Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Ο Νίκολα Τέσλα και τα σήματα από τους εξωγήινους [Βίντεο]













Χωρίς τον Νίκολα Τέσλα, πολλές από τις ανέσεις της σύγχρονης ζωής δεν θα ήταν δυνατές. Μια αινιγματική και παρεξηγημένη μορφή, που παραμένει ο μύθος και το αρχέτυπο όλων των επιστημόνων του 20ου αιώνα.



Ο Τέσλα δεν ήταν μόνον ένας από τους σημαντικότερους επιστήμονες και εφευρέτες της εποχής του με πάνω από 700 κατοχυρωμένες εφευρέσεις αλλά και ένας πρωτοπόρος, που με την ευαισθησία ενός ποιητή ξεκλείδωσε τα μυστικά της Φύσης και τα χάρισε στην ανθρωπότητα.


Ο Σερβο-Αμερικανός μηχανικός και φυσικός βοήθησε να ανοίξει ο δρόμος για το εναλλασσόμενο ρεύμα (AC), τους ηλεκτρικούς κινητήρες, τα ραδιόφωνα, τα φώτα φθορισμού, τα λέιζερ και το τηλεχειριστήριο, μεταξύ πολλών άλλων.


Το έργο του περιλαμβάνει 111 διπλώματα ευρεσιτεχνίας που αναγνωρίζονται στις ΗΠΑ και σε 300 άλλες χώρες. Αυτές οι εφευρέσεις ήταν περισσότερο συναρπαστικές και χρήσιμες, αλλά υπήρχαν και άλλες που ποτέ δεν είχαν δημοσιοποιηθεί στο σύνολό τους. Μία από αυτές είναι και η «ακτίνα θανάτου».


Σε άρθρο που δημοσιεύτηκε από τους «New York Times» στις 8 Δεκεμβρίου 1915, ο ίδιος λέει: «Είναι απόλυτα εφικτό να μεταφέρουν ηλεκτρική ενέργεια χωρίς καλώδια και να παράγουν καταστρεπτικές συνέπειες από απόσταση. Έχω ήδη κατασκευάσει ένα ασύρματο πομπό που το καθιστά δυνατό και περιγράφεται στις τεχνικές δημοσιεύσεις μου, μεταξύ των οποίων αναφέρονται στον αριθμό ευρεσιτεχνίας μου 1119732, ο οποίος καταχωρήθηκε πρόσφατα. Με τους πομπούς αυτού του είδους μπορούμε να μεταφέρουμε ηλεκτρική ενέργεια σε οποιοδήποτε ποσό, σε οποιαδήποτε απόσταση, και μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλούς τομείς, είτε στον πόλεμο ή στην ειρήνη.



Με την καθολική υιοθέτηση αυτού του συστήματος, θα έχουμε ιδανικές συνθήκες για τη διατήρηση του νόμου και της τάξης και θα είναι διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή για την επίθεση, αλλά και για την άμυνα.


Ο Tesla δεν σταμάτησε ποτέ να εργάζεται για την ακτίνα θανάτου και είχε δηλώσει ότι το «teleforce» βασίζεται σε μια εντελώς νέα αρχή της φυσικής, που κανείς δεν έχει ποτέ ονειρευτεί, και ότι ήταν η αρχή για μία βάση εφευρέσεων που σχετίζονται με τη μεταφορά ηλεκτρικής ενέργειας σε μια απόσταση.


Επίσης από το 1896, ήταν πεπεισμένος ότι επικοινωνούσε μέσω ραδιοκυμάτων με εξωγήινους πολιτισμούς. Το 1899, ενώ βρισκόταν στο εργαστήριό του στο Colorado Springs, έλαβε περισσότερα κοσμικά ραδιοσήματα, τα οποία θεωρείται ότι πρέπει να είχαν υποβληθεί από εξωγήινους πολιτισμούς.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο:




© Αποκάλυψη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)