Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Για Πρώτη Φορά στο Φως: Απίθανο BINTEO: Επιβατικό Συνοδεύεται από Άγνωστα Λαμπερά Αντικείμενα









Γράφει ο Σπύρος Μακρής



Για Πρώτη Φορά στο Φως: Απίθανο BINTEO:
Επιβατικό Συνοδεύεται από Άγνωστα Λαμπερά Αντικείμενα









Έχει προκαλέσει μια έντονη διαδικτυακή συζήτηση για το τι θα μπορούσαν να είναι αυτά που εμφανίζονται. Το υλικό στάλθηκε αρχικά στους υπεύθυνους της Mutual UFO Network (MUFON) με έδρα τις ΗΠΑ. Έγινε κατευθείαν viral καθώς κυκλοφόρησε άμεσα σε διάφορες ιστοσελίδες με ανάλογο περιεχόμενο, αλλά και σε συστημικές, όπως η express.co.uk από την οποία διαβάζουμε:




Το βίντεο, το οποίο λέγεται ότι τραβήχτηκε πάνω από την Ταϊβάν, δείχνει οκτώ λαμπρές κυκλικές σφαίρες να κινούνται αργά κάτω από το αεροπλάνο.








Ο ανώνυμος μάρτυρας δήλωσε σε μια έκθεση προς την MUFON, η οποία διατηρεί μια παγκόσμια βάση δεδομένων για τις καταγραφές UFO και διερευνά μερικές από τις περιπτώσεις:




«Παρατήρησα οκτώ με δέκα UFOs να πετούν.




»Ήμουν σε αεροπλάνο της Eva Airlines από το Βανκούβερ του Καναδά μέχρι την Ταϊπέι της Ταϊβάν.




»Τριάντα λεπτά πριν, είδα ένα λαμπερό φως να πετά από κάτω. Στην συνέχεια πλήθυναν».

Το video γυρίστηκε τον Οκτώβριο του 2014, αλλά μοιράστηκε μόλις πρόσφατα στο newsbreakapp, το οποίο ανέφερε ότι υπήρχε ένα «σμήνος» από ΑΤΙΑ να πετάει κάτω από το αεροπλάνο εν μέσω ισχυρισμών ότι οι ενθουσιώδεις κυνηγοί των UFO δεν μπόρεσαν να βρουν μια λογικότερη εξήγηση.

Φυσικά, υπάρχει και η αντίθετη πλευρά που υποστηρίζει ότι δεν πρόκειται για εξωγήινα σκάφη, ούτε για orbs, αλλά για κάτι πιο νορμάλ, όπως αντανακλάσεις, μεγάλα πουλιά κλπ. Όπως είναι αναμενόμενο καμία πλευρά, δεν μπορεί να υποστηρίξει την άποψή της με ισχυρές αποδείξεις.

Δείτε το σχετικό video:

Orb UFO’s Hovering Above Taiwan Filmed From A Plane?

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά





diadrastika

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)