Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

Ο θάνατος του Σμηναγού Thomas Mantell to 1948, κατά τη διάρκεια καταδίωξης Α.Τ.Ι.Α…







Ο μόνος αεροπόρος, ο οποίος κατάφερε να πλησιάσει ιπτάμενο δίσκο, έχασε τη ζωή του, πριν προλάβει να τον περιγράψει λεπτομερώς.


Η πληροφορία αυτή αναγραφόταν στην εφημερίδα “The Journal-Herald” του Dayton στο Ohio, η οποία, αναφερόμενη στη μυστηριώδη εμφάνιση των ιπτάμενων δίσκων, ξεκαθάριζε ότι δεν επρόκειτο περί αστείου, ούτε περί φάρσας.
Οι ιπτάμενοι δίσκοι εμφανίστηκαν στις 7 Ιανουαρίου του 1948 και από στοιχεία που υπήρχαν στην Αεροπορική Βάση Wright-Patterson, προέκυπτε ότι ευθύς μόλις έγιναν αντιληπτοί, απεστάλησαν τέσσερα ταχύτατα αμερικανικά καταδιωκτικά, για να εξακριβώσουν την ταυτότητα των περίεργων πτητικών μηχανών.
Από όλους τους πιλότους, μόνο ο Σμηναγός Thomas Mantell κατόρθωσε να πλησιάσει ένα από τα μυστηριώδη αυτά αντικείμενα, τη στιγμή που ίπτατο υπεράνω του Fort Knox. Ο Σμηναγός επικοινώνησε με τη Βάση και ανέφερε: “Βρίσκομαι πολύ κοντά στον ιπτάμενο δίσκο. Είναι μεταλλικός και το μέγεθός του είναι τεράστιο! Κινείται με ταχύτητα χιλιάδων χιλιομέτρων την ώρα,
σε ύψος είκοσι χιλιάδων ποδών”. Λίγα λεπτά αργότερα, το αεροπλάνο του Thomas Mantell συνετρίβη και ο τολμηρός πιλότος του σκοτώθηκε.
Ο Σμηναγός Thomas Mantell Εν συνεχεία, η αμερικανική εφημερίδα σχολίαζε ότι ήταν απίθανο να επρόκειτο περί πολεμικού μηχανήματος ενός γήινου κράτους, μιας και κανένα άλλο κράτος στον πλανήτη δεν ξεπερνούσε σε τεχνολογία και τεχνογνωσία τις ΗΠΑ.
Το άρθρο κατέληγε ότι το πιθανότερο ήταν ότι επρόκειτο περί διαπλανητικού σκάφους, προερχόμενου από κάποιον άγνωστο σε εμάς πλανήτη.
Τα συντρίμμια του αεροπλάνου του Σμηναγού Mantell Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “Η ΙΔΗ”, στις 30/04/1949…
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “Η ΙΔΗ”, στις 30/04/1949

strangepress.gr

Το διαβάσαμε από το: Ο θάνατος του Σμηναγού Thomas Mantell to 1948, κατά τη διάρκεια καταδίωξης Α.Τ.Ι.Α… http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/06/thomas-mantell-to-1948.html#ixzz5HFiIXA5K

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)