Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Ο ΟΜΗΡΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ







Από το βιβλίο του Β.Ι.ΛΥΚΙΑΡΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΟΜΗΡΙΚΗ ΙΛΙΑΔΑ
Ο πόλεμος των γαλαξιών για την γνώση
Η αληθινή ιστορία του Ιησού Χρηστού
Στίχος Α9 της ΙΛΙΑΔΑΣ – ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ και ΕΡΜΗΝΕΙΑ του, σύμφωνα με την εκδοχή που αφορούσε τους απογόνους των Δωριέων του 840 π.χ.
Α9[1] .- Λητούς και Διος υιος.
[ο γιος της Λητούς και του ΔΙΑ]
Ερμηνεία του στίχου [Α9] σύμφωνα με την ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ πως η ΙΛΙΑΔΑ είναι μήνυμα εξωγήινου πολιτισμού, προς την ανθρώπινη κοινωνία του σήμερα.
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΙΑ
Ο ΟΜΗΡΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ
Με [4] τέσσερεις λέξεις, ο Όμηρος, ξεκαθαρίζει την υπόθεση ,ιστορία του θεανθρώπου Ιησού χρηστού στη ΓΗ και ακόμη είμαστε στο στιχο Α9 της Ιλιαδας.
Στίχος Α9[1] .- Λητούς και Διος υιος.
Οι 38 αναγραμματισμοί του στίχου, μαζί με όσα είναι ηδη γνωστά από την αρχαία, Ελληνική ιστορία [Όμηρος –Ησίοδος κ.α.] και τις ιερές γραφές [Αγία γραφή] ,δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης του τι πραγματικά συνέβη στην συγκεκριμένη ,γεωγραφική περιοχή ,από ποιους και για ποιο λόγο.
Οι λεπτομερείς αναφορές, που πηγάζουν από την περιγραφή των γεγονότων από τους τρεις ευαγγελιστές [Ματθαίο –Μάρκο-Λουκά], είναι απόλυτα ταυτόσημες με αυτές του Στίχου Α9 [1] της Ιλιαδας .
Μάλιστα ο Όμηρος μας δίνει επιπλεον πληροφορίες ,άγνωστες στο ευρύ κοινό ,που αποκαλύπτονται για πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο !!!
Ποια είναι τα στοιχεία ,που καταδεικνύουν την άμεση ταυτοποίηση της περιγραφής του θειου δράματος από τους ευαγγελιστές, με την Ιλιαδα, γραμμένη το 840 π.χ., δηλαδή, μια χιλιετία περίπου πριν την εμφάνιση του Ιησού στην ΓΗ;;;
1ον.- Λητούς = ληστου = 1008[9] .- Ο ένας εκ των ληστών ανήκει στην ομάδα των εξωγήινων οντοτήτων που ηδη γνωρίζουμε πως κατέβηκαν από το γαλαξία Αργο να συνδράμουν στην επιτυχία του σχεδίου της θεάς Αθηνάς.
Είναι αυτος που περιγραφεί ο ευαγγελιστής Λουκάς στο κεφάλαιο 23 στίχοι 39-40-41-42-43
2ον.-Λητους = ήλους τ’ = 1008[9].-[ Ήλος = καρφί / Με καρφιά σταυρώθηκαν ο γιος της Λητούς Ιησούς και ο ληστής. Όπως ακριβώς περιγράφεται από τους ευαγγελιστές.
Ο ευαγγελιστής Λουκάς ,είναι ακόμη ένας εξωγήινος συντελεστής ,που συνδράμει με την αληθινή εξιστόρηση του θειου δράματος .Το όνομα του προκύπτει από τον στιχο Α9.
