Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018

Μηπως ο Stephen Hawking αντικαταστάθηκε από κάποιον άλλο χρόνια πριν;







Είναι ο Στίβεν Χόκινγκ πραγματικά νεκρός;


Υπάρχουν πολλές θεωρίες συνωμοσίας εκεί έξω σχετικά με τους θανάτους διάσημων ατόμων. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πολλοί από εμάς έχουμε ακούσει ότι ο Elvis Presley και ο Michael Jackson δεν εχουν πεθανει στην πραγματικότητα και τις μέρες που οι θάνατοι τους αναφέρθηκαν στον τύπο απλα σκηνοθέτησαν τους θανάτους τους για να είναι απαλλαγμένοι από την κοινη γνωμη .

Αλλά όταν πρόκειται για θεωρίες συνωμοσίας οπως για τον φημισμένο φυσικό και συγγραφέα Stephen Hawking ο οποιος πασχει απο την εξουθενωτική και απειλητική για τη ζωή ασθένεια της Αμυοτροφικής πλευρικής σκλήρυνσςη ή ALS εδώ και 52 χρόνια τώρα, μαλλον δεν εχουμε να κανουμε με φαντασιωσεις
…μιας και αυτη η ασθενεια ειναι κοοκινο πανι για το οτι κάτι συμβαινει εδώ.



Γιατί είναι κόκκινη πανι; Δεδομένου ότι η κατάσταση ALS είναι απειλητική για τη ζωή, τα περισσότερα άτομα που διαγιγνώσκονται με την πάθηση αυτη είναι τυχεροί εάν μπορεσουν να ζήσουν έως και είκοσι χρόνια. Σήμερα, ο Hawking ζει περισσότερο από δύο φορές απο αυτο το οριο, γεγονός που έχει οδηγήσει πολλους να σκεφτονται συνομωσιολογικα.

Στην ταινία σχετικά με τη ζωή του, με τίτλο Limitless, εξιστορηθηκε ότι έλαβε κάποιο είδος φαρμάκου για να διευρύνει τη ζωή του. Μια άλλη ομως θεωρία βαριας συνομωσιας που ψιθηριζεται γυρω γυρω είναι ότι αντικαταστάθηκε με ένα cyborg και οτι ο πραγματικος επιστημονας ειναι νεκρός.

Υπάρχουν και αλλες αναφορές οπου συμφωνουν οτι ο Hawking είναι νεκρός αλλά αντί να αντικατασταθεί με ένα ρομπότ έχει αντικατασταθεί με έναν πειστικό απατεώνα σωσια ετσι ωστε να μοιάζει στο Hawking κατά τη διάρκεια δημόσιων εμφανίσεων.
Υπάρχουν φωτογραφίες που συγκρίνουν τον Hawking πριν από χρόνια με έναν άνθρωπο που κάποιοι πιστεύουν οτι σημερα είναι ο απατεώνας.


Αυτό είναι ο πραγματικός Hawking


Hawking λίγα χρόνια αργότερα


Hawking με πλήρως γκρίζα μαλλιά. Έχασε τα κάτω δόντια του.


Σε αυτή την εικόνα γύρισε από γκρι σε ξανθό. Ακόμη και στα φρύδια. Και πήρε μια ολόκληρη νέα σειρά από παλιά κίτρινα δόντια.


Συγκρίνετε τις εικόνες. Θα λέγατε ότι ο Χόκινγκ είναι νεότερος, έτσι; Λαθος!

https://katohika.gr/sinomosia/mipos-o-stephen-hawking-antikatastathike-apo-kapoion-allo-xronia-prin/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)