Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Που διέφυγαν οι Υπερβόρειοι Ι και ζουν ακόμα …



Γράφει ο Σπύρος Μακρής,

Το όνομα Υπερβορεία είναι ελληνικής προέλευσης και σημαίνει «πέρα από το Βορρά», ενδεχομένως τον Βόρειο Πόλο. Σε αυτό το υπέροχο βασίλειο της αιώνιας άνοιξης, ο ήλιος έλαμπε 24 ώρες της ημέρας, αλλά ήταν πρακτικά αδύνατο να φτάσει κανείς μέχρι εκεί, γιατί η περιοχή προστατευόταν από τεράστια γυαλιστερά-λαμπερά τείχη…





Ενδεχομένως, αν χρησιμοποιούσαμε σύγχρονη ορολογία, να τα ονομάζαμε «ενεργειακά τείχη» -παρόμοια ίσως με εκείνα τα τείχη στην αρχαία Ρουμανία που χτίστηκαν από κάποιους πολιτισμούς που ήρθαν από τα άστρα. Όπως και να έχει, αυτά τα τείχη δεν ήταν δυνατόν να προσπελαστούν και να φτάσουν οι οποιοδήποτε επισκέπτες σε αυτό τον αινιγματικό «παράδεισο» γιατί φυλάσσονταν από ισχυρές φυλές του ονομάζονταν Υπερβόρειοι Ημίθεοι.

Ποιοι είναι οι Υπερβόρειοι

Όπως διαβάζουμε στο secretsandconspiracy, αυτός ο πολιτισμός έχει περιγραφεί από πολλούς άλλους, δίνοντας για τους κατοίκους περιγραφές όπως πολύ υψηλοί, μπλε μάτια, ξανθά μαλλιά, δέρμα πολύ λευκό, οι οποίοι είχαν αναπτύξει πολύ καλά οργανωμένη κοινωνία. Ένα από τα πολλαπλά ταλέντα τους ήταν οι τέχνες και οι επιστήμες. Οι κάτοικοί τους ζούσαν σε μια κατάσταση άμεσης σχέσης με το φως, ή αλλιώς ήταν παιδιά του φωτός, με μόνιμα αισθήματα αγάπης, ενώ δεν εμπλέκονταν και δεν ασχολούνταν με τον πόλεμο. Δεν γερνούσαν, δεν αρρώσταιναν. Ήταν ιδιαίτερα ψυχικά όντα.

Ένα άλλο μέρος της ελληνικής ιστορίας συνδέει τους Υπερβόρειους με την ίδρυση πολλών σημαντικών θρησκευτικών ιερών στην αρχαία Ελλάδα, ενώ επίσης σε αυτές τις γραφές λέγεται ότι ο πλανήτης συνδέεται με αυτά διαμέσω τούνελ στο εσωτερικό του. Διαφορετικές κουλτούρες σε όλο τον κόσμο συμφωνούν, στα παλιά γραπτά τους, ότι όλη η ανθρωπότητα οφείλει την προέλευσή της στην Υπερβορεία.

Αυτή η παλιά φυλή, έχει την
ίδια προέλευση-καταγωγή που είχαν οι Άτλαντες και οι Λεμούριοι. Δεν ήταν από αυτόν τον πλανήτη. Σήμερα ένα μέρος αυτού του πολιτισμού παραμένει κρυμμένο στο εσωτερικό του πλανήτη. Κάποιοι ερευνητές με αρκετά στοιχεία έχουν επιβεβαιώσει πως υπάρχουν ανοίγματα στους πόλους τα οποία πιθανότατα χρησιμεύουν ως πύλες προς έναν προηγμένο πολιτισμό. Λαμβάνοντας υπόψη αυτή τη θεωρία, οι παλιοί ελληνικοί μύθοι αποκτούν νόημα.

Ορισμένοι ερευνητές υποστηρίζουν ότι οι Υπερβόρειοι συνυπήρχαν κάποτε με τους Άτλαντες όσο και τους Λεμούριους, αλλά με τους πρώτους αντάλλασαν γνώσεις σε διάφορους τομείς της επιστήμης, όπως η αστρονομία.

Οι Υπερβόρειοι εξακολουθούν να υπάρχουν

Πρώτα απ όλα, είναι απαραίτητο να θυμόμαστε ότι αυτή η περιοχή, όπως και οι άλλες δύο, δεν χάθηκαν εντελώς, αφού η καρδιά των κατασκευών τους βρίσκονται κάτω από τους ωκεανούς, δεδομένου ότι έχουν βρεθεί υποθαλάσσια κτίσματα και ευρήματα. Και ήδη υπάρχουν εικασίες σχετικά με την πιθανότητα αναδυθούν στην επιφάνεια.

