Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

«BLACKOUT BOMB»… Το νέο όπλο του ενεργειακού πολέμου





Η Νότια Κορέα αναπτύσσει την τεχνολογία «Blackout Bomb».


Η Νότια Κορέα φέρεται να ανέπτυξε τεχνολογία ικανή να παραλύσει τα συστήματα ηλεκτρικής ενέργειας της Βόρειας Κορέας σε περίπτωση πιθανής στρατιωτικής σύγκρουσης.

Η Νότια Κορέα έχει αναπτύξει τεχνολογία που επιτρέπει στη Σεούλ να δημιουργήσει μια λεγόμενη «βόμβα» που θα μπορούσε να παραλύσει τα συστήματα ενέργειας στη Βόρεια Κορέα σε περίπτωση πιθανής στρατιωτικής σύγκρουσης, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap, η τεχνολογία έχει αναπτυχθεί από την Υπηρεσία Άμυνας στο πλαίσιο του προληπτικού συστήματος χτυπημάτων Kill Chain της χώρας.

Πρόσθεσε ότι η τεχνολογία επικεντρώνεται στη στόχευση μόνο συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας, εξαπλώνοντας ανθρακονήματα γραφίτη σε ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, που διακόπτουν τις δραστηριότητες του ηλεκτρικού συστήματος.

Πρόσφατα, η κυβέρνηση της Νότιας Κορέας ανακοίνωσε ότι «παρακολουθεί στενά την κατάσταση, δεδομένης της πιθανότητας των προκλήσεων της Βόρειας Κορέας σχετικά με την επέτειο του κόμματος στο Βορρά»,
μετά από αναφορές ότι η Βόρεια Κορέα ετοιμάζεται να εκτοξεύσει έναν ακόμη βαλλιστικό πύραυλο.

Η Πιονγιάνγκ συχνά προγραμματίζει τέτοιες δοκιμές γύρω από σημαντικές επετείους. Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί την άνοδο του Kim Jong-il σε γενικό γραμματέα και η ίδρυση του κυβερνώντος κόμματος, είναι την Τρίτη, ανέφερε το Yonhap νωρίτερα.

Οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο Κορέες είναι τεταμένες εδώ και δεκαετίες. Οι πλευρές επίσης δεν υπέγραψαν ποτέ μια ειρηνευτική συνθήκη μετά τον Κορεατικό πόλεμο που έλαβε χώρα από το 1950-1953.

Οι εντάσεις στην κορεατική χερσόνησο κλιμακώθηκαν τα τελευταία χρόνια λόγων των εκτοξεύσεων πυραύλων της Βόρειας Κορέας και των πυρηνικών δοκιμών της.



hellasforce.com

Το διαβάσαμε από το: «BLACKOUT BOMB»… Το νέο όπλο του ενεργειακού πολέμου http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/10/blackout-bomb.html#ixzz4uv8tkryt

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)