Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Θρυλικός αστροναύτης που ισχυρίζεται ότι είδε UFO «πέρασε» με επιτυχία από ανιχνευτή ψεύδους! (vid)












Θρυλικός αστροναύτης που ισχυρίζεται ότι είδε UFO «πέρασε» με επιτυχία από ανιχνευτή ψεύδους! (vid)


Είναι ο δεύτερος άνθρωπος που περπάτησε στη Σελήνη και όπως και να΄χει τα λόγια του έχουν άλλη… βαρύτητα αφού έγραψε το όνομά του με ανεξίτηλα γράμματα στην Ιστορία της ανθρωπότητας.




Αυτή η Ιστορία ωστόσο, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Μπαζ Όλντριν ίσως και να μην αφορά αποκλειστικά την… ανθρωπότητα. Τουλάχιστον όπως την έχουμε εμείς οι κοινοί θνητοί στο μυαλό μας.


Και αυτό γιατί, αντίθετα με ό,τι θα ήθελα να πιστεύω, πιθανότατα ούτε και εσείς είχατε μια «στενή επαφή τρίτου τύπου» με εξωγήινο.

Αντίθετα με το θρυλικό αστροναύτη, μέλος της αμερικανικής αποστολής του Apollo 11 στο φεγγάρι, που αποτέλεσε «σταθμό» στην εξερεύνηση του διαστήματος το 1969.


Ως εκ τούτου ο Όλντριν χαίρει του θαυμασμού και της εκτίμησης των συμπατριωτών του. Και ως ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα στις ΗΠΑ μπορεί να λέει ότι έχει δει UFO και κανείς να μην ψάχνει ζουρλομανδύα στο νούμερο του! Και όχι μόνο το λέει, αλλά ο 88χρονος
πρώην πλέον αστροναύτης το πιστεύει! Απαραίτητη προϋπόθεση για να περάσει κανείς με επιτυχία από ανιχνευτή ψεύδους!


Ο Όλντριν ισχυρίζεται ότι κατά τη διάρκεια της σπουδαίας αποστολής του Apollo 11 είχε δει ένα UFO (αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο) έξω από το παράθυρο του διαστημόπλοιου που μετέφερε τον ίδιο και τους συναδέλφους του στη Σελήνη.


Και μπορεί ο ισχυρισμός του να είναι τουλάχιστον μέχρι στιγμής πρακτικά αδύνατο να τεκμηριωθεί επιστημονικά, ωστόσο κατάφερε να αποδείξει τουλάχιστον ότι δεν ψεύδεται για το «φωτεινό αντικείμενο σε σχήμα L» που υπέπεσε στην αντίληψή του.






Σύμφωνα λοιπόν με την Daily Mail,
εξειδικευμένοι επιστήμονες από το Ινστιτούτο Βιοακουστικής στο Όλμπανι του Οχάιο έβαλαν αντιμέτωπο τον Αμερικανό μηχανικό με ένα εξαιρετικά προηγμένο ανιχνευτή ψεύδους.


Και, όπως μπορείτε να υποψιαστείτε, ο Όλντριν βγήκε νικητής, όπως και τριών άλλων αστροναυτών που ισχυρίστηκαν ότι είδαν UFO στο διάστημα.


Οι τέσσερις άνδρες πίστευαν πέραν πάσης αμφιβολίας - την εποχή τουλάχιστον που το ξεστόμισαν - ότι είχαν έρθει σε κάποιου είδους επαφή με εξωγήινη ζωή.


Τα ηχητικά μοτίβα των καταγεγραμμένων αφηγήσεών τους εξετάστηκαν από το νέο μηχάνημα - που σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ είναι πολύ πιο ακριβές από τους υπάρχοντες ανιχνευτές ψεύδους - επιβεβαιώνοντας ότι όλοι έλεγαν την κρυστάλλινη αλήθεια (τους).


Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους τέσσερις βετεράνους αστροναύτες των οποίων οι συνεντεύξεις εξετάστηκαν, βρίσκεται ο 86χρονος σήμερα Αλ Γουόρντεν, ο οποίος είχε εκμυστηρευτεί στο παρελθόν πως είχε δει εξωγήινους κατά τη διάρκεια της αποστολής του με το Apollo 15. Οι άλλοι δύο, που δεν βρίσκονται πια στη ζωή, ήταν πιο… large αφού έκαναν λόγο για μεγάλο αριθμό UFO που εντόπισαν όχι μόνο οι ίδιοι, αλλά και άλλα μέλη των διαστημικών αποστολών τους.



newsbomb.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)