Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

MPOΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ...AΥΤΟ ΤΟ ΣΦΥΡΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ;



Είναι πραγματικά εντυπωσιακή η ικανότητα που έχουν ορισμένα μικροσκοπικά αντικείμενα που ανακαλύπτονται τυχαία, να κατεδαφίζουν μέσα σε μια στιγμή ολόκληρα οικοδομήματα. Βέβαια, στη συγκεκριμένη περίπτωση, το αντικείμενο δεν είναι ένα, αλλά εκατοντάδες και το υπό κατεδάφιση οικοδόμημα είναι ήδη, εδώ και πολλές δεκαετίες, ετοιμόρροπο...
Αναφερόμαστε φυσικά στο οικοδόμημα του συνόλου της θεωρίας της ανθρώπινης προϊστορίας, η οποία δυστυχώς εξακολουθεί να διδάσκεται στα σχολεία ως η μόνη αλήθεια, παρόλο που ακόμα και οι ίδιοι οι ιστορικοί, παλαιοντολόγοι, γεωλόγοι, κλπ., την αμφισβητούν πλέον ευθέως...
Όλοι μας γνωρίζουμε τη "θεωρία της εξέλιξης των ειδών" του Δαρβίνου, σύμφωνα με την οποία ο σύγχρονος άνθρωπος είναι το αποτέλεσμα εξέλιξης από τον αυτραλοπίθηκο (την περίφημη Λούσυ - τον σκελετό του πρώτου ανθρωποειδούς που ζούσε στον πλανήτη πριν από 3,2 περίπου εκατομμύρια χρόνια).
Αντίστοιχα, θεωρούμε ως αυτονόητη την εκτίμηση ότι ο ανθρώπινος πολιτισμός εξελίχθηκε όταν νομαδικές φυλές ημι- άγριων πιθηκόμορφων ανθρωποειδών αναγκάστηκαν να εγκατασταθούν επειδή είχαν πλέον αρχίσει να μαθαίνουν πώς να καλλιεργούν τη Γη.Παραβλέπουμε όμως κάποια ευρήματα, όπως αυτό το σφυρί, που βρέθηκε στο London του Τεξας στις Η.ΠΑ. πριν από 70 περίπου χρόνια, με το πέτρωμα που έχει σχηματιστεί γύρω του να χρονολογείται στα 110-135 εκατομμύρια χρόνια (κρητιδική περίοδος). Το μέταλλό του είναι απόλυτα καθαρό, χωρίς τις φυσαλίδες οξυγόνου που αναπόφευκτα έχουν τα μεταλλικά αντικείμενα που κατασκευάζουμε σήμερα.
Δεν ξέρουμε αν οι πρόγονοι όλων εκείνων που προσπαθούν πάσει θυσία να μας υποβαθμίσουν σε μια ζωώδη κατάσταση αμάθειας ήταν πίθηκοι (ας μην ξεχνάμε ότι και ο Δαρβίνος μέλος της βρετανικής αριστοκρατίας ήταν, και μάλιστα εξέχον), πάντως οι δικοί μας ήταν άνθρωποι, και μάλιστα φορούσαν και υποδήματα.






Το εύρημα ανακαλύφθηκε στο Antelope Springs της Γιούτα και έχει χρονολογηθεί στα 500 εκατομμύρια έτη (σωστά διαβάσατε).
Τα ευρήματα που παρουσιάσαμε δεν είναι παρά ελάχιστα από τα εκατοντάδες που υπάρχουν και μαρτυρούν μια εντελώς διαφορετική (πολύ πιο περίπλοκη, αινιγματική και ενδιαφέρουσα) πορεία του ανθρώπινου είδους στη Γη, από αυτή που γνωρίζαμε.
Δεν είναι δύσκολο, ωστόσο, να κατανοήσουμε γιατί οι κύκλοι των σκοταδιστών που ελέγχουν τη γνώση, προσποιούνται ότι όλα τα παραπάνω δεν υπάρχουν:
Αν αναγνώριζαν την ύπαρξή τους, θα ήταν υποχρεωμένοι ακολούθως να απαντήσουν σε μια σειρά από "άβολα" ερωτήματα για τον πολιτισμό (ή τους πολιτισμούς) που τα δημιούργησε, όπως τι απέγινε, αν κληροδότησε σε κάποιους τη γνώση του και το κυριότερο: ποια ήταν τα λάθη που έκανε και τον οδήγησαν στην καταστροφή του, ώστε να τα αποφύγουμε.

Κι όσο για τους σκελετούς των αυστραλοπιθήκων κλπ. που μας παρουσιάζουν ως προγόνους, το πιο πιθανό είναι να αποτελούν είδη που εξαφανίστηκαν με το πέρασμα των αιώνων (κάθε μέρα αφανίζονται από τον πλανήτη περίπου 25 είδη και δημιουργούνται καινούρια - έτσι είναι η πορεία της ζωής), καθώς όλα δείχνουν ότι συνυπήρξαν με τον άνθρωπο, στη σημερινή του μορφή.
Τα παραπάνω ευρήματα προέρχονται από την κρητιδική περίοδο (σχηματίστηκαν περίπου 110 εκατομμύρια χρόνια πριν) και φανερώνουν τέλεια ανατομική λεπτομέρεια, (ακόμα και τα νύχια είναι ολόιδια με αυτά του σημερινού ανθρώπου).
Πηγή.
(Σχόλιο… Οι Κινέζοι λένε: οι λευκοί πιστεύουν ότι κατάγονται από τον πίθηκο. Αφού θέλουν… ας το πιστεύουν.)




πηγη

Το διαβάσαμε από το: MPOΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ...AΥΤΟ ΤΟ ΣΦΥΡΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ; http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/06/mpo.html#ixzz4b0BxTQUC

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)