Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ: Υπερκόσμιο Μήνυμα Εμφανίστηκε στον Ήλιο από Ανώτερο Πολιτισμό





Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Αυτό που συμβαίνει δεν μπορεί να είναι αληθινό! Αποκλείεται! Ξεπερνάει κάθε όριο της φαντασίας μας !!! Ωστόσο φαίνεται να είναι εντελώς πραγματικό και σίγουρα αυτό που καταγράφηκε είναι σε θέση να σας τινάξει τα μυαλά στον αέρα!



Σύμφωνα με το κανάλι UFONEARSUN – myunhauzen74 – НЛО возле Солнца, από το YouTube συνέβη μία πολύ περίεργη ανωμαλία στον Ήλιο την 1η Ιουλίου του 2018.

Όπως θα μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί, κάτι σκοτεινό περιβάλει από διάφορες μεριές τον ήλιο.

Όταν όμως ο χρήστης του καναλιού άλλαξε τα φίλτρα για να εξετάσει τι θα μπορούσε να είναι αυτή η σκοτεινιά, διαπίστωσε πως «από κάτω» βρίσκονταν μία σειρά από σχέδια που θυμίζουν έντονα τον σχεδιασμό DNA όπως τον ξέρουμε στην Γη.

Το κανάλι UFONEARSUN ισχυρίζεται ότι αυτό είναι ένα κρυπτογραφημένο μήνυμα που απευθύνεται μόνο σε ειδικούς που θα μπορούσαν να το διαβάσουν, όπως η NASA και άλλες διαστημικές υπηρεσίες ανά τον κόσμο που έχουν τα μέσα για να το εντοπίσουν και στην συνέχεια να το αποκρυπτογραφήσουν.

Προς το παρόν οι ανεξάρτητοι και εναλλακτικοί ερευνητές έχουν μείνει με το στόμα ανοιχτό
και προσπαθούν να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να το αποκρυπτογραφήσουν.



Μπορείτε και εσείς να δείτε αυτά τα παράξενα σχέδια τα οποία είναι πιθανόν να πρόκειται για κάποιο υπερκόσμιο μήνυμα από έναν ανώτερο πολιτισμός προς την Γη ή και άλλους πιθανούς πολιτισμούς στο Ηλιακό μας σύστημα.

Όπως είναι φυσικό επόμενο, οι σκεπτικιστές δεν αποδέχονται τα σχέδια αυτά και μιλούν για την απόλυτη φαντασία του καναλιού. Εσείς τι πιστεύετε;

Επιλέξτε υψηλή ανάλυση και πλήρη οθόνη.

Μην ξεχάσατε να μας αφήσετε την γνώμη σας, στα σχόλια παρακάτω:

Breaking news! Alien DNA and the message of the aliens from the sun! July 1, 2018


diadrastika.com

https://katohika.gr/sinomosia/emeine-me-to-stoma-anoichto-yperkosmio-minyma-emfanistike-ston-ilio-apo-anotero-politismo/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)