Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Έγγραφο CIA: Ρώσοι ΚΑΤΕΡΡΙΨΑΝ UFO αλλά ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕΤΑ ξεπερνάει την Φαντασία !!!






Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Αυτά που θα διαβάσετε μπορεί να μοιάζουν, αλλά δεν είναι ένα απόσπασμα από μια επερχόμενη ταινία επιστημονικής φαντασίας…

Σύμφωνα με μια αποχαρακτηρισμένη έκθεση της CIA που διατίθεται στον επίσημο δικτυακό τόπο της CIA, Ρώσοι στρατιώτες που κατόρθωσαν να καταρρίψουν ένα UFO μετατράπηκαν σε πέτρες ύστερα από επιβίωση των επιβατών του.

Τα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα, είναι στην πραγματικότητα μια μετάφραση από ουκρανική εφημερίδα που έγραψε για το περιστατικό.
Η έκθεση της εφημερίδας συντάχθηκε από έναν φάκελο της KGB 250 σελίδων σχετικά και περιλαμβάνει εικόνες και μαρτυρίες, σύμφωνα με την Daily Express.

Εν ολίγοις, το αποχαρακτηρισμένο έγγραφο αναφέρει:
Ένα UFO εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης στρατιωτικών μονάδων στη Σιβηρία. Όπως αναφέρει και η The Sun, tο αλλοδαπό σκάφος καταρρίφθηκε με την χρήση βλήματος εδάφους-αέρος.
«Πέντε μικρόσωμα ανθρωποειδή με μεγάλα κεφάλια και μεγάλα μαύρα μάτια βγήκαν έξω».
Τα όντα συγχωνεύθηκαν σε αυτό που περιγράφεται ως μια τεράστια σφαίρα φωτός που τελικά εξερράγη, μετατρέποντας 23 Ρώσους στρατιώτες σε πέτρα.
Δύο στρατιώτες πιστεύεται ότι επέζησαν της επίθεσης.
«Η έκθεση της KGB συνεχίζει να λέει ότι τα απομεινάρια των «απολιθωμένων στρατιωτών» μεταφέρθηκαν σε ένα μυστικό ερευνητικό ίδρυμα κοντά στη Μόσχα».
«Οι ειδικοί υποθέτουν ότι μια πηγή ενέργειας που είναι ακόμα άγνωστη στους ανθρώπους άλλαξε αμέσως τη δομή των ζωντανών οργανισμών στρατιωτών, μετασχηματίζοντάς την σε μια ουσία της οποίας η μοριακή δομή δεν ήταν διαφορετική από τον ασβεστόλιθο».

Στο τέλος της έκθεσης, ένας πράκτορας της CIA έγραψε: «Αν το αρχείο της KGB αντιστοιχεί στην πραγματικότητα, αυτό είναι μια εξαιρετικά απειλητική περίπτωση».
«Οι αλλοδαποί διαθέτουν τέτοια όπλα και τεχνολογία που υπερβαίνουν όλες τις υποθέσεις μας».
Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση:

Γιατί η CIA κρατούσε μια μετάφραση της ουκρανικής εφημερίδας στο αρχείο; Γιατί «τώρα», ύστερα από τόσα χρόνια, η CIA εμφάνισε για πρώτη φορά τα συγκεκριμένα αποχαρακτηρισμένα αρχεία της KGB;
Άραγε, η Μέδουσα της Ελληνικής Μυθολογίας που «πέτρωνε» όποιον την κοιτούσε, θα μπορούσε να συνδεθεί με αυτή την ιστορία;
diadrastika.com
https://www.diadrastika.com/2017/11/cia-rosi-stratiotes-katerripsan-ufo.html
http://geoponos-bet-paok.blogspot.gr/2017/11/cia-ufo.html 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)