Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!! ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!





Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τον φωτογράφο ANDY VAN ROSE που μου έστειλε τις φωτογραφίες σε πλήρη ανάλυση προκειμένου να τις κοιτάξω πιο διεξοδικά.



Οι φωτογραφίες αυτες τραβήχτηκαν με Canon Mark III και τηλεφακό των 85mm 1,2. Εξαιρετικά μεγάλος φακός συγκεντρώνει πολύ φως γι αυτό και είναι τόσο υψηλής ευκρίνειας και μάλιστα νύχτα. Είναι η νύχτα της 21ης Ιουνίου, η μεγαλύτερη ημέρα του έτους. Ο Φωτογράφος βρίσκεται πάνω στο ατελιέ του Νίκου Αποστολόπουλου που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 1.5χλμ από την Ακρόπολη. Και αποφασίζει να βγάλει φωτογραφία τον φωταγωγημένο Παρθενώνα.
Σημείωση: Την δεδομένη χρονική στιγμή δεν φαινόταν απολύτως τίποτα στον ουρανό..
. Τα αντικείμενα αυτά φάνηκαν καθαρά επάνω στις φωτογραφίες. Τα άγνωστα αντικείμενα αυτά χρησιμοποιούν τεχνολογία stealth και είναι εξαιρετικά δύσκολα να τα αντικρύσει κάποιος με γυμνό οφθαλμό.
Θεωρώ πως τα "φώτα" έχουν συνολική έκταση περίπου 500-600μέτρα, αν βρίσκονται ακριβώς πάνω απο τον Παρθενώνα.
Αν βρίσκονται ελαφρώς πιο κοντά στην θέση του φωτογράφου τότε θα είναι μικρότερης έκτασης.


Στην 2η φωτογραφία βλέπουμε ότι η κάτω γραμμή με τα φώτα συμπτύσσεται και έχει ανοδική πορεία προς τα επάνω, μάλλον προς το τριγωνικό αντικείμενο που διακρίνεται στην κορυφή της φωτογραφίας. Νομίζω πως μπορώ να πω ότι το πράσινο τριγωνικό αντικείμενο είναι γύρω στα 80μέτρα σε μήκος, πάντα αν βρίσκεται ακριβώς πάνω απο την Ακρόπολη διαφορετικά είναι αδύνατον να εκτιμήσω 100% το μέγεθος του.



Όπως αντιλαμβάνομαι την σκηνή το πράσινο τριγωνικό αντικείμενο είναι ένα μητρικό σκάφος που για άγνωστους λόγους βρίσκόταν επάνω από τον Παρθενώνα. Τα υπόλοιπα αντικείμενα orbs προφανώς έκαναν άλλη δουλειά και έπαιρναν εντολές απο το κεντρικό σκάφος. Είναι σύνηθες φαινόμενο δίπλα σε ένα μεγάλο να βλέπουμε κάποιο ή κάποια μικρά, όμως σε αυτή την περίπτωση βλέπουμε δεκάδες άλλα.

Η φωτογραφία αυτή είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ όχι μόνο από ποιοτικής άποψης αλλά και από καταγραφής του ίδιου του συμβάντος!!! Δεν νομίζω
να υπάρχει αντίστοιχη φωτογραφία τέτοιας ποιότητας στην Ελλάδα!
Το γεγονός που τα φώτα με το μητρικό τριγωνικό UFO βρίσκονται επάνω από την Ακρόπολη την συγκεκριμένη ημερομηνία αποτελεί μεγάλο μυστήριο.

Λόγω της υψηλής ποιότητας της φωτογραφίας η μεγέθυνση του τριγωνικού αντικειμένου φτάνει σε απόσταση αναπνοής. Κάνοντας ZOOM στο επάνω μέρος του θόλου, μπορώ να τολμήσω να πω, πως διακρίνονται 2 φιγούρες!!! Μπορεί να ακούγομαι υπερβολικός αλλά κοιτάξτε οι ίδιοι και πείτε μου τα συμπεράσματα σας...


Μεγέθυνση 1ης φωτογραφίαςπρώτα στο τριγωνικό αντικείμενο και μετά στον θόλο:









Μεγέθυνση 2ης φωτογραφίας: πρώτα στο τριγωνικό αντικείμενο και μετά στον θόλο:





3η φωτογραφία χωρίς μεγέθυνση τα άγνωστα αντικείμενα αποχωρούν:



Όλες οι φωτογραφίες είναι του ANDY VAN ROSE και τον ευχαριστώ ξανά που μου τις έστειλε!


Είναι μοναδικό ντοκουμέντο και μάλιστα υψηλής ανάλυσης!

http://worldjudge.blogspot.gr/2017/06/blog-post_26.html#.WVqmJd_fV2QΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)