Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ ΦΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΗΝ ΓΗ (55 σελίδες με εικόνες)





Νομίζω ότι πολλοί από εσάς θα βρείτε ιδιαίτερα ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο βιβλίο. Θα διαβάσετε για πολλές Εξωγήινες φυλές,οι οποίες ίσως σας είναι γνωστές, όπως Πλειάδιοι, Ζέτας, Ερπετοειδή και Ανουνάκι με ελαφρώς διαφορετική ορθογραφία.


Είναι ένα ρωσικό βιβλίο για τις εξωγήινες φυλές το οποίο μεταφράστηκε στα αγγλικά. Γράφτηκε αρχικά στο 1946-1947 αλλά έχει συμπληρωθεί κατά τη διάρκεια των ετών.

Το βιβλίο αναφέρει επίσης το Συμβούλιο των Πέντε. Πρόκειται για πέντε εξωγήινες φυλές που υποτίθεται ότι προστατεύουν τη Γη και τους κατοίκους της εδώ και εκατομμύρια χρόνια.

Συνειδητοποίησαν ότι από τη στιγμή που οι Ανουνάκι αλλοίωσαν το DNA μας, εμείς τελικά θα ενωθούμε με άλλες καλοπροαίρετες οικογένειες από τα άστρα.


Το Συμβούλιο των Πέντε αποτελείται από τις ακόλουθες εξωγήινες φυλές: Orela, Egarot, Ginvo, Redan, και Emerther.

Οι Emerther είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, μία από τις πιο σημαντικές φυλές και σύμφωνα με αυτό το βιβλίο, έχουν συναντηθεί με τον Πρόεδρο Dwight Eisenhower έως τρεις φορες μαζί με υψηλόβαθμους σοβιετικούς αξιωματούχους, τρεις φορές επίσης.

Προφανώς, ενδιαφέρονταν για συνάντηση και με τον Πρόεδρο Νίξον, αλλά ο Νίξον ήταν υπερβολικά παρανοϊκός σχετικά με την πιθανότητα ότι οι εξωγήινοι θα μπορούσαν να διαβάσουν το μυαλό του (και ενδεχομένως τις κακόβουλες προθέσεις του).

Σπύρος Μακρής

το βιβλίο θα το βρείτε εδω

πηγη

ΥΓ Ετσι για να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά να (ξανά)γνωρίσουμε τους κοσμικούς μας γείτονες καλούς τε κακούς γιατί όπως πάνω έτσι και κάτω και τούμπαλιν γιατί οι κοσμικές αλήθειες δεν διαγράφονται απο ανθρώπινες δοκησισοφίες και από κοντόφθαλμα ανθρώπινα συμφέροντα.

https://katohika.gr/sinomosia/rosiko-vivlio-gia-tis-eksogiines-files-pou-exoun-episkeftei-tin-gi-55-selides-eikones/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)