Σάββατο, 5 Μαΐου 2018

Η μυστηριώδης δόνηση που συγκλόνισε το San Francisco, το 1959…

Στις 7 Απριλίου του 1959, μια διπλή εκκωφαντική βοή μεγάλης ισχύος, η οποία προξένησε περισσότερες ζημιές από τον τελευταίο σεισμό, συγκλόνισε την αμερικανική πολύπαθη μεγαλούπολη του San Francisco.


Από την ισχυρότατη βοή που ακούστηκε, υαλοπίνακες έσπασαν, ενώ δημιουργήθηκαν ρωγμές σε πολλούς τοίχους σπιτιών και δημοσίων κτιρίων. Μάλιστα, σημειώθηκε πανικός, καθώς οι κάτοικοι πίστεψαν ότι είχε γίνει ένας ακόμη δυνατός σεισμός.

Όμως, η μυστηριώδης δόνηση δεν ήταν αποτέλεσμα σεισμού και το φαινόμενο παρέμενε απολύτως ανεξήγητο, ενώ οι ερμηνείες που δόθηκαν δε φάνηκε να ικανοποιούν τα τρομοκρατημένα πλήθη.
Πάντως, το Αμερικανικό Ναυτικό και η Αεροπορία προέβησαν σε σχετικές ανακοινώσεις, αναφέροντας ότι εκείνη τη στιγμή κανένα υπερηχητικό αεροσκάφος δεν υπερίπτατο του San Francisco.

Μερικοί εξέφρασαν και την άποψη ότι ίσως η εξαιρετικά δυνατή βοή και η ισχυρότατη δόνηση να προκλήθηκαν από την απότομη αλλαγή της πίεσης των θαλασσίων υδάτων στις ακτές της περιοχής, κάτι που δε βρήκε σύμφωνους τους περισσότερους.
Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 08/04/1959…
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 08/04/1959ΠΗΓΗ https://strangepress.gr

kastamonitis

Το διαβάσαμε από το: Η μυστηριώδης δόνηση που συγκλόνισε το San Francisco, το 1959… http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/05/san-francisco-1959.html#ixzz5EXutz0ba

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)