Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Η ΜΥΗΣΗ ΤΩΝ ILLUMINATI ΣΕ ΚΑΡΤΟΥΝ ΤΟΥ 1930!






«Η ΜΥΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΙΜΠΟ»

ΒΙΝΤΕΟ




Bimbo’s Initiation.




Αυτό το σύντομο φιλμάκι κινουμένων σχεδίων από την δεκαετία του 1930 με τον τίτλο «Η Μύηση του Μπίμπο» είναι άκρως ενδιαφέρον και άνετα χαρακτηρίζεται από πολύ ενοχλητικό έως ανατριχιαστικό.


Στην πραγματικότητα, η όλη ιστορία που παρουσιάζεται είναι πολύ μαύρη, παράξενα περίεργη και δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις για να διακρίνει κανείς τους μασονικούς σεξουαλικομαγικούς συμβολισμούς και να διαπιστώσει ότι δεν πρόκειται για τίποτα άλλο παρά για όλες τις «Μυστικές Εταιρείες» κάθε απόχρωσης και βαθμίδας, όπως και τις δοκιμασίες που περνάει ο αμύητος για να γίνει μέλος τους.
Για όποιος γνωρίζει περισσότερα, το βίντεο τα δείχνει όλα ή σχεδόν όλα, όπως είναι και το σωστό, για τους μη μυημενους!!!




Το τραγουδάκι που ανοίγει τους τίτλους έναρξης δεν είναι κι αυτό τυχαίο. Διαβάστε τους αγγλικούς στίχους: «We are the members of Do-It-Or-Die! / Dee-I-Dee-I-Dee-I! / Watch us make Bimbo as easy as pie! / Dee-I-Dee-I-Dee-I! / We are tough, you bet! / Filled with college pep! / Bring him on, we cry! / Dee-I-Dee-I-Dee-I! / B! I! M! B! O! Bimbo!»




Σε ελεύθερη απόδοση: «Είμαστε τα μέλη της ομάδας «Κάνε το ή Πέθανε» ! Δες πώς θα φάμε τον Μπίμπο λάχανο! Είμαστε παραπάνω από όσο νομίζεις σκληροί! Είμαστε καταρτισμένοι και εκπαιδευμένοι! Φωνάζουμε, φέρτε τον σε εμάς!»




Στην αρχή της ιστορίας ο Μπίμπο περπατάει αμέριμνος στο δρόμο χωρίς να δίνει και πολλή σημασία σε ό,τι γίνεται γύρω του, πηδώντας πολλά παλούκια (εν προκειμένω καπάκια από φρεάτια, υπό-νόμων) ένα ξένοιαστο χαρούμενο ανθρωπάκι, που θα έπρεπε να δίνει σημασία για ό,τι γίνεται γύρω του, αλλά η βλακεία του δεν του το επιτρέπει.
Την τρίτη (και φαρμακερή) φορά που περνάει πάνω από ένα φρεάτιο, ξαφνικά, ένας άλλος, πολύ γνωστός χαρακτήρας κινουμένων σχεδίων, τον παγιδεύει, τον πετάει μέσα σε έναν υπό-νόμο και κλειδώνει με λουκέτο το καπάκι της εξόδου από τον υπό-νόμο.
Είναι αξιοσημείωτο ότι αυτός ο χαρακτήρας δεν είναι άλλος από τον Μίκυ-Μάους (!!!) που οδηγεί τον Μπίμπο σε μία επιβεβλημένη, υπό-γεια, τελετή μυήσεως. Δηλαδή τον παγίδευσε ένα γνωστός του, συγγενής του, φίλος του κι όχι κάποιος άγνωστος κακός τυπάκος!!! Ενδιαφέρον έτσι;




Ξεκάθαρη η αναφορά για την στενότατη σχέση του Ντίσνεϋ με τις γνωστές “Μυστικές Εταιρίες” Στοές και Λαγούμια; Ρητορική η ερώτηση, τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια!!!
Παρατήρησε τις υπογραμμισμένες λέξεις των προτάσεων … τρίτη και φαρμακερή, υπό του νόμου, φρεάτιο, υπό της γης, παγίδα, κατρακυλώντας στο στενό φρεάτιο, λουκέτο …ξεπέφτοντας σαν τον εκπεσόντα άγγελο ή σαν τους εκπεσόντες από τον παράδεισο ή την κόλαση … και λοιπά καλούδια.
Πάντως ξε-πέφτει στον υπό-νόμο δεν ανεβαίνει δεν εξελίσσεται, δεν ανυψώνεται, αλλά ξε-πέφτει.




Ο Μπίμπο μετά από κάτι σκοτεινά, βρώμικα και ανήλιαγα υπόγεια τούνελ που σεργιανάει, πέρα δώθε, (κάπως όπως η Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων) καταλήγει να συναντήσει μία παράξενη μυστική ομάδα, όπου όλοι φορούν περίεργες μάσκες και έχουν στο κεφάλι τους ένα κερί, παραπέμποντας φυσικά στους Πεφωτισμένους ή αλλιώς ILLUMINATI.
Ο αρχηγός της ομάδας που κρατάει το σκήπτρο (σύμβολο ιερουργίας και ιεροσύνης) στο χέρι του λέει: «Στο όνομα της μυστικής αδελφότητας». Και μετά όλη η ομάδα «ψέλνει» κάποιες δυσνόητες λέξεις μέχρι που ο αρχηγός ρωτάει τον Μπίμπο «Θες να γίνεις μέλος; Θες να γίνεις μέλος;» με ρυθμό για να επιτευχθεί ο συντονισμός – κραδασμός, για τον έλεγχο του νου.









“Ο δύστυχος ο Ματ -ο Ματ ήτανε πάντοτες κόντρα σ’ αυτά- προσπάθησε να μαζέψει τον κοσμάκη στο πλευρό του και είχε ατέλειωτες κουβέντες με τους παπάδες -δε γινότανε τίποτα- αναγκάσανε κείνον τον κογκρεσιοναλιστή πάστορα, να πάρει δρόμο απ’ την πόλη, ενώ ο άλλος ο μεθοδιστής τα παράτησε -ούτε που ξανάδα ποτές τον Ρηζόλβντ Μπάμπκοκ, τον μεθοδιστή εφημέριο- Οργή Θεού- εγώ ’μουνα ένας τόσο δα μπόμπίρας τότε, αλλ’ άκουσα τα όσα άκουσα, κι είδα τα όσα είδα -




Ο Δαγών και η Αστορέθ – ο Μπελίαλ κι ο Μπεελζεμπούμπ – ο Χρυσός Μόσχος και τα είδωλα της Χαναάν και των Φιλισταίων – Βαβυλωνιακές βδελυγμίες – Μενέ, μενέ, τεκέλ, ουφαρσίνη … [Δανιήλ, 5:6,25:28. βιβλική φράση στ’ αραμαϊκά, γνωστή και ως “γραφή στον τοίχο”, που σημαίνει “Μετρήθηκε, ζυγίστηκε, κατανεμήθηκε”και η οποία ερμηνεύεται ως οιωνός επικείμενης συμφοράς ή καταδίκης]




Δε με πιστεύεις, ε; Χε, χε, χε -τότε για πες μου συ, παλικάρι μου, γιατί ο καπ’τάν Όμπεντ και είκοσι τόσοι άλλοι νοματαίοι παγαίνανε πέρα στην Ξέρα του Διαβόλου μέσ’ στα μαύρα μεσάνυχτα και ψέλνανε κάποια δικά τους, τόσο δυνατά που τους ακούγανε σ’ ολάκερη την πόλη όταν ο αγέρας φύσαγε απ’ τη σωστή μεριά; Μπορείς να μ’ απαντήσεις σ’ αυτό, ε;




Και πες μου γιατί ο Όμπεντ έριχνε συνέχεια κάτι βαριά πράματα στα βαθιά νερά απ’ την άλλη πλευρά της ξέρας, κει που ο βράχος πέφτει κάθετα σα γκρεμός σε τέτοια βάθη που τίποτα δεν πιάνει πάτο; Για πες μου συ, τι έκανε με κειό το περίεργο μολυβένιο μαραφέτι που του ’χε δώσει ο Ουαλακέα;




Ε, αγόρι; Και τι σκούζανε όλοι τους την Παραμονή της Πρωτομαγιάς και μετά πάλι στο επόμενο Χάλλογουην; Και γιατί το καινούριο παπαδαριό -παλιοί ναυτικοί όλοι τους- φοράνε κείνα τα παράξενα ράσα και στολίζουνται με κείνα τα χρυσαφένια πράματα που ’φερε ο Όμπεντ; Ε, γιατί;” Howard Phillips Lovecraft: The shadow over the Innsmouth (1931)




Ε, ΓΙΑΤΙ;





Όταν λοιπόν, ο Μπίμπο απαντάει «ΟΧΙ!» οδηγείται σε μία σειρά δωματίων με βασανιστήρια, θυμίζοντας τις δοκιμασίες που περνούν οι νεοφώτιστοι στις «μυστικές» αδελφότητες πριν γίνουν μέλη τους, όπως και τα βασανιστήρια στα υπόγεια του χριστιανισμού της «Ιεράς Εξέτασης» σε όσους δεν ήθελαν να είναι μέλη της πιο αιματοβαμμένης και βδελυρής θρησκείας- αδελφότητας.




Αρχικά ο Μπίμπο θεωρεί ότι τον αφήνουν ελεύθερο, αλλά σύντομα ανακαλύπτει ότι βρίσκεται σε έναν κόσμο εικονικής πραγματικότητας από όπου τον παρακολουθούν χωρίς να το ξέρει. Παραπέμπει στον Μεγάλο Αδελφό, στο Μάτι του Θεού που τα «ἔστι δίκης ὀφθαλμός ὅς τὰ πάνθ’ ὁρᾷ» και όπου ο κάθε αρκετά βλάκας προβατίνος το προσκυνάει ασυζητητεί.




Σε κάποιο σημείο ο αφελής-ήρωας πιστεύει ότι έχει έρθει το τέλος του και ότι βρίσκεται πολύ κοντά στο να πεθάνει, γεγονός που είναι μία πολύ διαδεδομένη μέθοδος στις μυστικές αδελφότητες και στα προγράμματα νοητικού και ψυχικού ελέγχου από την αρχαιότητα. Παραπέμπει απόλυτα στο πρόγραμμα MK/Ultra /kids, όπως και στον «Νοητικό Έλεγχο Monarch». (δες την πολύ καλή σειρά strange things, παιδική κι αυτή!!)





