Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Σουμερίοι και Άτλαντες, λένε την ιστορία της δημιουργίας του σύγχρονου ανθρώπου-όχι από ένα στοργικό Θεό-αλλά από όντα από άλλο πλανήτη!!




Τι λένε οι επιστήμονες της συμβατικής ιστορίας!Οι σύγχρονοι άνθρωποι Homo sapiens, μπορούμε να εντοπίσουμε την καταγωγή μας μέσα στο χρόνο σε ένα σημείο όπου το είδος μας εξελίχθηκε από άλλα πιο πρωτόγονα ανθρωποειδή.
Οι
επιστήμονες δεν καταλαβαίνουν γιατί αυτό το νέο είδος εμφανίστηκε ξαφνικά, ή πώς συνέβη η αλλαγή , αλλά μπορούμε να εντοπίσουμε τα γονίδια πίσω σε μια γυναίκα που είναι γνωστή ως «μιτοχονδριακή Εύα».


Μιτοχονδριακή Εύα (mt-MRCA) είναι το όνομα που δίνεται από τους ερευνητές για τη γυναίκα που ορίζεται ως το πιο πρόσφατο κοινό πρόγονο της μητέρας του (MRCA) για όλους τους ανθρώπους που ζουν σήμερα. που μεταδίδεται από τη μητέρα στο παιδί, το μιτοχονδριακό DNA (mtDNA) σε κάθε άτομο που ζει προέρχεται από αυτό το άτομο.Η Μιτοχονδριακή Εύα είναι το θηλυκό αντίστοιχο του Υ χρωμοσώματος του Αδάμ, το πιο πρόσφατο κοινό πρόγονο στην ανδρική γραμμή, παρόλο που έζησαν σε διαφορετικές εποχές.

Πιστεύεται ότι έζησε μεταξύ 150.000 και 250.000 χρόνια πριν, κατά πάσα πιθανότητα στην Ανατολική Αφρική, στην περιοχή της Τανζανίας. Οι επιστήμονες εικάζουν ότι ζούσε σε ένα πληθυσμό μεταξύ 4000-5000 ίσως οι γυναίκες μπορούσαν να παράγουν απογόνους. Αν υπήρχαν άλλες γυναίκες θα είχαν απογόνους με τις εξελικτικές αλλαγές στο DNA άλλα δεν υπάρχει στοιχείο για επιβίωσή. Φαίνεται ότι είμαστε όλοι απόγονοι αυτής της γυναίκας, ένα ανθρώπινο ον την Εύα, φυσικά αυτά τα λένε οι διαμορφωτές του βαράω προσοχή στην ελίτ! αφου υπάρχουν διαφορετικές ράτσες ανθρώπων, έχουμε Κινέζους ,μαύρους , που δείχνει οτι δεν έχουμε κοινό προγονό οπως θέλει να πασάρει η ελίτ για τους γνωστούς λογούς , αφου υπάρχουν διάφορες.

Αρχαία ιστορία περιγράφει μια αρχαία μητρόπολη Σουμερίων με τους κατοίκους της!
Συχνά πιστεύουμε ότι οι Αιγύπτιοι Φαραώ δεν έφτιαξαν της πυραμίδες που η ιστορία τους πάει πίσω σε παλαιότερες δυναστείες περίπου 3200 χρόνια πριν.

σε πολιτισμούς των Σουμερίων που ήταν εκεί που είναι τώρα το Ιράκ, έχουμε μεταφράσει τους δίσκους της ιστορίας τους, γραμμένη σε σφηνοειδή γραφή που γράφουν την ιστορία και τους (μύθους για κάποιους).Πολλοί μύθοι των Σουμερίων είναι εντυπωσιακά παρόμοιοι με την Γέννηση
(κλασικά αντιγραφή!). ο θρύλος των Σουμερίων οπως των Ατλάντων, αφηγείται την ιστορία της δημιουργίας του σύγχρονου ανθρώπου - όχι από ένα στοργικό Θεό - αλλά από όντα από άλλο πλανήτη που χρειάστηκαν "εργάτες σκλάβους" για να βοηθήσουν την εξόρυξη χρυσού στην αποστολή τους στην Γη! και εδώ ειναι κατι πολύ περίεργο! ο χρυσός έχει μεγαλη άξια ακομα και σημερα! σαν να έχουν έμφυτο οι άνθρωποι την άξια του! πέρα απο κοσμήματα δεν κάνουμε κατι άλλο ! άλλοι μάλλον έκαναν πολλά!

Η καταγωγή του σύγχρονου ανθρώπου
Αυτή η ιστορία, προέρχεται από μια πρώιμη έκδοση της Βαβυλώνας περίπου 1700 π.Χ., αλλά σίγουρα χρονολογείται πίσω στους Σουμέριους. που λέει την δημιουργία της ανθρωπότητας και την επακόλουθη πλημμύρα - ακριβώς όπως η γέννεση.

Η ιστορία αρχίζει με τους "θεούς" - όντα από έναν πλανήτη που ονομάζεται Nibiru -να σκάβουν χαντάκια και ορυχεία χρυσού, ως μέρος μιας αποστολής. Οι σύγχρονοι άνθρωποι (Homo sapiens) δεν υπάρχουν ακόμη, μόνο πρωτόγονα ανθρωποειδή ζούσαν στη Γη. Υπήρχαν δύο ομάδες των "θεών", της εργατικής τάξης και της άρχουσας τάξης (π.χ. υπάλληλοι). καθώς εργάζονταν στα μεταλλεία χρυσού, μετά από χιλιάδες χρόνια, το έργο ήταν πολύ κουραστικό προφανώς πάρα πολύ γι 'αυτούς.

