Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

"Diana: Επέζησε από το τροχαίο και την δολοφόνησαν. Πώς την σκότωσαν"



Πώς δολοφόνησαν την πριγκίπισσα Diana;
Μια από τις μεγαλύτερες συνωμοσίες θεωρίας αποκτά σάρκα και οστά. Όπως αναφέρει το περιοδικό Globe, η Πριγκίπισσα Diana είχε επιβιώσει αρχικά από το τρακάρισμα στο Παρίσι το 1997 με τον σύντροφό της, Ντόντι Αλ Φαγέντ, το οποίο προήλθε από δολιοφθορά των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών. Όμως το σχέδιο δεν πέτυχε αρχικά, το οποίο ήταν ο θάνατος της Diana.


Η Πριγκίπισσα Diana είχε επιζήσει από το τρομακτικό τρακάρισμα και στη συνέχεια η ΜΙ5 έπρεπε να βρει εναλλακτικό σχέδιο για να ολοκληρώσει το πρωταρχικό πλάνο.

Για τον λόγο αυτό άλλωστε άργησε και το ασθενοφόρο να φτάσει στο σημείο του δυστυχήματος περισσότερη από μια ώρα.

Η συνέχεια σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι ανατριχιαστική. Κατά την διακομιδή της Diana στο νοσοκομείο, το σχέδιο B μπήκε σε εφαρμογή.

Βάσει αυτού η Diana δηλητηριάστηκε με τον ορό ενώ της χορηγήθηκε και ένεση για να σταματήσει η καρδιά της!

Για ποιον όμως ενήργησε η ΜΙ5; Προφανώς για το Παλάτι μιας και οι φήμες ήθελαν την Diana έγκυο, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στην Βασίλισσα Ελισάβετ.

Δείτε τη φωτογραφία με την είδηση για τη δολοφονία της Diana:

http://www.celebdirtylaundry.com/wp-content/uploads/princess-diana-death1.jpg?67fe90




Πηγή:
fimes.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)