Από την άλλη πλευρά, όλοι οι κάτοικοι της Υπερβορείας δεν εξαφανίστηκαν από τη μεγάλη καταστροφή, αλλά ένα μέρος της κοινωνίας τους τέθηκε εκτός κινδύνου και διασώθηκε από τον επικείμεν αφανισμό του πολιτισμού τους. Αυτό συνέβη πριν η περιοχή τους καταποντιστεί (όπως παρόμοια των Λεμούριων και των Ατλάντων), λόγω της μετατόπισης του χερσαίου άξονα. Η μετανάστευση έγινε κυρίως προς το εσωτερικό του πλανήτη και, επίσης, προς την επιφάνεια. Ένα από αυτά τα μέρη είναι η Monte Shasta στην Καλιφόρνια.

Ένα άλλο μέρος των απογόνων τους, συν τω χρόνω και κατά τη διάρκεια της ανθρώπινης ιστορίας,
κατευθήνθηκε ή/και ξαναβγήκε στην επιφάνεια και προσαρμόστηκε σε διαφορετικά μέρη ανά τον κόσμο, αναμείχθηκαν με άλλες εθνοτικές ομάδες και τους κατοίκους των διαφόρων περιοχών, όπως για παράδειγμα την Ισλανδία και την ηπειρωτική επικράτεια της Ευρώπης, επίσης, στα εδάφη της Ινδίας, των Ιμαλαίων, ή με την Αμερικανική Ήπειρο, συμβάλλοντας πάντα με τις γνώσεις τους στα μαθηματικά, την εσωτερική σοφία, την αστρονομία και άλλες επιστήμες.

Μια παλιά παράδοση του Θιβέτ λέει ότι:

«Το Λευκό Νησί (δηλαδή η Υπερβορεία) είναι το μόνο μέρος που ξέφυγε και επέζησε από τη γενική μοίρα των ηπείρων (όπως Ατλαντίδας και Λεμουρίας) να καταστραφούν. Το νερό ή η φωτιά δεν μπορούν να καταστραφούν, δεδομένου ότι είναι η Αιώνια Γη «.


Πηγή

http://conspiracyfeeds.blogspot.gr/2017/08/blog-post_0.html?spref=fb

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΗ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΧΑΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟ ΛΗΨΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ κάλεσε την εταιρεία δανειοδότησης Albaker. Είμαι πολύ ευτυχισμένος σήμερα και ο Θεός χλευάζει τη JOSE LUIS COMPANY OF ΔΑΝΕΙΑ.
    ,
    Το όνομά μου είναι Abdullah Είμαι από την πόλη των Χανίων Έχω ψάξει για μια γνήσια εταιρεία δανείων για τους τελευταίους 5 μήνες, για να αγοράσω ένα σπίτι
    όλα πήρα ήταν μια δέσμη απάτες που με έκαναν να τους εμπιστευτώ και στο τέλος
    της ημέρας, πήραν τα λεφτά μου χωρίς να δώσουν τίποτα σε αντάλλαγμα, όλα
    η ελπίδα μου χαθεί, έχω μπερδεμένη και απογοητευμένη, ποτέ δεν ήθελα να έχω τίποτα με τις εταιρείες δανείων στο διαδίκτυο, γι 'αυτό πήγα να δανειστώ κάποια χρήματα από ένα
    φίλε, της είπα, είπε ότι θα μπορούσε να με βοηθήσει
    ξέρει μια εταιρεία δανείου που μπορεί να με βοηθήσει με οποιοδήποτε ποσό του δανείου
    που χρειάζομαι από εμένα με πολύ χαμηλό επιτόκιο 2%, ότι πήρε μόλις ένα
    δανείου από αυτούς, με διευθύνει για το πώς να υποβάλει αίτηση για το δάνειο, έκανα
    όπως μου είπε, έχω εφαρμόσει μαζί τους στο Email: (albakerloanfirm@gmail.com) Ποτέ δεν πίστευα, αλλά προσπάθησα και να μου
    η μεγαλύτερη έκπληξη πήρα το δάνειο μέσα σε 24 ώρες, δεν μπορούσα να πιστέψω,
    Είμαι ευτυχισμένος και πάλι πλούσιος και ευχαριστώ τον Θεό ότι ένα τέτοιο δάνειο
    εταιρείες όπως αυτό εξακολουθούν να υπάρχουν σε αυτές τις απάτες σε όλα τα μέρη,
    παρακαλώ συμβουλεύω όλους εκεί έξω που χρειάζονται δάνειο για να πάει
    (albakerloanfirm@gmail.com) ποτέ δεν θα σας απογοητεύσουν, και
    η ζωή σας θα αλλάξει όπως και η δική μου.Πλήρης επικοινωνία (albakerloanfirm@gmail.com) σήμερα και να πάρει το δάνειό σας από αυτούς, ο Θεός ευλογεί Albaker δάνειο επιχείρηση για την πραγματική προσφορά δανείου τους.
     Βεβαιωθείτε ότι έχετε επικοινωνήσει με την εταιρεία δανεισμού της Albaker για το δάνειό σας επειδή πήρα το δάνειό μου με επιτυχία από αυτή την εταιρεία χωρίς άγχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)