Μετά από 3.600 χρόνια αυτού του έργου, οι θεοί τελικά αρχίζουν να διαμαρτύρονται, αποφασίζουν να κατέβουν σε απεργία, καίγοντας τα εργαλεία τους και γύρω από το κύριο θεό Ενλίλ, (το πρόσωπό του περιγράφεται ως "χλωμό»).ο Nusku συμβουλεύει τον Ενλίλ να καλέσει τους μεγάλους θεούς, ιδιαίτερα τον Anu (θεό του ουρανού) και ο Enki (θεός των γλυκών υδάτων).ο Anu συμβουλεύει τον Ενλίλ να καθοριστεί ποιος είναι ο ηγέτης της εξέγερσης, έστειλε τον Nusku να ζητήσει από το πλήθος των θεών που είναι ο ηγέτης τους. Το πλήθος απαντά: "Κάθε ένας από εμάς ".

η ανώτερη τάξη θεών τώρα βλέπει ότι το έργο των χαμηλότερων τάξεων "ήταν πάρα πολύ σκληρό", αποφάσισε να θυσιάσει έναν από τους αντάρτες για το καλό όλων. να τον σκοτώσει, και να αναμείξει τη σάρκα και το αίμα του Θεού με πηλό:


Η μήτρα της θεάς είναι παρούσα,αφήστε την κοιλιά της θεάς να δημιουργήσει απογόνους,
Μετά η Enki τους καθοδηγεί στις τελετουργίες καθαρισμού για την πρώτη, την έβδομη και δέκατη πέμπτη ημέρα κάθε μήνα,γεννήθηκε ένας θεός που είχε νοημοσύνη» (το όνομά του σημαίνει «αυτί» ή «σοφία»). Μετά τη γέννηση αναμιγνύει τον πηλό, και η θεά Enki παίρνει τον πηλό σε μια «αίθουσα της μοίρας», όπου η κοιλιά από τις θεές είχαν συναρμολογηθεί.Συνέχισε απαγγέλλοντας ένα ξόρκι.Όταν είχε τελειώσει το ξόρκι,δεκατέσσερα κομμάτια από τον πηλό,επτά κομμάτια στα δεξιά,Επτά από τα αριστερά.Μεταξύ αυτών άφησε ένα τούβλο λάσπης.

με λίγα λογία η δημιουργία του ανθρώπου φαίνεται να την περιγραφεί ως ένα είδος κλωνοποίησης, σήμερα εξωσωματική γονιμοποίηση.

Το αποτέλεσμα ήταν ένα υβρίδιο, με μεγαλύτερη νοημοσύνη που θα μπορούσε να εκτελέσει τις φυσικές λειτουργίες των θεών σαν εργαζομένου.Μας λένε, σε άλλα κείμενα, ότι η αποστολή έγινε για χρυσό και ότι μεγάλες ποσότητες είχαν εξορυχθεί και μεταφέρονται από τον πλανήτη. Η κοινότητα στη Νότια Αφρική ονομαζόταν "Abzu" και ήταν ο τόπος της λειτουργίας των ορυχείων.(και έχουν βρεθεί αρχαία ορυχεία στη Νότια Αφρική!!)

Επειδή αυτά τα γεγονότα φαίνεται να συμπίπτουν με τις ημερομηνίες της "Ευας" (δηλαδή 150.000 έως 250.000 ), και φαίνεται να βρίσκεται στην περιοχή που ειναι η πλουσιότερη σε χρυσό στον πλανήτη στο (Abzu), ορισμένοι ερευνητές πιστεύουν ότι οι μύθοι των Σουμερίων, στην πραγματικότητα είναι ιστορικά δεδομένα.

Σύμφωνα με τα ίδια κείμενα, αφού η αποστολή εξόρυξης έκλεισε αποφασίστηκε ότι ο ανθρώπινος πληθυσμός θα πρέπει να χαθεί σε μια πλημμύρα που είχε προβλεφθεί από τους αστρονόμους "θεούς". Προφανώς, η κυκλική διέλευση του πλανήτη το σπίτι των θεών,ο Nibiru, ήρθε αρκετά κοντά στην τροχιά της βαρύτητας της Γης και θα μπορούσε να προκαλέσει τους ωκεανούς να κάνουν πλημμύρες, για να χαθεί το υβριδικό είδος - homo sapiens.

Σύμφωνα με την ιστορία, ένας από τους "θεούς" είχε συμπάθεια για ένα συγκεκριμένο ανθρώπινο ον,και τον προειδοποίησε να φτιάξει μια βάρκα για να σωθεί απο την πλημμύρα. Αυτό τελικά έγινε η βάση για την ιστορία του Νώε στο βιβλίο της Γένεσης.

να φανταστεί κανείς ότι οι Σουμερίακοι θρύλοι,η ζωή σε άλλους πλανήτες,η ανθρώπινη κλωνοποίηση, ήταν επιστημονική φαντασία;. Αλλά έχουμε αποδείξεις ότι η πόλη των ορυχείων, Abzu, είναι πραγματική και υπήρχαν την ίδια εποχή, όπως η ξαφνική εξέλιξη των ανθρωποειδών σε homo sapiens. ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

http://www.aetos-apokalypsis.com/2013/09/istoria-tou-anthrwpou-soumeroi-atlantes.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)