Στην συνέχεια ο χαζούλης ήρωας περνάει μία δοκιμασία που πρέπει να διαλέξει την σωστή πόρτα. Διλήμματα κι εξαναγκασμός επιλογής χωρίς καμία γνώση, γνωστή ζωώδης μέθοδος ελέγχου του νου και του κοπαδιού.




Πάνω στις πόρτες βρίσκονται σύμβολα που έχουν ιδιαίτερη θέση σε μυστικές αδελφότητες όπως η νεκροκεφαλή και ο αριθμός 13. Αφού τρώει το ξύλο της χρονιάς του, ο Μπίμπο περνάει από ένα δωμάτιο που φέρει το γνωστό μασονικό μοτίβο της ασπρόμαυρης σκακιέρας.




Η γνώση αποκτάται μέσω του πόνου!!!! γνωστό ιλλουμινατικό που παραπέμπει στις μαύρες σεξουαλικές τελετουργίες σαδισμού της “Mystery Babylon”




Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των τρομακτικών δοκιμασιών βλέπουμε ότι παρουσιάζεται ο κυρίαρχος κόσμος των ψευδαισθήσεων, μία από τις πιο θεμελιώδεις ιδέες που προωθείται στις μυστικιστικές τελετές μυήσεως.




Σε όλη την διάρκεια του φιλμ ο ήρωας απορρίπτει αρκετές φορές την πρόσκληση από τον αρχηγό της ομάδας, μέχρι που εκείνος αφαιρεί την μάσκα του, και Ω, ΝΑΙ, αποκαλύπτει το πρόσωπό του, αποκαλύπτεται το Φως το Αληθινό …προσπαθώντας να τον αποπλανήσει.





Φυσικά φοράει μάσκα, είναι μέρος των τελετουργιών τους, από την εποχή της «Mystery Babylon» … δες την ταινία «Μάτια Ερμητικά Κλειστά» (Eyes Wide Shut), στην οποία πρωταγωνιστεί το ζεύγος Τομ Κρουζ και Νικόλ Κίντμαν –αμφότεροι μέλη σε μυστικές εταιρίες, που μετά από αυτή την ταινία, χώρισαν, για να μείνουν και τα στόματα ερμητικά κλειστά- μετά από το γύρισμα της οποίας ο Στάνλεϊ Κιούμπρικ δολοφονήθηκε.




Λίγο προτού βγει η ταινία στις αίθουσες, ο Στάνλεϊ Κιούμπρικ πέθανε στον ύπνο του από «καρδιακή ανακοπή» στις 7 Μαρτίου 1999 κι αφού η ταινία πέρασε από κοσκίνισμα, που όμως αφήνει μια ιδέα του τι συμβαίνει πίσω από ερμητικά κλειστές πόρτες και σφραγισμένα στόματα.




Ο ξαφνικός και ψυχοτρονικός θάνατός του συνέβαλε τα μέγιστα στην διαφήμιση της ταινίας και στα κέρδη ταμιακά κι ενεργειακά. Λίγο πριν από το «άνοιγμά» της στις ΗΠΑ, εξαιρετικές φωτογραφίες των όμορφων πρωταγωνιστών κοσμούσαν τα εξώφυλλα περιοδικών ποικίλης ύλης. Η λέξη «σεξ» επαναλαμβανόταν, ευκρινώς ή με υπονοούμενα.




Ο θεατής κλήθηκε να δει όχι απλώς μία ακόμη ταινία του Κιούμπρικ αλλά την τελευταία της ζωής του, φορτωμένη με πολλά γεγονότα και για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.




Όπως συνέβη με όλες τις προηγούμενες ταινίες του, έτσι και με τα «Μάτια» οι κριτικές υπήρξαν διχασμένες, μόνον που οι αρνητικές αυτή τη φορά υπήρξαν ιδιαίτερα σκληρές.




Οι πο υποψιασμένοι είδαν ξεκάθαρα ότι ο Κιούμπρικ δεν είχε τελειώσει την ταινία έτσι όπως ακριβώς την ήθελε κι εν τέλει όλος αυτός ο «βομβαρδισμός» του Τύπου απέβη αρνητικός για το «κύκνειο άσμα» του.




Εξουθενωμένος κι αμαθής, ο θεατής δεν βρήκε τον θόρυβο ισάξιο του αποτελέσματος και δεν είδε ότι η ταινία «Μάτια ερμητικά κλειστά» είναι ένα αριστούργημα, προπαγάνδας της σεξουαλικής μαγείας, συμβολισμών της, προπαγάνδας κι ελέγχου του νου, ευγενική χορηγία των Κυρίαρχων Πεφωτισμένων, για εσένα τον αδαή, ξέγνοιαστο Μπίμπο.




Πίσω λοιπόν από την μάσκα, και, τις ερμητικά κλειστές πόρτες, αυτή που παρουσιάζεται είναι ο άλλος γνωστός χαρακτήρας κινουμένων σχεδίων, η Betty Boop! Παρακολουθώντας την να χτυπάει με λαγνεία τα οπίσθιά της συντονισμένα (ο συντονισμός στο σεξ έχει τεράστια σημασία), ο δύστυχος κι ελαφρά βλάκας Μπίμπο αντιλαμβάνεται ότι …η αδελφότητα του κάνει τελικά.




Άμα συνηθίζεις και η κόλαση τελικά δεν είναι τόσο κακή !!! Η ψυχιατρική ονομασία της είναι «Σύνδρομο της Στοκχόλμης» ή και λαϊκότερα «χέρι που δεν μπορείς να δαγκώσεις, γλύψε το»




Όταν τελικά δέχεται την προσφορά της σεξουάλας, ανακαλύπτει ότι όλα τα μέλη της αδελφότητας δεν είναι τίποτε άλλο παρά κλώνοι της Βetty Boop, γεγονός που τον κάνει πολύ χαρούμενο, μέσ’ στην βλακεία του, κι εδώ ταιριάζει το πολυφορεμένο μιμίδι «Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι, ότι αυτών έστιν η βασιλεία των ουρανών», ειδικά όταν ως «βασιλεία» νοείται τι νινί της Χάιδως.




Με λίγα λόγια, όλες οι δοκιμασίες της μύησής του μπορεί να είναι λιγουλάκι σκληρές, αλλά με το να γίνει μέλος μπορεί να απολαύσει μεγάλες στιγμές μεγαλείου, στην συγκεκριμένη περίπτωση το σεξουαλικό υπονοούμενο είναι διάχυτο. Υπόσχεση για ΣΕΞ, ΣΕΞ, ΣΕΞ … πολύ, φτηνό, ακόλαστο κι ευτελές ΣΕΞ ΣΕΞ ΣΕΞ … αλήθεια, τι σου φέρνει στο μυαλό αυτό;




Προφανώς «Η Μύηση του Μπίμπο» έγινε από κάποιους που γνώριζαν πάρα πολλά και ήδη από πολύ νωρίς. Να σας θυμίσω ότι το έτος παραγωγής του φιλμ είναι η δεκαετία του 1930, κι αυτά τα μηνύματα που αφορούν έλεγχο του ανθρώπινου νου μέσω του φόβου, των ψευδαισθήσεων, του ακόλαστου σεξ, μυστικές αδελφότητες, μασονία, πρόγραμμα MK/Ultra/ kids είναι καταφανή.




Ακόμα πιστεύεις ότι ο κόσμος τους είναι και είναι δικός μας; !!!




Ακόμη πιστεύεις την ηλίθια προπαγάνδα, ότι τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» είναι ψεύτικα !!




Ακόμη πιστεύεις την ακόμη πιο ηλίθια προπαγάνδα ότι ο άνθρωπος είναι παμφάγο και βρίσκεται στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας !!




Ακόμη πιστεύεις ή έχεις αρχίσει να Αμφιβάλλεις, να Αμφισβητείς, να Ερευνάς και επιτέλους, μήπως, έχεις αρχίσει να ΜΗΝ πιστεύεις, αλλά να ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ κάτι!




@Ιων Μάγγος / 2012




Διάβασε στο STRANGE n. 171 περισσότερα για την «MYSTERY BABYLON» και τον έλεγχο πάνω στο ανθρώπινο κοπάδι των δούλων.









Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΤΩΣΗ – Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟ-ΝΟΜΟ




-Ποιοί είναι οι μαύροι μάγοι Δον Χουάν;




-Οι συνάνθρωποι μας είναι οι μαύροι μάγοι και μιας και είσαι μαζί τους, είσαι και εσύ μαύρος μάγος. Σκέψου μια στιγμή. Μπορείς να παρεκκλίνεις από το μονοπάτι που σου έχουν χαράξει; Όχι. Οι σκέψεις σου και οι πράξεις σου καθορίζονται πάντα με τους όρους τους. Αυτό είναι σκλαβιά. Εγώ, αντίθετα, σου φέρνω ελευθερία. Η ελευθερία είναι ακριβή, αλλά η τιμή δεν είναι αδιανόητη. Έτσι λοιπόν να φοβάσαι τους δεσμοφύλακες σου, τους αφέντες σου. Μην σπαταλάς το καιρό και την δύναμη σου για να φοβάσαι εμένα.




Ήξερα πως είχε δίκιο. Κι ωστόσο, παρά την διανοητική μου συμφωνία μαζί του, γνώριζα ακόμη ότι οι ισόβιες συνήθειες μου θα με έριχναν αναπόφευκτα στο παλιό μονοπάτι μου. Ένιωθα πραγματικά σαν σκλάβος.














ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΙΕΡΟΥΡΓΙΕΣ



















ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑΞΟΚ...ΛΙΕΣ





























Ανοίγεις μία πόρτα γνώσης (διαφυγής, απόδρασης) και πέφτεις επάνω σε μια άλλη ερμητικά κλειστή πόρτα και ξανά και ξανά, αέναα και φρακταλικά.




Όπως συμβαίνει όταν στέκεσαι μπροστά από έναν καθρέφτη και βλέπεις την αυτοανάκλαση σου πιστεύοντας την για αληθινή. Και φιλοσοφείς γι’ αυτήν την αυτοανάκλαση, και φτιάχνεις θρησκείες και –ισμούς κάθε είδους και λατρεύεις την φυλακή σου γιατί την συνήθισες.




Μπορεί στην αρχή να σε έσπρωξαν μέσα σε αυτήν, να σε κλείδωσαν με γερά λουκέτα μέσα της, αλλά τώρα πια την αγαπάς και δεν θέλεις να ξεφύγεις από αυτήν.




