Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Εκπληκτικό Εύρημα στον Άρη Δείχνει Κεφάλι Λέαινας (εικόνα και video)










Γράφει ο Σπύρος Μακρής



Εκπληκτικό Εύρημα στον Άρη Δείχνει Κεφάλι Λέαινας




Μία ακόμα εξωγήινη δομή στον πλανήτη Άρη

έρχεται να ταράξει τον επιστημονικό κόσμο, μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς η μόλις προηγούμενη περίπτωση ήταν το κεφάλι με το κράνος κάποιου στρατιώτη.




Όπως αναφέρει η express.co.uk, οι ενθουσιώδεις ερευνητές, των UFO και των αρχαίων ή νεότερων εξωγήινων πολιτισμών, φαίνεται πως περνούν τις ημέρες τους σαρώνοντας σπιθαμή προς σπιθαμή τις εικόνες του Άρη που τραβήχτηκαν από τον Curiosity Rover της NASA και οι οποίες έχουν σταλεί πίσω στη Γη.

Τις περισσότερες φορές, οι φωτογραφίες δεν είναι τίποτα περισσότερο από σκονισμένες πεδιάδες του Κόκκινου Πλανήτη. Αλλά όλο και κάτι ενδιαφέρον φαίνεται να εντοπίζεται κάθε φορά.


Το ArtAlienTV είναι ένα κανάλι YouTube που είναι αφιερωμένο σε αυτό το καθήκον των ερευνών και ισχυρίζεται ότι έχει αποκαλύψει συγκεκριμένες αποδείξεις για αρχαία αγάλματα και δομές που υπάρχουν διάσπαρτα στην επιφάνεια του Άρη.

Το τελευταίο παράξενο εύρημα φαίνεται να δείχνει το κεφάλι ενός αρχαίου αγάλματος αιλουροειδούς, που θυμίζει αρκετά μίας λέαινας, όπως την γνωρίζουμε στις μέρες μας.

Ο Joe White, 45 ετών, διαστημικός δημοσιογράφος, ζητάει από το ακροατήριό του να έχει ανοιχτά τα μάτια του και κατ’ επέκταση το μυαλό του, όταν εξετάζει τις ανακαλύψεις του.

Αν και φθαρμένο είναι εξαιρετικά εμφανές ότι αυτό που βρέθηκε στον κρατήρα Gale και είναι μόλις 4 ίντσες (περίπου 10 εκατοστά) ή λίγο μικρότερο, παραπέμπει σε μουσούδα από κάποιο αιλουροειδές.











Καθώς, στο παρελθόν έχουν εντοπιστεί διάφορα ευρήματα που με την σειρά τους παραπέμπουν σε αιγυπτιακό πολιτισμό, όπως αγάλματα Φαραώ αλλά και πυραμίδες, ήδη κάποιοι πρότειναν ότι το μικρό αντικείμενο πιθανότατα να συνδέεται και αυτό με τον αρχαίο αιγυπτιακό πολιτισμό,
καθώς οι αρχαίοι Αιγύπτιοι της Γης είχαν σε πολύ μεγάλη υπόληψη τις γάτες, οι οποίες θεωρούνταν και ιερά ζώα.

Την αυθεντική εικόνα από την NASA μπορείτε να δείτε εδώ: https://mars.nasa.gov/msl/multimedia/raw/?rawid=2003ML0105170010306495E01_DXXX&s=200

Ωστόσο, υπάρχει και η αντίθετη πλευρά που υποστηρίζει με την σειρά της, ότι αυτό που θυμίζει γάτα ή ένα οποιοδήποτε άλλο αιλουροειδές, δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία ομοιότητα, είναι μία παρειδωλία.

Όλοι οι σκεπτικιστές συμφωνούν ότι αυτό το μικρό αντικείμενο είναι ένα τέλειο παράδειγμα της επίδρασης της Παρειδωλίας, η οποία είναι ένα καθαρά ψυχολογικό φαινόμενο που προκαλεί τους ανθρώπους να βλέπουν πρόσωπα και μοτίβα εκεί όπου δεν υπάρχουν.

Ο γνωστός κοσμολόγος Carl Sagan υποστήριξε το 1995, ότι η παρειδωλία είναι ένα εργαλείο επιβίωσης που αναπτύχθηκε στον εγκέφαλο του ανθρώπου από πολύ παλιά για να μπορεί να αναγνωρίζει καλύτερα τους φίλους ή τους εχθρούς που πλησιάζουν από απόσταση.

Κάπως έτσι, ‘την πατάνε» και οι ερευνητές ΑΤΙΑ, εξωγήινων όντων και πολιτισμών, υποστηρίζουν οι σκεπτικιστές.

Εσείς, τι νομίζετε;

Δείτε το βίντεο και μην ξεχάσετε να μας αφήσετε ένα σχόλιο με την γνώμη σας, παρακάτω.

Lion Found on Mars – Cat Statue – ArtAlienTV

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά





diadrastika

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)