Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Γιγαντιαίος Κύβος στο Μέγεθος του Ποσειδώνα ΒΓΑΙΝΕΙ μέσα από τον Ήλιο (video)













Γιγαντιαίος Κύβος στο Μέγεθος του Ποσειδώνα ΒΓΑΙΝΕΙ μέσα από τον Ήλιο


Γράφει ο Σπύρος Μακρής




Δεν μας έφταναν όλα τα άλλα και έρχεται αυτό το video από το κανάλι Paranormal Crucible για να μας δείξει κάτι φοβερά εκπληκτικό αλλά ταυτόχρονα και ανησυχητικό.












Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτά που βλέπουμε, ένας μεγάλος κύβος εντοπίστηκε κοντά στον Ήλιο. Φαίνεται να έχει περίπου το μέγεθος του Ποσειδώνα και όπως διευκρινίζεται το κυβοτιόσχημο αντικείμενο έχει σαφώς διαταράξει τον χώρο γύρω από αυτό. Ο ισχυρισμός αυτός προκύπτει από την καθαρή ροή κάτω από το αντικείμενο καθώς απομακρύνεται από τον Ήλιο.

Τι ακριβώς
μπορεί να είναι αυτό; Έχει σημασία να θυμηθούμε πως οι κάμερες του Solar and Heliospheric Observatory (SOHO) βρίσκονται στην θέση που κατέχουν στο διάστημα, ήδη από τα μέσα της δεκαετίας του ’90 και υπάρχει κάποια πιθανότητα να μεταδίδουν σφάλματα στις εικόνες, οι οποίες εύκολα μπορούν να παρερμηνευτούν ως κάτι άλλο από αυτό που μπορεί να είναι στην πραγματικότητα: πχ προβληματικά pixels.

Βέβαια, οι άνθρωποι του καναλιού Paranormal Crucible, επιμένουν ότι δεν είναι το μοναδικό φαινόμενο και ότι πολύ σύντομα θα δημιουργήσουν ένα νέο πιο εκτεταμένο video που θα περιέχει πολύ περισσότερα περιστατικά σχετικά με αυτά τα αντικείμενα, τα οποία εντόπισαν ενώ ερευνούσαν τα αρχεία της NASA.

Αν περάσουμε σε άλλο επίπεδο, υπάρχει η θεωρία πως ο κύβος και ειδικότερα
ο μαύρος κύβος κρύβει πολλά απόκρυφα και ενδεχομένως να αποτελεί ένα Μυστικό του Μάτριξ. Άλλοι θεωρούν ότι είναι το στερεό σχήμα που εμπεριέχει όλες τις θρησκείες.

Όπως και να έχει, ό,τι κι αν μπορεί να συμβαίνει στην πραγματικότητα, πολλοί βλέπουν τα κυβοτιόσχημα ιπτάμενα αντικείμενα αγνώστης ταυτότητας ως μέρη της Στρατιάς του Αβαδδών.

Δεν είναι απαραίτητο ο αναγνώστης να αποδεχτεί κάτι από όλα αυτά. Απλά δίνετε η ευκαιρία να ψάξει και να ερευνήσει για πολλά περίεργα που συμβαίνουν τελευταία στον Ήλιο και ενδεχομένως αφορούν και εμάς στην Γη.

Δείτε και το σχετικό video:

Cube UFO Flies Past The Sun?





diadrastika

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)