Μάλιστα κάθε άνθρωπος που σου έδωσε το κλειδί για να ξεκλείδωσες το λουκέτο, τον δολοφόνησες, όταν, δεν τον ρουφιάνεψες στους δεσμοφύλακες σου.




Ξέχασες, ποιός ήσουν, ξέχασες το φως επάνω από το κεφάλι σου πριν κατρακυλήσεις στον υπό-νόμο κι έγινες -κατάντησες- άξιο μέλος του λαγουμιού που έρπεις.









































ΠΗΓΗ



oimos-athina



Το διαβάσαμε από το: Η ΜΥΗΣΗ ΤΩΝ ILLUMINATI ΣΕ ΚΑΡΤΟΥΝ ΤΟΥ 1930! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/06/illuminati-1930.html#ixzz5HSgfYImJ

37 σχόλια:

  1. Υπάρχει για να δοθεί ελευθερία στην Ανθρωπότητα. Αυτή η οργάνωση είναι ειρηνική. Το Illumminati είναι σε όλα τα μέρη του κόσμου. Αυτή η οργάνωση καλωσορίζει όλους όσους συμμετέχουν. Δεν υπάρχει ανθρώπινη θυσία οποιουδήποτε είδους στην Illuminati. Λαμβάνουμε ανθρώπους όλων των ειδών, άνδρες, γυναίκες και νέους. Για να συμμετάσχετε στο Illuminati, πάρτε μόνο 30 λεπτά, πλουτίζετε και χρειάζεστε μόνο 2 ώρες.

    Έχουμε πολλά πλεονεκτήματα στο Illuminati.


    Δίνουμε στα μέλη μας
     $ 3.000 κάθε εβδομάδα ..
     Δίνουμε στα μέλη μας 2.000.000 δολάρια / = κάθε μήνα.

     Τα μέλη μας είναι ελεύθερα να ταξιδεύουν σε οποιαδήποτε χώρα της επιλογής τους ανά πάσα στιγμή. Αν κάποιος μας δώσει ένα μέλος, δίνουμε στο άτομο αυτό αμέσως $ 1000 δολάριο ΗΠΑ ανά άτομο που έφερε μαζί μας. Πολλοί άνθρωποι έχουν ήδη ενταχθεί στον μεγάλο ναό illuminati ήδη. περιλαμβάνουν, ποιμένες, μουσικούς, επιχειρηματίες, δάσκαλοι, διασημότητες, αγρότες, κινηματογραφιστές. ΜΚΟ και άλλους που δεν μπορούμε να εξηγήσουμε σε αυτή τη σελίδα.


     Ελάτε μαζί μας σήμερα και πλουτίστε, απλά στείλτε μας ένα email στο: welcomtotheilluminatitemple@outlook.com

    Μπορείτε να συμμετάσχετε σήμερα και να αλλάξετε τη ζωή σας. ή επικοινωνήστε μαζί μας στο helpdesk +2348109702753

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαιρετισμοί από τη μεγάλη τάξη του φωτισμού προς το ενωμένο κράτος και σε όλο τον κόσμο, αυτή είναι μια ανοιχτή ευκαιρία να ενωθούμε στην αδελφότητα του Illuminate όπου μπορείτε να ανακτήσετε τα χαμένα σας όνειρα και επίσης όπου μπορείτε να δείτε το φως του πλούτου και της ευτυχίας χωρίς θυσίες αίματος. Και πληρώνουμε επίσης το ποσό των 550.000 δολαρίων για να καλωσορίσουμε όλα τα νέα μέλη καθώς μπαίνουν στην αδελφότητα και επίσης σε ένα σπίτι της επιλογής τους και της τοποθεσίας τους με επενδύσεις, μαζί με αυτή την ευκαιρία στη ζωή για να γίνουν διάσημοι.

    ΟΦΕΛΗ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟΥΝ.
    1. Μια ανταμοιβή μετρητών USD $ 550.000 USD.
    2. Ένα νέο κομψό αυτοκίνητο Dream αξίας $ 150.000 USD
    3. Ένα σπίτι ονείρου που αγόρασε στη χώρα της επιλογής σας.
    Ένα μήνα συνάντησης με τους 5 καλύτερους στον κόσμο.
    Οι ηγέτες και οι 5 πιο σημαντικές προσωπικότητες στον κόσμο. Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με την προηγούμενη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου = greatilluminate99@gmail.com



    ΣΗΜΕΙΩΣΗ; αυτή η αδελφότητα Illuminati στην οποία μπορείτε να ενώσετε από οπουδήποτε στον κόσμο την Ινδία, την Τουρκία, την Αφρική, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Μαλαισία,
    Ντουμπάι, Κουβέιτ, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστρία, Γερμανία, Ευρώπη. Την Ασία, την Αυστραλία κ.λπ.,


    Χαιρετισμοί TEMPLE ILLUMINATE ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαιρετισμοί από την ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ILLUMINATI στο ενωμένο κράτος και σε όλο τον κόσμο, αυτή είναι μια ανοιχτή ευκαιρία να ενταχθείτε στην αδελφότητα των Illuminati όπου μπορείτε να ανακτήσετε τα χαμένα σας όνειρα και επίσης όπου μπορείτε να δείτε το φως του πλούτου και της ευτυχίας χωρίς θυσίες αίματος. Και πληρώνουμε επίσης το ποσό των 650.000 δολαρίων ΗΠΑ για να καλωσορίσουμε όλα τα νέα μέλη καθώς εντάσσονται στην αδελφότητα και επίσης ένα σπίτι της επιλογής τους και της τοποθεσίας τους με επενδύσεις, μαζί με αυτήν την ευκαιρία στη ζωή για να γίνουν διάσημοι.

    ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ILLUMINATI.
    1. Ένα χρηματικό έπαθλο USD $ 650.000 USD.
    2. Ένα νέο κομψό αυτοκίνητο Dream αξίας $ 150.000 USD
    3. Ένα σπίτι ονείρου που αγόρασε στη χώρα της επιλογής σας.
    Ένα μήνα συνάντησης με τους 5 καλύτερους στον κόσμο.
    Οι ηγέτες και οι 5 πιο σημαντικές προσωπικότητες στον κόσμο. Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με την προηγούμενη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου = greatilluminate99@gmail.com



    ΣΗΜΕΙΩΣΗ; αυτή η αδελφότητα Illuminati στην οποία μπορείτε να ενώσετε από οπουδήποτε στον κόσμο την Ινδία, την Τουρκία, την Αφρική, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Μαλαισία,
    Ντουμπάι, Κουβέιτ, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστρία, Γερμανία, Ευρώπη. Την Ασία, την Αυστραλία κ.λπ.,


    Χαιρετισμοί TEMPLE ILLUMINATI ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαιρετισμοί από την ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ILLUMINATI στο ενωμένο κράτος και σε όλο τον κόσμο, αυτή είναι μια ανοιχτή ευκαιρία να ενταχθείτε στην αδελφότητα των Illuminati όπου μπορείτε να ανακτήσετε τα χαμένα σας όνειρα και επίσης όπου μπορείτε να δείτε το φως του πλούτου και της ευτυχίας χωρίς θυσίες αίματος. Και πληρώνουμε επίσης το ποσό των 650.000 δολαρίων ΗΠΑ για να καλωσορίσουμε όλα τα νέα μέλη καθώς εντάσσονται στην αδελφότητα και επίσης ένα σπίτι της επιλογής τους και της τοποθεσίας τους με επενδύσεις, μαζί με αυτήν την ευκαιρία στη ζωή για να γίνουν διάσημοι.

    ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ILLUMINATI.
    1. Ένα χρηματικό έπαθλο USD $ 650.000 USD.
    2. Ένα νέο κομψό αυτοκίνητο Dream αξίας $ 150.000 USD
    3. Ένα σπίτι ονείρου που αγόρασε στη χώρα της επιλογής σας.
    Ένα μήνα συνάντησης με τους 5 καλύτερους στον κόσμο.
    Οι ηγέτες και οι 5 πιο σημαντικές προσωπικότητες στον κόσμο. Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με την προηγούμενη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου = greatilluminate99@gmail.com



    ΣΗΜΕΙΩΣΗ; αυτή η αδελφότητα Illuminati στην οποία μπορείτε να ενώσετε από οπουδήποτε στον κόσμο την Ινδία, την Τουρκία, την Αφρική, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Μαλαισία,
    Ντουμπάι, Κουβέιτ, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστρία, Γερμανία, Ευρώπη. Την Ασία, την Αυστραλία κ.λπ.,


    Χαιρετισμοί TEMPLE ILLUMINATI ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαιρετισμοί από την ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ILLUMINATI στο ενωμένο κράτος και σε όλο τον κόσμο, αυτή είναι μια ανοιχτή ευκαιρία να ενταχθείτε στην αδελφότητα των Illuminati όπου μπορείτε να ανακτήσετε τα χαμένα σας όνειρα και επίσης όπου μπορείτε να δείτε το φως του πλούτου και της ευτυχίας χωρίς θυσίες αίματος. Και πληρώνουμε επίσης το ποσό των 650.000 δολαρίων ΗΠΑ για να καλωσορίσουμε όλα τα νέα μέλη καθώς εντάσσονται στην αδελφότητα και επίσης ένα σπίτι της επιλογής τους και της τοποθεσίας τους με επενδύσεις, μαζί με αυτήν την ευκαιρία στη ζωή για να γίνουν διάσημοι.

    ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ILLUMINATI.
    1. Ένα χρηματικό έπαθλο USD $ 650.000 USD.
    2. Ένα νέο κομψό αυτοκίνητο Dream αξίας $ 150.000 USD
    3. Ένα σπίτι ονείρου που αγόρασε στη χώρα της επιλογής σας.
    Ένα μήνα συνάντησης με τους 5 καλύτερους στον κόσμο.
    Οι ηγέτες και οι 5 πιο σημαντικές προσωπικότητες στον κόσμο. Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με την προηγούμενη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου = greatilluminate99@gmail.com



    ΣΗΜΕΙΩΣΗ; αυτή η αδελφότητα Illuminati στην οποία μπορείτε να ενώσετε από οπουδήποτε στον κόσμο την Ινδία, την Τουρκία, την Αφρική, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Μαλαισία,
    Ντουμπάι, Κουβέιτ, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστρία, Γερμανία, Ευρώπη. Την Ασία, την Αυστραλία κ.λπ.,


    Χαιρετισμοί TEMPLE ILLUMINATI ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαιρετισμούς από την ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ILLUMINATI στην Ηνωμένη Πολιτεία και σε όλο τον κόσμο, αυτή είναι μια ανοιχτή ευκαιρία να ενωθούμε στην αδελφότητα των Illuminati όπου μπορείτε να ανακτήσετε τα χαμένα σας όνειρα και επίσης όπου μπορείτε να δείτε το φως του πλούτου και της ευτυχίας χωρίς θυσίες αίματος. Και πληρώνουμε επίσης το ποσό των 650.000 δολαρίων για να καλωσορίσουμε όλα τα νέα μέλη, καθώς θα ενταχθούν στην αδελφότητα, αλλά και ένα σπίτι της επιλογής τους και της τοποθεσίας τους με επενδύσεις, μαζί με αυτή την ευκαιρία στο χρόνο ζωής για να γίνουν διάσημοι. πολλά οφέλη που παρέχονται σε όλα τα μέλη. Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με την προηγούμενη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου = greatilluminate99@gmail.com
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ; αυτή η αδελφότητα Illuminati στην οποία μπορείτε να συμμετάσχετε από οπουδήποτε στον κόσμο, την Ινδία, την Τουρκία, την Αφρική, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Μαλαισία, το Ντουμπάι, το Κουβέιτ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστρία, τη Γερμανία, την Ευρώπη. Την Ασία, την Αυστραλία κ.λπ.,


    Χαιρετισμοί TEMPLE ILLUMINATI ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. HELLO θεατής είμαι εδώ για να μοιραστώ τη μαρτυρία μου για το πώς τελικά ενταχθούν στην κουκούλα Illuminati και έγινε πλούσιος, φημισμένος και ισχυρός, προσπάθησα όσο το δυνατόν καλύτερα για να γίνω μέλος της κουκούλας, αλλά ήμουν απάτη αρκετές φορές, πριν τελικά συναντήσω μαρτυρία για το δίκτυο, έτσι ήρθα σε επαφή με τον πράκτορα, τόσο φοβόμουν ότι θα μου ζητήσει πολλά χρήματα πριν μπορέσω να μπω στην κουκούλα, αλλά προς μεγάλη μου έκπληξη ζητά μόνο από μένα να πληρώσω μια εισφορά 300USD που έκανα και σήμερα είμαι τόσο ευτυχής να πω στον κόσμο ότι είμαι πλούσιος και μπορώ να οικοδομήσω πολλές επιχειρήσεις με όλα αυτά έχω το ποσό των $ 124 εκατομμυρίων δολαρίων στον προσωπικό μου λογαριασμό και είμαι επίσης γνωστός σε όλο τον κόσμο με την επιχείρηση που μου έδωσε η Illuminati και επίσης έχουν τη δύναμη να το κάνουμε αυτό που θέλω ...... Ξέρω ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι μπορεί να είναι στη λωρίδα μου επίσης αναζητούν βοήθεια εδώ είναι η
    επίσημο email: illuminatitemple977@gmail.com
    Whats-app: (+ 1505-594-8070)
    ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Πάνω από την ηλικία των 18 ετών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. HELLO θεατής είμαι εδώ για να μοιραστώ τη μαρτυρία μου για το πώς τελικά εντάχθη στην αδελφότητα Illuminati και έγινε πλούσιος, φημισμένος και ισχυρός, προσπάθησα όλα τα δυνατά μου για να γίνω μέλος της μεγάλης αδελφότητας αλλά ήμουν απάτη αρκετές φορές, πριν ήρθα τελικά μια μαρτυρία στο διαδίκτυο, έτσι επικοινωνήσαμε με τον πράκτορα, φοβόμουν τόσο πολύ που θα μου ζητήσει πολλά χρήματα πριν μπορέσω να ενταχθώ στη μεγάλη αδελφότητα, αλλά προς μεγάλη μου έκπληξη ζητά μόνο από μένα να πληρώσω μια εισφορά 300USD, την οποία εγώ έκανα και σήμερα είμαι τόσο ευτυχής να πω στον κόσμο ότι είμαι πλούσιος και μπορώ να οικοδομήσω πολλές επιχειρήσεις με όλα αυτά και είμαι επίσης έχοντας το ποσό των $ 124 εκατομμυρίων δολαρίων στον προσωπικό μου λογαριασμό και είμαι επίσης γνωστή σε όλο τον κόσμο με την επιχείρηση που μου δόθηκε από τους Illuminati και έχω επίσης την εξουσία να κάνω ό, τι θέλω ...... Ξέρω ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι μπορεί να βρίσκονται στην λωρίδα μου που αναζητούν επίσης βοήθεια. Εδώ είναι το επίσημο email τους: greatilluminatiworld18@gmail.com Ή μπορείτε επίσης να τους γράψετε στο Whatsapp (+639204895910).
    ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΚΑΜΠΥΛΩΝ, ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 18 ΧΡΟΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. HELLO θεατής είμαι εδώ για να μοιραστώ τη μαρτυρία μου για το πώς τελικά εντάχθη στην αδελφότητα Illuminati και έγινε πλούσιος, φημισμένος και ισχυρός, προσπάθησα όλα τα δυνατά μου για να γίνω μέλος της μεγάλης αδελφότητας αλλά ήμουν απάτη αρκετές φορές, πριν ήρθα τελικά μια μαρτυρία στο διαδίκτυο, έτσι επικοινωνήσαμε με τον πράκτορα, φοβόμουν τόσο πολύ που θα μου ζητήσει πολλά χρήματα πριν μπορέσω να ενταχθώ στη μεγάλη αδελφότητα, αλλά προς μεγάλη μου έκπληξη ζητά μόνο από μένα να πληρώσω μια εισφορά 300USD, την οποία εγώ έκανα και σήμερα είμαι τόσο ευτυχής να πω στον κόσμο ότι είμαι πλούσιος και μπορώ να οικοδομήσω πολλές επιχειρήσεις με όλα αυτά και είμαι επίσης έχοντας το ποσό των $ 124 εκατομμυρίων δολαρίων στον προσωπικό μου λογαριασμό και είμαι επίσης γνωστή σε όλο τον κόσμο με την επιχείρηση που μου δόθηκε από τους Illuminati και έχω επίσης την εξουσία να κάνω ό, τι θέλω ...... Ξέρω ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι μπορεί να βρίσκονται στην λωρίδα μου που αναζητούν επίσης βοήθεια. Εδώ είναι το επίσημο email τους: greatilluminatiworld18@gmail.com Ή μπορείτε επίσης να τους γράψετε στο Whatsapp (+639204895910).
    ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΚΑΜΠΥΛΩΝ, ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 18 ΧΡΟΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είσαστε επιχειρηματίας, επιχειρηματίας, καλλιτέχνης, πολιτικός, μουσικός, φοιτητής, τραπεζίτης, λέκτορας, πρόεδρος. ενταχθούν σήμερα Illuminati για να αποκτήσουν απεριόριστες πλούτου και της εξουσίας, Αν ενδιαφέρονται να ενταχθούν στην μεγάλη αδελφότητα Illuminati μυστικό βασίλειο της κοινωνίας σήμερα, έδρα σε u.s.a. ευγενικά inbox η μεγάλη αδελφότητα Illuminati Πράκτορας κ. Michael Nelson στο τηλέφωνο whats-app τώρα ή καλέστε (Whatsapp On +17022133132). Παροχές που δίνονται σε νέα μέλη που θα ενταχθούν σήμερα στο βασίλειο των Ιησουινατών.
    1. Μια ανταμοιβή τιμής μετρητών $ 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ μετά την εκκίνηση σας.
    2. Θα σας δοθεί ένα νέο κομψό αυτοκίνητο ονείρου μετά την εκκίνηση.
    3. Ένα σπίτι ονείρου που αγόρασε στη χώρα της δικής σας επιλογής.
    4. Ένα μήνα διακοπές (πλήρως καταβληθεί) στον τουριστικό προορισμό των ονείρων σας.
    5. Πακέτο συμμετοχής γκολφ για ένα έτος.
    6. Επεξεργασία σε όλους τους αερολιμένες στον κόσμο.
    7. Ολική αλλαγή του τρόπου ζωής.
    8. Πρόσβαση στο μποέμικο οικόπεδο.
    9. Μηνιαία πληρωμή $ 1 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ στον τραπεζικό λογαριασμό σας κάθε μήνα ως πλήρες μέλος του μεγάλου αδελφού Illuminati μυστική κοινωνία βασίλειο.
    10. Ένα μήνα κράτηση ραντεβού με κορυφαίους 5 παγκόσμιους ηγέτες και κορυφαίες 5 προσωπικότητες στον κόσμο.

    Προειδοποίηση πρέπει να είστε άνω των 18 ετών. illuminatysociety3131@outlook.com
     Whatsapp Στις +17022133132

    Χαίρομαι Lucifer 6 6 6, Χαλάρωσε τον φωτογράφο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό είναι ένα επίσημο μήνυμα από την ILLUMINATI στον κόσμο
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΘΑΝΑΤΕΣ
    Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον πράκτορα του ναού μέσω του WhatsApp: (+12342651819)

    Είσαι επιχειρηματίας ή γυναίκα, πολιτικός, μουσικός, μαθητής; Θέλετε να είστε πλούσιοι, διάσημοι, ισχυροί στη ζωή, να γίνετε μέλος της λατρείας της αδελφότητας Illuminati σήμερα και να πάρετε ένα πλούσιο στιγμιαίο ποσό. 1 εκατομμύριο δολάρια την εβδομάδα και ένα δωρεάν σπίτι. Οπουδήποτε επιλέγετε να ζείτε σε αυτόν τον κόσμο και παίρνετε $ 90,000,000 το μήνα ως μισθό ...

    Οφέλη για τα νέα μέλη που γίνονται μέλη των Illuminati.
    1. Ένα σπίτι σε οποιαδήποτε χώρα της επιλογής σας.
    2. Ένα νέο αυτοκίνητο ονείρου αξίας $ 60.000.000.
    3. Μια ευκαιρία να συναντήσετε τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο.

