Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Εντοπίστηκε Ιπτάμενη Πόλη αρκετών χιλιομέτρων σε video της NASA;










Γράφει ο Σπύρος Μακρής


Εντοπίστηκε Ιπτάμενη Πόλη αρκετών χιλιομέτρων σε video της NASA;


Ένας «κυνηγός UFO» ισχυρίζεται ότι έχει εντοπίσει ένα μυστηριώδες αντικείμενο μήκους αρκετών μιλίων που περιστρέφεται γύρω από τη Γη. Αυτό συνέβη κατά την διάρκεια μίας ζωντανής μετάδοσης της NASA από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ΔΔΣ). Επιπλέον, υποστηρίζει ότι η αμερικανική υπηρεσία διαστήματος διέκοψε το σήμα μόλις εμφανίστηκε αυτό το περίεργο αντικείμενο.














Πολλοί από τους αναγνώστες μας, ίσως θα θυμούνται ότι πριν μερικά χρόνια,
το 2015, είχε γίνει μεγάλο θέμα παγκοσμίως πως ένας τεράστιος αριθμός ανθρώπων στην Κίνα ισχυρίστηκε ότι βλέπει ένα μυστηριώδες αστικό τοπίο που επιπλέει στον ουρανό. Χιλιάδες δήλωσαν ότι είδαν μια πόλη-φάντασμα να επιπλέει πάνω από το Foshan στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ της Κίνας. Στη συνέχεια, λίγες μέρες αργότερα, οι άνθρωποι στην επαρχία Jiangxi της Κίνας ανέφεραν επίσης ότι είδαν μια παρόμοια πόλη ανάμεσα στα σύννεφα.

Από τότε, έχουν υπάρξει κάποιες φορές ακόμα που σε διάφορα μέρη του κόσμου έχουν ισχυριστεί κάτι παρόμοιο και σε αρκετές περιπτώσεις έχουν υπάρξει και ανάλογα βιντεάκια ή φωτογραφίες.

Τώρα, ο χρήστης Streetcap1 του YouTube, κυκλοφόρησε ένα βίντεο που δείχνει ένα τεράστιο αντικείμενο στην τροχιά της Γης, για το οποίο εξετάζει την πιθανότητα να είναι «αυτό» που ενδεχομένως είδαν και κατέγραψαν μάρτυρες στην Κίνα και αλλού, οι οποίοι το ανέφεραν ως μία «πλωτή πόλη» στα σύννεφα.

Βέβαια, μπορεί ο streetcap1 να θέτει ένα τόσο σοβαρό ερώτημα, αλλά ο γνωστός Scott Brando του ufoofinterest.org, που συνήθως καταρρίπτει τα ευρήματα των ανεξάρτητων ερευνητών UFO, δήλωσε στην Express.co.uk που έφερε το θέμα στην επιφάνεια: «Νομίζω ότι είναι μια αντανάκλαση του ηλιακού φωτός μέσα από τα σύννεφα».


Αυτό που είδαν στην Κίνα και αλλού, είναι μια οπτική ψευδαίσθηση γνωστή ως fata morgana, η οποία μπορεί να «δείχνει» αντικείμενα όπως τα σκάφη ή τα κτίρια που βρίσκονται πάνω στην γη να εμφανίζονται αποκολλημένα και ανεξάρτητα πάνω από αυτήν.

Στο ερώτημα για η NASA διέκοψε το σήμα μόλις εμφανίστηκε το μυστηρίωδες αντικείμενο, η ίδια η υπηρεσία διαστήματος απαντάει ότι αρκετές φορές κατά τις ζωντανές μεταδόσεις συμβαίνουν προσωρινές απώλειες ισχύος με τον ΔΔΣ. Αυτές, οι ουφολόγοι πιθανόν να τις εκλαμβάνουν ως κάτι που έγινε επίτηδες.

Δείτε το video του Streetcap1, συνυπολογίστε όσα διαβάσατε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

MASSIVE Golden UFO Orbiting EARTH.





diadrastika

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)