Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Οι Γκρούβαλοι της Ικαρίας. Ένα Μυστικό Πείραμα. Μία Πολύ Παράξενη Ιστορία







Οι Γκρούβαλοι αποτελούν αποτέλεσμα ενός απόρρητου πειράματος γενετικής, με την χρηματοδότηση του Υπουργείου Πολιτισμού στις αρχές της δεκαετίας του ’80, που διεξήγαγαν αναρχικοί γιατροί (και μετέπειτα μέλη του κόμματος) σε μυστικό μέρος στα Εξάρχεια. Στόχος της τότε κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ ήταν η δημιουργία μιας νέας γενιάς ανθρώπων, που να έχουν στα γονίδιά τους τα σοσιαλιστικά (Σημίτης, 1995) ιδεώδη.

Αν και οι πληροφορίες
είναι συγκεχυμένες, λέγεται ότι διασταυρώθηκε DNA από τον Κ.Λαλιώτη, την Μ.Δαμανάκη, μια τζίβα του Bob Marley, έναν πάνκη από Θεσσαλονίκη και ένα παγώνι. Το πείραμα απέτυχε εντελώς, και τα φρικιαστικά αποτελέσματα αναμένονταν. Ωστόσο το πείραμα έμεινε κρυφό για πολλά χρόνια ακόμα. Λέγεται όμως ότι είχε διαρρεύσει ελεγχόμενα. Σε ανύποπτο χρόνο, η Ελένη Μενεγάκη είχε πει σε συνέλευση της Βίλλας Αμαλίας «Όλοι μας έπρεπε να καταλάβουμε τους συμβολισμούς του Δράκουλα των Εξαρχείων τότε…»
Η ΑποκάλυψηΜετά από σκληρή και επίμονη δουλειά τριών μάχιμων ερευνητών, του Κ.Χαρδαβέλα, Β. Λεβέντη και Λιακόπουλου το πείραμα αποκαλύφθηκε και γυρίστηκε ντοκιμαντέρ που θα προβαλλόταν από το Κανάλι 29. Τότε (με άλλη πρόφαση) παρενέβησαν τα ΜΑΤ και η προβολή εμποδίστηκε, ενώ η μαγνητοταινία καταστράφηκε από έναν ΜΑΤατζή, ρίχνοντας πάνω της τρία δακρυγόνα (μια φυσουνιά και δύο τζίντζερ), δύο κρότου λάμψης και 5 γκλοπιές, ενώ ταυτόχρονα την έβριζε χυδαία.
Ωστόσο ο προνοητικός και πολυμήχανος Β. Λεβέντης είχε φροντίσει: είχε ρίξει Malox στην μαγνητοταινία. Πήγε μετά από δύο μέρες κρυφά και την πήρε. Το ντοκιμαντέρ βέβαια δεν προβλήθηκε ποτέ. Γινόντουσαν όμως προβολές σε σπίτια κρυφά για χρόνια. Τα ίχνη αυτής της ταινίας κάποια στιγμή χάθηκαν..

Το πρώτο νεογέννητοΟι μαρτυρίες για το πρώτο νεογέννητο Γκρούβαλο ήταν ανατριχιαστικές.. Το μωρό δεν είχε καθόλου μαλλιά. Μόνο μια μικρή ανεπαίσθητη λωρίδα μαλλιών, κόκκινου χρώματος, ξεκινώντας από το μέσο του μετώπου, φτάνοντας πίσω στο σβέρκο. Επίσης κάτω από την αριστερή μασχάλη είχε μια κρεατοελιά, απ’την οποία ξεπρόβαλλε μια χοντρή τζίβα. Επίσης είχε και ένα τατουάζ στην πλάτη, αλλά δυστυχώς δεν ήταν εμφανές το τι παρίστανε. Είχε βρομερά και κίτρινα νύχια στα πόδια, ενώ ήταν πολύ μελαψό. Ζύγιζε 2 κιλά και 650 γραμμάρια. Κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται. Εικάζεται μόνο ότι ζει σε μια σπηλιά στην Ικαρία.