    Πρέπει να είστε 20 ετών και άνω για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με τους συνεργάτες μας
    Email: illuminatiworldagent@gmail.com
    Whatsapp: (+12342651819)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χαιρετισμοί από την ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ILLUMINATI στο ενωμένο κράτος και σε όλο τον κόσμο, αυτή είναι μια ανοιχτή ευκαιρία να ενταχθείτε στην αδελφότητα των Illuminati όπου μπορείτε να ανακτήσετε τα χαμένα σας όνειρα και επίσης όπου μπορείτε να δείτε το φως του πλούτου και της ευτυχίας χωρίς θυσίες αίματος. Και πληρώνουμε επίσης το ποσό των 650.000 δολαρίων ΗΠΑ για να καλωσορίσουμε όλα τα νέα μέλη καθώς εντάσσονται στην αδελφότητα και επίσης ένα σπίτι της επιλογής τους και της τοποθεσίας τους με επενδύσεις, μαζί με αυτήν την ευκαιρία στη ζωή για να γίνουν διάσημοι.

    ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ILLUMINATI.
    1. Ένα χρηματικό έπαθλο USD $ 650.000 USD.
    2. Ένα νέο κομψό αυτοκίνητο Dream αξίας $ 150.000 USD
    3. Ένα σπίτι ονείρου που αγόρασε στη χώρα της επιλογής σας.
    Ένα μήνα συνάντησης με τους 5 καλύτερους στον κόσμο.
    Οι ηγέτες και οι 5 πιο σημαντικές προσωπικότητες στον κόσμο. Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με την προηγούμενη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: greatilluminate99@gmail.com



    ΣΗΜΕΙΩΣΗ; αυτή η αδελφότητα Illuminati στην οποία μπορείτε να ενώσετε από οπουδήποτε στον κόσμο την Ινδία, την Τουρκία, την Αφρική, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Μαλαισία,
    Ντουμπάι, Κουβέιτ, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστρία, Γερμανία, Ευρώπη. Την Ασία, την Αυστραλία κ.λπ.,


    Χαιρετισμοί TEMPLE ILLUMINATI ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΑΒΕΙΟ.
      Θέλετε να είστε μέλος των Illuminati ως αδελφότητα που θα σας κάνει πλούσιους και διάσημους στον κόσμο και θα έχετε τη δύναμη να ελέγχετε τους ανθρώπους που βρίσκονται στην κορυφή του κόσμου. Είστε επιχειρηματίας ή γυναίκα, καλλιτέχνης, πολιτικός, μουσικός, φοιτητής, θέλετε να είστε πλούσιοι, διάσημοι, ισχυροί στη ζωή, να γίνετε μέλος της λατρείας της αδελφότητας Illuminati σήμερα και να πάρετε ένα στιγμιαίο και πλούσιο ποσό. 2 εκατομμύρια δολάρια σε μια εβδομάδα και δωρεάν σπίτι. οπουδήποτε κι αν επιλέξετε να ζήσετε σε αυτόν τον κόσμο και επίσης να λαμβάνετε 20.000.000 δολάρια το μήνα σε μισθό% 2026
      ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ILUMINATI.
      1. Ένα χρηματικό έπαθλο $ 800.000 USD
      2. Ένα νέο Elegant Dream CAR αξίας 500.000 δολαρίων
      3.Το Dream House αγοράστηκε στη χώρα της δικής σας επιλογής
      4. Ένα μήνα διακοπών (πλήρως πληρωμένο) στον τουριστικό προορισμό των ονείρων σας.
      5. Ένα έτος πακέτου σύνδεσης γκολφ
      6.V.I.P θεραπεία σε όλα τα αεροδρόμια στον κόσμο 7.Η συνολική αλλαγή του τρόπου ζωής 8.Προσθήκη στο Bohemian Grove
      9. Μηνιαία πληρωμή ποσού 99.000.000 δολαρίων ΗΠΑ στον τραπεζικό σας λογαριασμό κάθε μήνα ως μέλος
      10. Ένας μήνας σημείωσε ραντεβού με τους κορυφαίους 5 παγκόσμιους ηγέτες και τους 5 κορυφαίους διασημότητες στον κόσμο.
      Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος στο σύμβολο του σατανικού χεριού της μεγάλης αδελφότητας Illuminati, επικοινωνήστε μαζί μας τώρα μέσω e-mail collonburr3@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΑΒΕΙΟ.
      Θέλετε να είστε μέλος των Illuminati ως αδελφότητα που θα σας κάνει πλούσιους και διάσημους στον κόσμο και θα έχετε τη δύναμη να ελέγχετε τους ανθρώπους που βρίσκονται στην κορυφή του κόσμου. Είστε επιχειρηματίας ή γυναίκα, καλλιτέχνης, πολιτικός, μουσικός, φοιτητής, θέλετε να είστε πλούσιοι, διάσημοι, ισχυροί στη ζωή, να γίνετε μέλος της λατρείας της αδελφότητας Illuminati σήμερα και να πάρετε ένα στιγμιαίο και πλούσιο ποσό. 2 εκατομμύρια δολάρια σε μια εβδομάδα και δωρεάν σπίτι. οπουδήποτε κι αν επιλέξετε να ζήσετε σε αυτόν τον κόσμο και επίσης να λαμβάνετε 20.000.000 δολάρια το μήνα σε μισθό% 2026
      ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ILUMINATI.
      1. Ένα χρηματικό έπαθλο $ 800.000 USD
      2. Ένα νέο Elegant Dream CAR αξίας 500.000 δολαρίων
      3.Το Dream House αγοράστηκε στη χώρα της δικής σας επιλογής
      4. Ένα μήνα διακοπών (πλήρως πληρωμένο) στον τουριστικό προορισμό των ονείρων σας.
      5. Ένα έτος πακέτου σύνδεσης γκολφ
      6.V.I.P θεραπεία σε όλα τα αεροδρόμια στον κόσμο 7.Η συνολική αλλαγή του τρόπου ζωής 8.Προσθήκη στο Bohemian Grove
      9. Μηνιαία πληρωμή ποσού 99.000.000 δολαρίων ΗΠΑ στον τραπεζικό σας λογαριασμό κάθε μήνα ως μέλος
      10. Ένας μήνας σημείωσε ραντεβού με τους κορυφαίους 5 παγκόσμιους ηγέτες και τους 5 κορυφαίους διασημότητες στον κόσμο.
      Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος στο σύμβολο του σατανικού χεριού της μεγάλης αδελφότητας Illuminati, επικοινωνήστε μαζί μας τώρα μέσω e-mail collonburr3@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γεια σου, το όνομά μου είναι James Walter. Είμαι εδώ για να μοιραστώ τη μαρτυρία μου για το πώς τελικά εντάχθηκα στην αδελφότητα Illuminati και έγινα πλούσιος, φημισμένος και ισχυρός. Έκανα ό, τι καλύτερο μπορούσα να γίνω μέλος της αδελφότητας, αλλά ήμουν scammed αρκετές φορές, πριν τελικά βρήκα μια online μαρτυρία. Γι 'αυτό και ήρθα σε επαφή με τον πράκτορα, τόσο φοβόμουν ότι θα μου ζήτησε πολλά χρήματα πριν μπορέσω να μπω στην κουκούλα, αλλά προς μεγάλη μου έκπληξη, μου ζήτησε μόνο να αγοράσω τα τελετουργικά υλικά που κοστίζουν 335 δολάρια, Εν τω μεταξύ έχω scammed μέχρι $ 5.000 πριν έρθετε σε επαφή με την πονηρία μου. Αυτό που έκανα και σήμερα είμαι πολύ ευτυχής να πω στον κόσμο ότι είμαι πλούσιος και ότι μπορώ να οικοδομήσω πολλές επιχειρήσεις με όλα αυτά. Έχω ήδη το ποσό των 15 εκατομμυρίων δολαρίων στον προσωπικό μου λογαριασμό μόλις δύο μήνες και είμαι επίσης γνωστός σε όλο τον κόσμο για την επιχείρηση που μου έδωσαν οι Illuminati. Και έχω και τη δύναμη να κάνω ό, τι θέλω ... Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι μπορούν να βρεθούν στη λωρίδα μου ψάχνοντας βοήθεια εδώ. Έτσι, τι πρέπει να κάνετε τώρα είναι να επικοινωνήσετε με τον πράκτορα και να τον ενημερώσετε ότι θέλετε να γίνετε μέλος των Illuminati. Επίσημο email: greatestilluminati4@gmail.com Ποια είναι η αίτηση: 1 (929) 267 3902 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΜΠΥΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΟΥΣ 18 ΕΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ Αδελφο.

    Θέλετε να γίνετε μέλος του Illuminati ως αδελφότητα που θα σας κάνει πλούσιους και διάσημους στον κόσμο και θα έχετε τη δύναμη να ελέγχετε τους ανθρώπους που βρίσκονται στην κορυφή του κόσμου. Είστε επιχειρηματίας ή γυναίκα, καλλιτέχνης, πολιτικός, μουσικός, μαθητής, θέλετε να είστε πλούσιοι, διάσημοι, ισχυροί στη ζωή, να γίνετε μέλος της λατρείας της αδελφότητας Illuminati σήμερα και να λάβετε άμεσα και πλούσια ποσά. 2 εκατομμύρια δολάρια σε μία εβδομάδα και ένα δωρεάν σπίτι. οπουδήποτε κι αν επιλέξετε να ζήσετε σε αυτόν τον κόσμο και λάβετε επίσης 20.000.000 $ το μήνα σε μισθό% 2026

    ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ILUMINATI.

    1. Ανταμοιβή $ 800.000 USD

    2. Ένα νέο Elegant Dream CAR αξίας 500.000 $ USD

    3. Το σπίτι των ονείρων σας που αγοράσατε στη χώρα που επιλέγετε

    4. Ένας μήνας διακοπών (πλήρως πληρωμένος) στον τουριστικό προορισμό των ονείρων σας.

    5. Ένα έτος πακέτου συνεργασίας γκολφ

    Θεραπεία 6.V.I.P σε όλα τα αεροδρόμια στον κόσμο 7. Μια συνολική αλλαγή στον τρόπο ζωής 8. Πρόσβαση στο Bohemian Grove

    9. Μηνιαία πληρωμή 99.000.000 US $ στον τραπεζικό λογαριασμό σας κάθε μήνα ως μέλος

    10. Ένας μήνας σηματοδότησε μια ημερομηνία με τους 5 καλύτερους παγκόσμιους ηγέτες και τις 5 καλύτερες διασημότητες στον κόσμο.

    Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε μαζί μας στο σατανικό σύμβολο της μεγάλης αδελφότητας των Illuminati, επικοινωνήστε μαζί μας τώρα μέσω email collonburr3@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γεια σας, Θέλετε να γίνετε μέλος του Illuminati και να γίνετε πλούσιοι, διάσημοι και ισχυροί; για την υπόλοιπη ζωή σου ? Πλεονεκτήματα που δόθηκαν σε νέο μέλος που συμμετέχει στο Illuminati Brotherhood !!!
    στον τραπεζικό σας λογαριασμό $ 50.000.000USD ......
    Εβδομαδιαίος μισθός 600.000 $ ...
    Αξία αυτοκινήτου 400.000 $ USD .......
    Σύμβαση ανάθεσης αξίας 200.000.000 δολαρίων ΗΠΑ ...
    Ένα σπίτι σε οποιαδήποτε χώρα της επιλογής σας. Και δωρεάν βίζα στη χώρα των ονείρων σας. Ο συνολικός τρόπος ζωής αλλάζει; αν σας ενδιαφέρει, WhatsApp μέσω: +33758476136 ή στείλτε μας email στο: illuminatitemle666@gmail.com

    ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΜΑΣ .......
    Προσοχή στους απατεώνες !!!!!!

    Χαλάζι ..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ 1000 έως 2000 $ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ 2-4 ΩΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕ 3% ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ
    ΣΚΟΠΟΙ ΤΩΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ EMAIL ΣΕ:
    philipmorganloanservice00@gmail.com


    ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

    Ονομα:
    Ποσο δανειου :
    Διάρκεια:
    Γένος:
    Χώρα:
    Στόχος:
    Αριθμός κινητού:

    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΤΑ ΑΜΕΣΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. (KHRISNA ΛΑΤΡΕΊΑ ΤΟΥ ΠΛΟΎΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗς ΦΉΜΗς)
    Η αλλαγή της ζωής σας δεν είναι ποτέ εύκολη, infact μερικές φορές εντελώς επώδυνη του, αλλά τίποτα δεν είναι πιο επώδυνη από ό, τι βλέπουμε τον εαυτό σας σε ένα μέρος χρόνο με το χρόνο, χωρίς καμία σημαντική πρόοδο είναι κάτι για να ανησυχείτε, αν πραγματικά μπορείτε να κρατήσετε τον εαυτό σας υπόλογο και να κάνετε ένα βήμα προς την κατεύθυνση της κίνησης προς τα εμπρός. Θα μπορέσεις να πάρεις τον έλεγχο της ζωής σου. Και σου εγγυώμαι ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα η ζωή σου θα φαίνεται πιο διαφορετική από ό,τι σήμερα.
    Μπορείτε να συμβουλευτείτε το μεγάλο μαντείο KHRISNA για όλες τις πνευματικές σας ανάγκες ή να συμμετάσχετε μυστική αδελφότητα μας για μια καλύτερη ζωή. Οι πόρτες μας είναι πάντα ανοιχτές για όσους αναζητούν το φως κλήση ή Whatsapp +971544105744

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γεια σας, Θέλετε να γίνετε μέλος του Illuminati και να γίνετε πλούσιοι, διάσημοι και ισχυροί; για την υπόλοιπη ζωή σου ? Πλεονεκτήματα που δόθηκαν σε νέο μέλος που συμμετέχει στο Illuminati Brotherhood !!!
    στον τραπεζικό σας λογαριασμό $ 50.000.000USD ......
    Εβδομαδιαίος μισθός 600.000 $ ...
    Αξία αυτοκινήτου 400.000 $ USD .......
    Σύμβαση ανάθεσης αξίας 200.000.000 δολαρίων ΗΠΑ ...
    Ένα σπίτι σε οποιαδήποτε χώρα της επιλογής σας. Και δωρεάν βίζα στη χώρα των ονείρων σας. Ο συνολικός τρόπος ζωής αλλάζει; αν σας ενδιαφέρει, WhatsApp μέσω: +33758476136 https://wa.link/d4ml2g, Ή Στείλτε μας email στο: illuminatitemle666@gmail.com, ώστε να ξεκινήσουμε τη διαδικασία συμμετοχής !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αποτυχία Μην σταματήσετε να βλέπετε το φως. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εδώ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που προσποιούνται ότι είναι πράκτορες των Illuminati. Προσέξτε, δεν είναι όλα αυτά που βλέπετε αληθινά. Αυτός ο οργανισμός είναι για ΕΙΡΗΝΗ, WEALTH, POWER και FAME. Ο οργανισμός δεν απαιτεί θυσίες ανθρώπων ή αίματος. Αν σας ενδιαφέρει, στείλτε μας ένα μήνυμα WhatsApp στο +2349061781632 ή στείλτε μας ένα email στο leonardtaylorr666@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αποτυχία Μην σταματήσετε να βλέπετε το φως. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εδώ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που προσποιούνται ότι είναι πράκτορες των Illuminati. Προσέξτε, δεν είναι όλα αυτά που βλέπετε αληθινά. Αυτός ο οργανισμός είναι για ΕΙΡΗΝΗ, WEALTH, POWER και FAME. Ο οργανισμός δεν απαιτεί θυσίες ανθρώπων ή αίματος. Αν σας ενδιαφέρει, στείλτε μας ένα μήνυμα WhatsApp στο +2349061781632 ή στείλτε μας ένα email στο leonardtaylorr666@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΓΕΙΑ ΣΟΥ
    θεατής Είμαι εδώ για να μοιραστώ τη μαρτυρία μου για το πώς τελικά μπήκα στη γειτονιά Illuminati και έγινα Πλούσιος, Διάσημος και Ισχυρός, προσπάθησα να κάνω το καλύτερο δυνατό για να γίνω μέλος της αδελφότητας, αλλά με απάτησαν αρκετές φορές, πριν βρω μια μαρτυρία. στο διαδίκτυο, έτσι επικοινώνησα με τον πράκτορα, φοβόμουν τόσο πολύ που θα μου ζητούσε πολλά χρήματα πριν μπω στο φως, αλλά προς τη μεγαλύτερη έκπληξή μου μου ζήτησε μόνο να αγοράσω τα αντικείμενα που έφτιαξα και σήμερα είμαι πολύ χαίρομαι που του λέω στον κόσμο ότι είμαι πλούσιος και μπόρεσα να χτίσω πολλές επιχειρήσεις με όλα αυτά έλαβα ένα άμεσο ποσό 7 εκατομμυρίων δολαρίων στον προσωπικό μου λογαριασμό και είμαι επίσης γνωστός σε όλο τον κόσμο με την επιχείρηση. που μου έδωσε η αδελφότητα Illuminati και έχω επίσης τη δύναμη να κάνω ό, τι θέλω ... Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι μπορούν να είναι στη λωρίδα μου και να ψάχνουν βοήθεια εδώ είστε εσείς
    επίσημο email: illuminatilight676@gmail.com
    Τι είναι η εφαρμογή; (+ 1 (573) 982-0773)


    ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Για όλους όσους επιθυμούν να ενταχθούν στον οργανισμό Illuminati, η ένταξη στα illuminati είναι δωρεάν και δεν υπάρχουν ανθρωποθυσίες ή παρενέργειες, είναι εντελώς δωρεάν, όποιος σας ζητήσει να πληρώσετε χρήματα είναι απατεώνες. Προσοχή με τέτοιους ανθρώπους! Μην χάνετε τα σκληρά κερδισμένα χρήματά σας από απατεώνες ειδικά αυτήν την περίοδο, πολλοί απελπισμένοι άνθρωποι ψάχνουν τρόπους επιβίωσης. Απλώς πατήστε με προσοχή, τα χρήματα είναι δύσκολο να βρεθούν! για να συμμετάσχετε στους Illuminati, καλέστε ή επικοινωνήστε μαζί μου στο WhatsApp με αυτόν τον αριθμό +13238147898 ή στείλτε email johnsondamien0147666@gmail.com Θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης από τους Illuminati που επιβεβαιώνει την εγγραφή σας. Μόλις γίνει αυτό, θα λάβετε το μήνυμα ge από τους Illuminati, διαβάστε τα μηνύματα και κάντε υπομονή! Μην βιάζεσαι πολύ! αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο μερικοί από εσάς συνεχίζουν να εξαπατούνται, επειδή βιάζεστε να φτάσετε εκεί. Ο ασθενής είναι αρετή, κάντε υπομονή!
    ΧΑΙΡΕΤΕ ΤΟ ΦΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΔΕΛΦΙΑΣ ILLUMINATI.

