Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Μυστηριώδης Καταπακτή Άνοιξε στην Ανταρκτική (video)










Γράφει ο Σπύρος Μακρής



Μυστηριώδης Καταπακτή Άνοιξε στην Ανταρκτική









Ένα μυστηριώδες αντικείμενο που βρέθηκε στην Ανταρκτική θα μπορούσε να αποδειχτεί πολύ σημαντικό για



το αν υπάρχει κάτι που μπορεί να κρύβεται κάτω από την επιφάνειά της.


Σύμφωνα με το dailystar.co.uk, ο Graham Maple, είναι ο άνθρωπος που διατηρεί το κανάλι Conspiracy Depot στο YouTube. Ανάμεσα σε άλλες ερασιτεχνικές έρευνες για διάφορα πράγματα, αυτή τη φορά αξιοποίησε το γνωστό λογισμικό χαρτογράφησης Google Earth εξερευνώντας πόντο-πόντο την Ανταρκτική.

Κάποια στιγμή εντόπισε κάτι πολύ περίεργο. Ανακάλυψε ένα μαύρο αντικείμενο από το οποίο διέκρινε να βγαίνει… φως.

Κοίταξε καλύτερα και, πράγματι, μία δέσμη φωτός φαίνεται να ξεχύνεται όσο πιο μακριά μπορούσε να φτάσει, αλλά μόνο από την μία πλευρά του μαύρου αντικειμένου. Μοιάζει πολύ με προβολέα.

Η δέσμη κατευθύνεται προς ένα βουνό και, σύμφωνα με τον Graham, μπορεί να δείχνει κάτι ιδιαίτερα ενδιαφέρον ή να παρακολουθεί κάτι που συμβαίνει εκεί.

Ας δούμε τι λέει ο ίδιος:





«Πρόκειται για ένα σκοτεινό αντικείμενο που φαίνεται να λειτουργεί ως προβολέας ή να καθρεφτίζει το ηλιακό φως στην πλαγιά του βουνού. Ένα πράγμα που έχω παρατηρήσει, είναι ότι φαίνεται να υπάρχει κάτι στο βουνό – μοιάζει με ένα μικροσκοπικό μοντέλο μιας πόλης.




Σίγουρα υπάρχει κάτι ενδιαφέρον για όποιον το έβαλε εκεί. Είναι σαφώς ένα είδος τεχνολογίας που χρησιμοποιείται για να ανακλά το ηλιακό φως σε ένα σημείο ενδιαφέροντος. (Ωστόσο) δεν φαίνεται να υπάρχουν άλλες βάσεις στην περιοχή, γι ‘αυτό είμαι γεμάτος έκπληξη ποιος το έβαλε εδώ».

Το σκεπτικό και οι υποθέσεις του Graham Maple ξετυλίγονται σε αυτά που βλέπει. Όμως, άλλες θεωρίες έχουν προχωρήσει πέρα από αυτό που φαίνεται και που όλοι βλέπουμε.

Ήδη έχει υποστηριχτεί παλαιότερα, ότι υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι σε κάποια σημεία της Ανταρκτικής μπορεί να υπάρχουν υπόγειες μυστικές βάσεις μέσα στις οποίες περιφέρονται άνθρωποι ή/και εξωγήινοι. Μία θεωρία που βασίζεται σε αποτέλεσμα θερμικού χάρτη.

Διαβάστε επίσης: Θερμικός Χάρτης Εντόπισε Μυστική Βάση στην Ανταρκτική. Ποιοί Ζουν Εκεί Μέσα;

Σε συνδυασμό
με αυτή την ένδειξη και την παραπάνω εικόνα, ξετυλίγεται μία νέα θεωρία ότι το μαύρο αντικείμενο με την δέσμη φωτός που εκπέμπει θα μπορούσε να είναι μία πόρτα ή μία καταπακτή που άνοιξε.

Αν ισχύει αυτό, είναι προφανές ότι οδηγεί σε πολλά συμπεράσματα: μπορεί να επιβεβαιώνει τις μυστικές υπόγειες βάσεις, αλλά μπορεί να είναι και μία ένδειξη ότι άγνωστα όντα κατοικούν εκεί και κρύβονται, οπότε κάποια στιγμή χρειάστηκε να ανοίξουν το καπάκι για έναν άγνωστο λόγο.

Υποθέσεις μπορούν να γίνουν πάρα πολλές, όμως, το μόνο αληθινό και σίγουρο είναι η εικόνα που εντόπισε ο Graham Maple.

Τις συντεταγμένες του επίμαχου αντικειμένου μπορείτε να δείτε στην συνέχεια και να κάνετε τις δικές εξερευνήσεις και εκτιμήσεις:

LAT 71°45’42.59″S – LON 168°40’11.33″E

Δείτε το βίντεο και μην ξεχάσατε να μας αφήσετε την γνώμη σας, στα σχόλια, παρακάτω:

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Mystery light source in ANTARCTICA





diadrastika

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)