Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Οι Τεράστιες μυστηριώδεις πέτρινες σφαίρες στο νησί της Αρκτικής αφήνουν τους επιστήμονες προβληματισμένους.





Μεγάλες φυσικές μπάλες στο αρχιπέλαγος του Φράνζι Ζωοφίλου αφήνουν τους επιστήμονες προβληματισμένους.




Οι επισκέπτες αυτού του κοσμικού τοπίου ονόμασαν με ποδοσφαιριστές τους θεούς των στρογγυλών βράχων.

Οι τεράστιες πέτρινες μπάλες ύψους μέχρι δύο μέτρων βρίσκονται στην κατάλληλη ονομασία του νησιού Champ
, πάνω από τον πολικό κύκλο.

Τέλειες σφαίρες είναι διάσπαρτες σε όλο αυτό το βόρειο ακατοίκητο φυλάκιο. Και αρχικά είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι είναι φυσικες και δεν γίνονται από τον άνθρωπο ή ενδεχομένως από γίγαντες.

Ωστόσο, το άγονο 374 km2 (144 τετραγωνικά μίλια) νησί δεν κατοικήθηκε ποτέ και οι επιστήμονες είναι σίγουροι ότι δεν είναι τεχνητές, ακόμα κι αν δεν μπορούν να συμφωνήσουν πώς σχηματίστηκαν.



Οι τεράστιες πέτρινες μπάλες ύψους έως και δύο μέτρων βρίσκονται στο νησί Champ πάνω από τον πολικό κύκλο.



Παρόμοιες αλλά μικρότερες πέτρινες μπάλες βρέθηκαν πέρυσι στο νησί Heiss στο ίδιο αρχιπέλαγος.



Ο ρώσος πολικός ερευνητής Βίκτορ Μποϊάρσκι ανέφερε το έκτακτο φαινόμενο: « Οι σφαίρες είναι κατασκευασμένες από μαλακή πέτρα άμμου. Μπορείτε να δείτε ότι πολλές μεγάλες μπάλες χωρίστηκαν σε δύο μεγάλα μισά και η μεγαλύτερη πέτρα του νησιού καταρρέει κάθε χρόνο.



Ο Κωνσταντίνος Ζαϊκόφ, από το Ομοσπονδιακό Πανεπιστήμιο της Αρκτικής, δήλωσε: « Φαίνονται ανθρωπογενείς, αλλά είναι στην πραγματικότητα πέτρες που σχηματίστηκαν πριν από χιλιάδες χρόνια με κρυστάλλωση και μετέπειτα μαγνητισμό κόκκων άμμου πάνω στον κρύσταλλο.
Οι κόκκοι άμμου σκληρύνουν και δημιουργούν ένα αρκετά πυκνό σφαιρικό σχήμα.

'

Στο νησί Heiss οι μπάλες μοιάζουν με στρογγυλές σφαίρες ή σφαίρες με κανόνια. Βρήκαμε σφαίρες διαφορετικών μεγεθών, αλλά καμμία τόσο μεγάλη όσο στο νησί Champ ".



Ωστόσο, ο αυστριακός γεωλόγος Sepp Fridhubera ισχυρίστηκε ότι τα στρογγυλεμένα σχήματα των βράχων σχηματίστηκαν υποβρύχια και έχουν έναν οργανικό πυρήνα στο κέντρο.












Όπως έχουν αναφέρει προηγούμενες αναφορές, κάθε γεωλόγος φαίνεται να έχει τη δική του θεωρία.



Το νησί Champ πήρε το όνομά του από τον William S. Champ, εκπρόσωπο του αμερικανικού βιομηχάνου William Ziegler, ο οποίος χρηματοδότησε μια σειρά πρωτοποριακών εξερευνήσεων της Αρκτικής του 19ου αιώνα. Ο Heiss είναι μια γερμανική έκδοση του ονόματος Hayes. Ο Ισάκ Ισραηλινός Hayes,
επίσης Αμερικανός, ήταν εξερευνητής της Αρκτικής.


Παρόμοιες στρογγυλές πέτρες ανακαλύφθηκαν στο Volgograd , τη Νέα Ζηλανδία , την Κίνα , τη Βοσνία και τη Νότια Αφρική . Ένα άλλο ανεξήγητο φαινόμενο της φύσης σε μια απομακρυσμένη περιοχή σε όλο τον κόσμο. ΟΥΑΟΥ! Θέλω να πάω εκεί!


http://strangesounds.org/2018/07/huge-mysterious-stone-spheres-on-arctic-island-leave-scientists-baffled.html


ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ STRANGE SOUNDS : Corfiatiko





Το διαβάσαμε από το: Οι Τεράστιες μυστηριώδεις πέτρινες σφαίρες στο νησί της Αρκτικής αφήνουν τους επιστήμονες προβληματισμένους. http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/07/blog-post_587.html#ixzz5LlopWCnK

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)