    Πιστεύω ότι όλοι έχουμε ένα όνειρο, ένα όνειρο να γίνουμε κάτι μεγάλο στη ζωή, έτσι πολλοί άνθρωποι πεθαίνουν σήμερα χωρίς να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Μερικοί από εμάς είναι προορισμένοι να γίνουν πρόεδροι των διαφόρων χωρών μας ή να γίνουν. ένας από τους μεγαλύτερους μουσικούς, ποδοσφαιριστές, πολιτικούς, επιχειρηματίες, κωμικούς του κόσμου ή βοηθός άλλων ανθρώπων που έχουν ανάγκη Σημείωση · τα νεοσύλλεκτα μέλη δικαιούνται μεγάλα οφέλη και ανταμοιβές, Δεν υπάρχει ανθρώπινη θυσία. Αν ενδιαφέρεστε πραγματικά για συμμετοχή στα illuminati επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες
    WhatsApp: +1 (234) 248-7286 ++1(773)798-0522
    Email: illuminatikingdomempire@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΓΕΙΑ ΣΟΥ
    θεατής Είμαι εδώ για να μοιραστώ τη μαρτυρία μου για το πώς τελικά μπήκα στη γειτονιά Illuminati και έγινα Πλούσιος, Διάσημος και Ισχυρός, προσπάθησα να κάνω το καλύτερο δυνατό για να γίνω μέλος της αδελφότητας, αλλά με απάτησαν αρκετές φορές, πριν βρω μια μαρτυρία. στο διαδίκτυο έτσι επικοινώνησα με τον πράκτορα, φοβόμουν τόσο πολύ που θα μου ζητούσε πολλά χρήματα πριν μπω στο φως, αλλά προς τη μεγαλύτερη έκπληξή μου μου ζήτησε μόνο να αγοράσω τα είδη που έφτιαξα και σήμερα είμαι πολύ χαίρομαι που του λέω στον κόσμο ότι είμαι πλούσιος και μπόρεσα να χτίσω πολλές επιχειρήσεις με όλα αυτά έλαβα ένα άμεσο ποσό 7 εκατομμυρίων δολαρίων στον προσωπικό μου λογαριασμό και είμαι επίσης γνωστός σε ολόκληρο τον κόσμο με την επιχείρηση. που μου έδωσε η αδελφότητα Illuminati και έχω επίσης τη δύναμη να κάνω ό, τι θέλω ... Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι μπορούν να είναι στη λωρίδα μου και να ψάχνουν βοήθεια εδώ είστε εσείς
    Επίσημο email: illuminatilight676@gmail.com
    Αριθμός WhatsApp: (+ 1 (573) 982-0773)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΓΕΙΑ ΣΟΥ
    θεατής Είμαι εδώ για να μοιραστώ τη μαρτυρία μου για το πώς τελικά μπήκα στη γειτονιά Illuminati και έγινα Πλούσιος, Διάσημος και Ισχυρός, προσπάθησα να κάνω το καλύτερο δυνατό για να γίνω μέλος της αδελφότητας, αλλά με απάτησαν αρκετές φορές, πριν βρω μια μαρτυρία. στο διαδίκτυο έτσι επικοινώνησα με τον πράκτορα, φοβόμουν τόσο πολύ που θα μου ζητούσε πολλά χρήματα πριν μπω στο φως, αλλά προς τη μεγαλύτερη έκπληξή μου μου ζήτησε μόνο να αγοράσω τα είδη που έφτιαξα και σήμερα είμαι πολύ χαίρομαι που του λέω στον κόσμο ότι είμαι πλούσιος και μπόρεσα να χτίσω πολλές επιχειρήσεις με όλα αυτά έλαβα ένα άμεσο ποσό 7 εκατομμυρίων δολαρίων στον προσωπικό μου λογαριασμό και είμαι επίσης γνωστός σε ολόκληρο τον κόσμο με την επιχείρηση. που μου έδωσε η αδελφότητα Illuminati και έχω επίσης τη δύναμη να κάνω ό, τι θέλω ... Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι μπορούν να είναι στη λωρίδα μου και να ψάχνουν βοήθεια εδώ είστε εσείς
    Επίσημο email: illuminatilight676@gmail.com
    Αριθμός WhatsApp: (+ 1 (573) 982-0773)>>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΓΕΙΑ ΣΟΥ
    θεατής Είμαι εδώ για να μοιραστώ τη μαρτυρία μου για το πώς τελικά μπήκα στη γειτονιά Illuminati και έγινα Πλούσιος, Διάσημος και Ισχυρός, προσπάθησα να κάνω το καλύτερο δυνατό για να γίνω μέλος της αδελφότητας, αλλά με απάτησαν αρκετές φορές, πριν βρω μια μαρτυρία. στο διαδίκτυο έτσι επικοινώνησα με τον πράκτορα, φοβόμουν τόσο πολύ που θα μου ζητούσε πολλά χρήματα πριν μπω στο φως, αλλά προς τη μεγαλύτερη έκπληξή μου μου ζήτησε μόνο να αγοράσω τα είδη που έφτιαξα και σήμερα είμαι πολύ χαίρομαι που του λέω στον κόσμο ότι είμαι πλούσιος και μπόρεσα να χτίσω πολλές επιχειρήσεις με όλα αυτά έλαβα ένα άμεσο ποσό 7 εκατομμυρίων δολαρίων στον προσωπικό μου λογαριασμό και είμαι επίσης γνωστός σε ολόκληρο τον κόσμο με την επιχείρηση. που μου έδωσε η αδελφότητα Illuminati και έχω επίσης τη δύναμη να κάνω ό, τι θέλω ... Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι μπορούν να είναι στη λωρίδα μου και να ψάχνουν βοήθεια εδώ είσαι εσύ
    Επίσημο email: illuminatilight676@gmail.com
    Αριθμός WhatsApp: (+ 1 (573) 982-0773)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Χαιρετισμούς από το ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ILLUMINATI στην ενωμένη πολιτεία και σε όλο τον κόσμο, αυτή είναι μια ανοιχτή ευκαιρία να συμμετάσχετε στην αδελφότητα των Illuminati όπου μπορείτε να ανακτήσετε τα χαμένα όνειρά σας και επίσης όπου μπορείτε να δείτε το φως του πλούτου και της ευτυχίας χωρίς καμία αιματηρή θυσία. Και πληρώνουμε επίσης το ποσό των 650.000 USD για να καλωσορίσουμε όλα τα νέα μέλη καθώς εντάσσονται στην αδελφότητα και επίσης ένα σπίτι της επιλογής τους και την τοποθεσία τους με επενδύσεις, μαζί με αυτήν την ευκαιρία στη ζωή για να γίνουν διάσημοι.

    ΟΦΕΛΗ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ILLUMINATI.
    1. Μια ανταμοιβή μετρητών 650.000 USD USD.
    2. Ένα νέο Sleek Dream CAR αξίας 250.000 USD USD
    3. Ένα ονειρεμένο σπίτι αγορασμένο στη χώρα της επιλογής σας.
    Ένας μήνας ραντεβού με τους 5 καλύτερους στον κόσμο. To Bohemian Grove Μηνιαία πληρωμή 1.000.000 $ USD στον τραπεζικό σας λογαριασμό κάθε μήνα ως μέλος
    Οι ηγέτες και οι 5 πιο σημαντικοί celebrities στον κόσμο. Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με την προηγούμενη διεύθυνση email: greatilluminate99@gmail.com



    ΣΗΜΕΙΩΣΗ; αυτή η αδελφότητα των Illuminati στην οποία μπορείτε να συμμετάσχετε από οπουδήποτε στον κόσμο Ινδία, Τουρκία, Αφρική, Ηνωμένες Πολιτείες, Μαλαισία,
    Ντουμπάι, Κουβέιτ, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστρία, Γερμανία, Ευρώπη. Ασία, Αυστραλία κ.λπ.,


    Χαιρετισμούς TEMPLE ILLUMINATI ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΩΣ Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ILLUMINATI ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΗ. Είμαι μέλος της αδελφότητας των illuminati, θέλω να ευχαριστήσω τον Λόρδο Εωσφόρο, για αυτό που έκανε για μένα, μου άλλαξε τη ζωή, έφερε χαρά και ευτυχία στη ζωή μου, ζω μια καλή ζωή σήμερα είναι επειδή της αδελφότητας των illuminati, προσπαθώ όλη μου τη ζωή να γίνω μέλος της αδελφότητας των illuminati, με απάτησαν πολλές φορές, αλλά ακόμα δεν τα παρατάω, γιατί όταν τα παρατήσεις στη ζωή, η ζωή θα τα παρατήσει και στον άνθρωπο, αν έχουν εξαπατηθεί τόσες φορές, σας συμβουλεύω να μην τα παρατάτε, γιατί η αδελφότητα των illuminati είναι πραγματική, μπήκα στους πραγματικούς illuminati πληρώνοντας μόλις 300 δολάρια, για να γίνω μέλος των illuminati, θέλω να ξέρετε όλοι σήμερα, , πληρώνετε χρήματα για να συμμετάσχετε, η συμβουλή μου για όλους σας είναι να αποφασίσετε και να γίνετε μέλος της αδελφότητας των illuminati, όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία μύησής μου, το ποσό των παροχών που μου δόθηκε είναι 1.000.000 $ για να ξεκινήσω μια νέα ζωή, αυτός είναι ο λόγος που μπορώ μην σταματήσετε να χαιρετίζετε την αδελφότητα των illuminati, εάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε είδος προβλημάτων ή εσείς που υποστηρίζετε τη ζωή, η συμβουλή μου είναι να γίνετε μέλος της αδελφότητας των illuminati, ώστε να επιλυθούν όλα τα προβλήματά σας στη ζωή, για να γίνετε μέλος της αδελφότητας των illuminati, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κύριο David Mark ή το WhatsApp (+2348140101327)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Επικοινωνήστε με τον κ. Williams ή το Whatsapp +2348140101327, Γεια σε όλους, το όνομά μου είναι Adams scott, είμαι από την Ιταλία, δίνω μια μαρτυρία για το πώς εντάχθηκα στην αδελφότητα των illuminati, προσπαθούσα να γίνω μέλος αυτής της οργάνωσης τόσα χρόνια τώρα, με απάτησαν ψεύτικος πράκτορας στη Νότια Αφρική και τη Νιγηρία, ήμουν σε πεσμένη κατάσταση, δεν μπορούσα πια να ταΐσω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου και προσπάθησα να βγάλω χρήματα με κάθε τρόπο, αλλά μάταια, φοβόμουν να επικοινωνήσω με οποιονδήποτε πράκτορα των illuminati γιατί μου φάνε τα λεφτά, μια μέρα έπεσα πάνω σε μια ανάρτηση κάποιου που έδινε μαρτυρία ευχαριστώντας έναν άντρα που ονομαζόταν David Mark που τον βοήθησε να ενταχθεί στην αδελφότητα των illuminati, μετά κοίταξα το email του άνδρα και τον αριθμό τηλεφώνου που ήταν γραμμένο εκεί, φοβήθηκα να επικοινωνήσω μαζί του γιατί με απάτησαν πολλές φορές απατεώνες και έφυγα με τα χρήματα και μετά μπερδεύτηκα πολύ και έτσι αποφάσισα να επικοινωνήσω με το άτομο που κατέθεσε και του τηλεφώνησα και επικοινώνησα μαζί του σε τηλεφωνήματα πριν αρχίσει να μου λέει τα δικά του δική ιστορία ab όταν ήθελε να συμμετάσχει, μου είπε τα πάντα να κάνω, μετά αποφάσισα και κάλεσα τον πράκτορα Ντέιβιντ Μαρκ και μου είπε τα πάντα να κάνω και μυήθηκα, παραδόξως μου δόθηκε το πλεονέκτημα να είμαι νέο μέλος του Η μεγάλη αδελφότητα των illuminati ήμουν τόσο χαρούμενη, για όσους από εσάς προσπαθείτε να γίνετε μέλος αυτής της οργάνωσης, αυτή είναι η ευκαιρία σας να εγγραφείτε ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ τον κ. David Mark στον αριθμό WhatsApp +2348140101327