ΑναπαραγωγήΟι Γκρούβαλοι έχουν τόσο σεξουαλική όσο και μη σεξουαλική αναπαραγωγή.
Ένας Γκρούβαλος μπορεί να είναι αρσενικός ή θηλυκός. Η γονιμοποίηση γίνεται εξωτερικά, με την απελευθέρωση γαμετών στο περιβάλλον, τόσο από το θηλυκό όσο και από το αρσενικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έμβρυά τους χαρακτηρίζονται αρχικά από διμερή συμμετρία, που σημαίνει ότι οι Γκρούβαλοι είναι συγγενικά ζώα με τους Σαολίν. Η μη σεξουαλική αναπαραγωγή γίνεται με προσευχή, ή γιόγκα στην παραλία.

Η πρώτη ΓενιάΗ πρώτη γενιά ενηλικιώθηκε στα τέλη της δεκαετίας του ’90. Εμφανισιακά, τον χειμώνα ένας Γκρούβαλος (δεν) διαφέρει εξωτερικά από έναν κοινό άνθρωπο. Ζει κανονικά στα αστικά κέντρα (δεν), δουλεύει (δεν), σπουδάζει (δεν). Είναι άτομα γενικά χαμηλής νοημοσύνης, και εξαιρετικά χαμηλής αυτοεκτίμησης. Τους κυριεύει η επιδειξιομανία (μην ξεχνάμε ότι είναι διασταύρωση παγωνιού). Ο Γκρούβαλος ξεχωρίζει από τον άνθρωπο μόνο κατά την περίοδο της αναπαραγωγής, η οποία είναι αρχές Ιουλίου με μέσα Αυγούστου. Σαν αποδημητικό πτηνό πηγαίνει σε μέρος όπου οι συνθήκες αναπαραγωγής είναι ευνοϊκές. Προτιμούν το νησί Ικαρία, λόγω του πλούσιου υδροβιότοπου που έχει εκεί, όπου υπάρχει άφθονο νερό και τροφή.
Κατά την περίοδο αναπαραγωγής τους μεταμφιέζονται, προκειμένου να ελκύσουν τον επιθυμούμενο σεξουαλικό σύντροφο.

Κοινωνική Συμπεριφορά κατά την Περίοδο ΑναπαραγωγήςΟι Γκρούβαλοι
είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι και επιθετικοί την περίοδο αναπαραγωγής τους με τους ανθρώπους. Συνήθως μαζεύονται σε αγέλες, των 10-20 ατόμων. Κάθε αγέλη έχει έναν αρχηγό. Αρχηγός της αγέλης είναι συνήθως αυτός που είναι στον υδροβιότοπο περισσότερο καιρό. Δεν είναι μόνο αυτό το κριτήριο όμως. Άλλες αγέλες χρίζουν αρχηγό αυτόν με το μεγαλύτερο μόριο, ή με τη μεγαλύτερη μοϊκάνα.
Αν κάποιο μέλος της αγέλης κάνει κάποιο παράπτωμα (πχ. να χέσει μέσα στο ποτάμι), τότε ο αρχηγός της αγέλης λογοδοτεί στον αρχηγό όλου του υδροβιότοπου, τον Παραλιάρχη ή Ποταμάρχης. Λέγεται ότι ο Παραλιάρχης ξέρει που κρύβεται ο πρώτος Γκρούβαλος και τον επισκέπτεται που και που. Κύρια δραστηριότητα της αγέλης είναι να φτιάχνουνε τζιβά-νες, ενώ το αγαπημένο τους φρούτο είναι το πεπόνι (…).

Προϊόν φαντασίας από την frikipaideia


πηγή: frikipaideia.wikia.com μέσω enallaktikos.gr

diadrastika



Το διαβάσαμε από το: Οι Γκρούβαλοι της Ικαρίας. Ένα Μυστικό Πείραμα. Μία Πολύ Παράξενη Ιστορία http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/08/blog-post_842.html#ixzz5NUir0GOZ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)