστροφή των πόλων όπου έγινε στο παρελθόν.



Άλλοι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι μερικές εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια πριν, τα νερά της περιοχής στο Τρίγωνο των Βερμούδων μπορεί να ήταν ως μία από τις δραστηριότητες του ακρογωνιαίου λίθου του λαού της Ατλαντίδας, και οι πυραμίδες στο βυθό της θάλασσας μπορεί να είναι μια αποθήκη του εφοδιασμού τους ή μια πηγή ενέργειας τους. Πολλοί αναρωτιούνται αν έχει κάποια επιρροή στα διερχόμενα σκάφη και αεροπλάνα και θα μπορούσε να είναι η αιτία για όλα το μυστήρια που περιβάλλει την περιοχή και για τις παράξενες εξαφανίσεις. Αν, δηλαδή παράγει ηλεκτρομαγνητικά πεδία θα μπορούσε να είναι αιτία των δυσλειτουργιών που έχει παρατηρηθεί στα ηλεκτρονικά συστήματα των διερχόμενων αεροπλάνων και πλοίων. Φυσικά και αυτό το θέμα ‘χάθηκε’ μυστηριωδώς από τα παγκόσμια μέσα και η είδηση κουκουλώθηκε.

Οι αρχαίες πυραμίδες και οι οβελίσκοι, σύμφωνα με την θεωρία που συνεχώς αναπτύσσει υποστηρικτές ακόμα και στον ακαδημαϊκό κόσμο, είναι ενεργειακοί μηχανισμοί που έχουν παραμείνει ενεργοί λόγω των ειδικών τους κρυσταλλικών δομών και τοποθεσιών που είναι βαθιά συνδεδεμένες με τον πλανήτη. Οι κρύσταλλοι λαμβάνουν ενέργεια από διάφορες πηγές, συμπεριλαμβανομένου του Ήλιου, των άστρων, του ενεργειακού πεδίου της γης και αυτών των δομών που είναι ικανές να μεταδίδουν ενέργεια από το ένα μέρος στο άλλο. Όλα εξαρτώνται από την κλίση του πλανήτη σε οποιαδήποτε δεδομένη χρονική στιγμή του έτους, δεδομένης της σωστής γωνίας, μια δομή θα μπορούσε να εντείνει και να μεταδώσει τις ενέργειες σε άλλες δομές που στη συνέχεια ενεργούν ως συσκευές λήψης, ικανές να διασκορπίσουν αυτήν την ενέργεια.



Σύμφωνα με πολλούς ερευνητές, αρχαίοι πολιτισμοί όπως οι Έλληνες, οι Αιγύπτιοι και οι Σουμέριοι ήταν ικανοί να εκμεταλλευτούν την ενέργεια του πλανήτη και πιθανότατα των άστρων. Τα μεγαλιθικά και άλλα πυραμιδικά μνημεία είναι απλά απομεινάρι ενός παγκόσμιου προκατακλυσμιαίου πολιτισμού. Ο Tesla επιβεβαίωσε ότι ήταν κάτι πιθανό και όχι μόνο φαντασία, η τηλε-μεταφορά ενέργειας αλλά και η άντληση ενέργειας από τον αιθέρα. Δυστυχώς, σήμερα δεν έχουμε καμιά ένδειξη για το πώς το κατάφερε ο Tesla και να φτάσουμε να αξιοποιήσουμε αυτήν την ανακάλυψη στην καθημερινότητά μας, αφού αυτή η τεχνολογία αποκρύπτεται σκοπίμως από άγνωστα ”κέντρα”.

Υπάρχει σύνδεση με τα μνημείων και UFO?
Τα τελευταία χρόνια υπήρξαν αναρίθμητες αναφορές για καταδύσεις UFO στους ωκεανούς της Γης, που εξαφανίστηκαν ξαφνικά από την όραση. Οι ουφολόγοι και οι θεωρητικοί των αρχαίων αστροναυτών υποδεικνύουν ότι υπάρχει
μια σύνδεση μεταξύ αρχαίων μνημείων σε όλο τον κόσμο και άλλων μνημείων που κρύβονται κάτω από τον ωκεανό με την εμφάνιση UFO. Η θεωρία αυτή υποστηρίζει πως τα UFO χρησιμοποιούν το ενεργειακό πλέγμα της Γης για να κινούνται αφού και τα ίδια τα πανάρχαια μνημεία είναι κτισμένα πάνω στις ενεργειακές γραμμές (Ley Lines)

Το μόνο σίγουρο είναι πως πολλές απαντήσεις σε αυτά τα ζητήματα βρίσκονται κρυμμένες στα απύθμενα βάθη των θαλασσών μας. Έχουμε διερευνήσει λιγότερο από το 5 τοις εκατό του ωκεανού που καλύπτει το εβδομήντα τοις εκατό της επιφάνειας του πλανήτη! Ερωτηματικό παραμένει πόσα μυστήρια εξακολουθούν να κρύβονται κάτω από τον ωκεανό, η ανακάλυψη αυτών των μυστηριακών δομών είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι του τι θα βρεθεί εκεί.



Αν τοποθετήσουμε τις συντεταγμένες στο Google Earth: 32°30’07.74 149°52’46.51″ παρατηρούμε τις απίστευτες κατασκευές που βρίσκονται στο βάθος του ωκεανού ανοιχτά της Ιαπωνίας που θυμίζουν πυραμίδες. Είναι δύσκολο να υποθέσουμε ότι είναι απλώς φυσικοί σχηματισμοί δεδομένου του πώς ξεχωρίζουν από το υπόλοιπο υποβρύχιο τοπίο.



Στις συντεταγμένες 12°8’1.5″N, 119°35’26.4″W ανοιχτά του Μεξικού, στον Ειρηνικό, παρατηρούμε δύο παράξενα πυραμιδικά σχήματα



Παρακάτω θα δούμε δορυφορικές εικόνες του google earth πριν την διόρθωση τους, διότι θεωρήθηκαν ως glitch(!)

H υποτιθέμενη βυθισμένη πόλη της Ατλαντίδας στην Καραιβική, σήμερα έχει αφαιρεθεί από το google earth.
Γιατι??





Αυτοί οι παράξενοι οβελίσκοι (συντεταγμένες: 32°30’07.74″ S 149°52’46.51″ W)
του νοτίου Ειρηνικού υπήρχαν μέχρι το google earth 6, από την αναβάθμιση και αυτό αφαιρέθηκε ως glitch(!)



ο ύψος του Οβελίσκου ξεπερνάει τα 3.500 μέτρα (!). Bρίσκεται ακριβώς στην αντίθετη πλευρά της Γης από την πυραμίδα του Χέοπα στην Αίγυπτο!



Παρατηρούμε ακόμα δύο μικρότερους, πως γίνεται και αυτό να είναι glitch?



Aκόμα και στον κόλπο της Καλιφόρνια, εντοπίστηκε βυθισμένη πόλη που σκοπίμως αφαιρέθηκε!



Υπενθυμίζουμε την έρευνα της ομάδας μας πάνω στις υποβρύχιες δομές που εντοπίζονται μέσω του google earth στην Ελλάδα.

omadaorfeas

πηγές:
http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-3830639/Is-crystal-pyramid-Bermuda-Triangle-Conspiracy-theorists-claim-structure-explain-planes-missing.html
https://www.express.co.uk/travel/articles/694664/Google-Earth-mysterious-discovery-underwater-ancient-city-mexico-aliens


https://www.google.com/earth/
https://katohika.gr/diethni/mystiriodeis-ypovrychies-domes-entopizontai-se-olo-ton-planiti/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)