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Επικοινωνήστε με τον κ. David Mark στο email joinIlluminati1122@gmail.com ή Whatsapp +2348140101327, Γεια σε όλους το όνομά μου είναι Adams scott, είμαι από την Ιταλία, δίνω μια μαρτυρία για το πώς εντάχθηκα στην αδελφότητα των illuminati, προσπαθούσα να γίνω μέλος αυτής της οργάνωσης γι' αυτό πολλά χρόνια τώρα, με εξαπατούσε ψεύτικος πράκτορας στη Νότια Αφρική και τη Νιγηρία, ήμουν αδύναμος, δεν μπορούσα πια να ταΐσω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου και προσπάθησα να βγάλω χρήματα με κάθε τρόπο, αλλά μάταια, φοβόμουν να επικοινωνήσω με οποιονδήποτε illuminati πράκτορας επειδή έχουν φάει τα λεφτά μου, μια μέρα έπεσα πάνω σε μια ανάρτηση κάποιου που έδινε μια μαρτυρία ευχαριστώντας έναν άντρα που ονομαζόταν Ντέιβιντ Μαρκ που τον βοήθησε να ενταχθεί στην αδελφότητα των illuminati, μετά κοίταξα το email του άνδρα και τον αριθμό τηλεφώνου που ήταν γραμμένο εκεί , φοβήθηκα να επικοινωνήσω μαζί του γιατί με απάτησαν πολλές φορές απατεώνες και έφυγα με τα χρήματα, τότε ήμουν πολύ μπερδεμένος και έτσι αποφάσισα να επικοινωνήσω με το άτομο που κατέθεσε και του τηλεφώνησα και επικοινώνησα μαζί του στο τηλεφωνήματα πριν άρχισε να μου λέει τη δική του ιστορία για το πότε ήθελε να γίνει μέλος, μου είπε τα πάντα να κάνω, μετά αποφάσισα και τηλεφώνησα στον πράκτορα Ντέιβιντ Μαρκ και μου είπε τα πάντα να κάνω και μυήθηκα, παραδόξως μου δόθηκε η επωφεληθείτε από το ότι είμαι νέο μέλος της μεγάλης αδελφότητας των illuminati, ήμουν πολύ χαρούμενος, για όσους από εσάς προσπαθείτε να γίνετε μέλος αυτής της οργάνωσης, αυτή είναι η ευκαιρία σας για να γίνετε μέλος ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ο κ. David Mark στο email joinIlluminati1122@gmail.com ή στον αριθμό WhatsApp +2348140101327

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο ILLUMINATI ΜΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕΣΩ WHATSAPP,
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Η ILLUMINATI ΔΕΝ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ
    666illuminatiagent666@gmail.com

    Είστε επιχειρηματίας ή γυναίκα, πολιτικός, μουσικός, θέλετε να είστε πλούσιοι, διάσημοι, ισχυροί στη ζωή, γίνετε μέλος της Αδελφότητας Illuminati
    Θα είσαι ένας άνθρωπος τιμής και γνωστός για τον σεβασμό στην κοινωνία. Και η ζωή σας θα μεταμορφωθεί προς το καλύτερο στη ζωή, Ως νέο μέλος θα ανταμειφθείτε με ένα τεράστιο χρηματικό ποσό για να ξεκινήσετε έναν νέο τρόπο ζωής και το φως του μεγαλείου θα είναι ασπίδα πάνω σας όλες τις ημέρες της ζωής σας.

    Πρέπει να είστε τουλάχιστον 20 ετών και άνω για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με τον πράκτορα του ναού για να σας καθοδηγήσει στον ναό 666illuminatiagent666@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Επικοινωνήστε με τον κ. David Mark στο email joinIlluminati1122@gmail.com ή Whatsapp +2348140101327, Γεια σε όλους το όνομά μου είναι Adams scott, είμαι από την Ιταλία, δίνω μια μαρτυρία για το πώς εντάχθηκα στην αδελφότητα των illuminati, προσπαθούσα να γίνω μέλος αυτής της οργάνωσης για αυτό πολλά χρόνια τώρα, με εξαπατούσε ψεύτικος πράκτορας στη Νότια Αφρική και τη Νιγηρία, ήμουν αδύναμος, δεν μπορούσα πια να ταΐσω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου και προσπάθησα να βγάλω χρήματα με κάθε τρόπο, αλλά μάταια, φοβόμουν να επικοινωνήσω με οποιονδήποτε illuminati πράκτορας επειδή έχουν φάει τα χρήματά μου, μια μέρα έπεσα πάνω σε μια ανάρτηση κάποιου που έδινε μια μαρτυρία ευχαριστώντας έναν άντρα που ονομαζόταν David Mark που τον βοήθησε να ενταχθεί στην αδελφότητα των illuminati, μετά κοίταξα το email του άνδρα και τον αριθμό τηλεφώνου που ήταν γραμμένο εκεί , φοβήθηκα να επικοινωνήσω μαζί του γιατί με απάτησαν πολλές φορές απατεώνες και έφυγα με τα χρήματα, τότε ήμουν πολύ μπερδεμένος και έτσι αποφάσισα να επικοινωνήσω με το άτομο που έλαβε την κατάθεση και του τηλεφώνησα και επικοινώνησα μαζί του στο τηλεφωνήματα πριν άρχισε να μου λέει τη δική του ιστορία για το πότε ήθελε να γίνει μέλος, μου είπε τα πάντα να κάνω, μετά αποφάσισα και τηλεφώνησα στον πράκτορα Ντέιβιντ Μαρκ και μου είπε τα πάντα να κάνω και μυήθηκα, παραδόξως μου δόθηκε η επωφεληθείτε από το ότι είμαι νέο μέλος της μεγάλης αδελφότητας των illuminati, ήμουν πολύ χαρούμενος, για όσους από εσάς προσπαθείτε να γίνετε μέλος αυτής της οργάνωσης, αυτή είναι η ευκαιρία σας για να γίνετε μέλος ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ο κ. David Mark στο email joinIlluminati1122@gmail.com ή στον αριθμό WhatsApp +2348140101327

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Επικοινωνήστε με τον κ. David Mark στο email joinIlluminati1122@gmail.com ή Whatsapp +2348140101327, Γεια σε όλους το όνομά μου είναι Adams scott, δίνω μια μαρτυρία για το πώς μπήκα στην αδελφότητα των illuminati, προσπαθούσα να ενταχθώ σε αυτόν τον οργανισμό τόσα χρόνια τώρα , με εξαπάτησαν ψεύτικοι πράκτορες στη Νότια Αφρική και τη Νιγηρία, ήμουν αδύναμος, δεν μπορούσα πια να ταΐσω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου και προσπάθησα να βγάλω χρήματα με κάθε τρόπο, αλλά μάταια, φοβόμουν να επικοινωνήσω με οποιονδήποτε πράκτορα των illuminati γιατί έχω φάει τα λεφτά μου, μια μέρα έπεσα πάνω σε μια ανάρτηση κάποιου που έδινε μια μαρτυρία ευχαριστώντας έναν άντρα που τον έλεγαν Ντέιβιντ Μαρκ που τον βοήθησε να ενταχθεί στην αδελφότητα των illuminati, μετά κοίταξα το email του άνδρα και τον αριθμό τηλεφώνου που ήταν γραμμένο εκεί. φοβόμουν να επικοινωνήσω μαζί του γιατί με απάτησαν πολλές φορές απατεώνες και έφυγα με τα χρήματα, τότε ήμουν πολύ μπερδεμένος και έτσι αποφάσισα να επικοινωνήσω με το άτομο που κατέθεσε και του τηλεφώνησα και επικοινώνησα μαζί του σε τηλεφωνικές κλήσεις πριν άρχισε τ λέγοντάς μου τη δική του ιστορία για το πότε ήθελε να ενταχθεί, μου είπε τα πάντα να κάνω, μετά αποφάσισα και τηλεφώνησα στον πράκτορα Ντέιβιντ Μαρκ και μου είπε τα πάντα να κάνω και μυήθηκα, παραδόξως μου δόθηκε το πλεονέκτημα που ήμουν νέο μέλος της μεγάλης αδελφότητας illuminati, ήμουν πολύ χαρούμενος, για όσους από εσάς προσπαθείτε να γίνετε μέλος αυτής της οργάνωσης, αυτή είναι η ευκαιρία σας να εγγραφείτε ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ο κ. David Mark στο email joinIlluminati1122@gmail.com ή στον αριθμό WhatsApp +2348140101327

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Η ILLUMINATI ΔΕΝ ΖΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
    Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον πράκτορα του ναού μέσω: 666illuminatiagent666@gmail.com

    Είστε επιχειρηματίας, πολιτικός, μουσικός; Θέλετε να είστε πλούσιοι, διάσημοι, ισχυροί στη ζωή, γίνετε μέλος της λατρείας της αδελφότητας Illuminati σήμερα και λάβετε ένα πλούσιο στιγμιαίο ποσό. 5.000.000 $ την εβδομάδα και ένα δωρεάν σπίτι. όπου κι αν επιλέξετε να ζήσετε σε αυτόν τον κόσμο και να πάρετε ακόμη και 50.000 $ το μήνα ως μισθό ...

    Οφέλη για νέα μέλη που γίνονται μέλη των Illuminati.
    1. Ένα σπίτι σε οποιαδήποτε χώρα της επιλογής σας.
    2. Ένα νέο αυτοκίνητο των ονείρων αξίας $200.000 USD.
    3. Μια ευκαιρία να γνωρίσεις τους καλύτερους πλούσιους στον κόσμο

    Πρέπει να είστε τουλάχιστον 20 ετών για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με τους συνεργάτες μας
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:  666illuminatiagent666@gmail.com
    666illuminatiagent666@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΝΑΦΩΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Ο ILLUMINATI ΔΕΝ ΖΗΤΑ ΤΕΛΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον πράκτορα του ναού μέσω: illuminatitemple5674@email, business.com, politian@retic? Θέλετε να είστε πλούσιοι, διάσημοι, ισχυροί στη ζωή, γίνετε μέλος της λατρείας της αδελφότητας Illuminati σήμερα και κερδίστε άμεσα πλούσιο ποσό. 2.000.000 δολάρια την εβδομάδα και ένα δωρεάν σπίτι. όπου κι αν επιλέξετε να ζήσετε σε αυτόν τον κόσμο και να λαμβάνετε έως και 100.000 $ το μήνα σε μισθό... Προνόμια για νέα μέλη που γίνονται μέλη των Illuminati. 1. Ένα σπίτι σε οποιαδήποτε χώρα της επιλογής σας. 2. Ένα νέο αυτοκίνητο των ονείρων αξίας 200.000 δολαρίων. 3. Μια ευκαιρία να γνωρίσετε τους καλύτερους πλούσιους άντρες στον κόσμο Πρέπει να είστε τουλάχιστον 20 ετών για να επικοινωνήσετε με τους συνεργάτες μας Email: illuminatitemple5674@gmail.com
    WhatsApp +17042682532
    Τηλεγράφημα @Illuminatitemple5674

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)