2003[5]= η τις Λουκά Διος υιος;;; *.-[ η = αλήθεια / αλήθεια ποιος είναι ο Λουκάς ο γιος του Δια ;;; / αρα ο ευαγγελιστής Λουκάς είναι ακόμη ένα όνομα στη λίστα των εξωγήινων οντοτήτων που συνέβαλαν στην επιτυχία της παρουσίας του Ιησού στη ΓΗ Η αριθμό-σοφία- αναγραμματισμός της Ομηρικής γλώσσας αναδεικνύει το ευαγγέλιο του Λουκά ως εγκυρότερο έως την παρούσα στιγμή Ποιος όμως είναι ο ευαγγελιστής Λουκάς ;;;

Καταγράφω από το διαδίκτυο
«Λουκάς ήταν Χριστιανός του 1ου αιώνα μ.Χ. και συγγραφέας του ομωνὐμου Ευαγγελίου και των Πράξεων των Αποστόλων, βιβλία τα οποία περιλαμβάνονται στην Αγία Γραφή.
Ο Λουκάς ήταν ιατρός , πιθανότατα ελληνικής καταγωγής. Έγινε χριστιανός προερχόμενος από τους Εθνικούς . Υπήρξε στενός συνεργάτης του Παύλου και τον συνόδεψε σε πολλές από τις περιοδείες του. Μάλιστα όταν ο Απόστολος ήταν φυλακισμένος στην Ρώμη μόνο ο Λουκάς ήταν μαζί του. Σύμφωνα με κάποιες παραδόσεις κήρυξε στη Νότια Ευρώπη και μαρτύρησε στην Ελλάδα.
Δεν είναι γνωστά με ακρίβεια τα γεγονότα της ζωής του Λουκά μετά το μαρτύριο του Παύλου. Είναι πιθανό ότι λόγω του διωγμού των χριστιανών, θα πρέπει να εγκατέλειψε τη Ρώμη. Σύμφωνα με τον Γρηγόριο Ναζιανζηνό, ο Λουκάς συγκαταλέγεται μεταξύ των πρώτων μαρτύρων της Εκκλησίας. Κατά τον Νικηφόρο Κάλλιστο, ο Λουκάς υπέστη μαρτυρικό θάνατο, αφού τον κρέμασαν σε μία ελιά στην Έφεσο σε ηλικία 80 ετών, ενώ σύμφωνα με τον Ιερώνυμο πέθανε στη Θήβα της Βοιωτίας σε ηλικία 84 ετών.
Η μνήμη του τιμάται από την Ορθόδοξη Εκκλησία στις 18 Οκτωβρίου. Θεωρείται επίσης άγιος από την Καθολική, την Λουθηρανική, την Αγγλικανικήκαι μερικές ακόμα Προτεσταντικές εκκλησίες].- Α9
Ένα ακόμη γεγονός που επισημαίνει τη διαφορετικότητα του Λουκά, σε σύγκριση με τον Ματθαίο και τον Μάρκο, είναι το γεγονός πως είναι ο μόνος που περιγράφει τον Ιησού, απευθυνόμενο στον θεό, να τον αποκαλεί ελληνικά [πάτερ], στο κεφάλαιο 23/στιχος 46 του ευαγγελίου του [πάτερ εις χείρας σου παρατίθεμαι το πνεύμα μου ], λίγο πριν «πεθάνει».
Ο Ματθαίος, κεφάλαιο 27/ στίχος 46, βάζει τον Ιησού να αποκαλεί τον θεό [ηλι] , κάνοντας χρήση της αραμαικης γλώσσας και ο Μάρκος , στο κεφάλαιο 15/ στίχος 34 , κάνει το ίδιο αποκαλώντας τον θεό στα αραμαικα πάλι [ελωι].
Τι γνωρίζουμε όμως για την αραμαικη γλώσσα ;;;
Ποιος την μιλούσε ;;;
Από το διαδίκτυο πάλι.
«Η Αραμαϊκή είναι αρχαία γλώσσα του βορειοδυτικού σημιτικού κλάδου, η οποία συγγενεύει στενά με την εβραϊκή.
Το όνομά της προέρχεται πιθανώς από τη Βιβλική χώρα Αράμ-ναχαραΐμ που σημαίνει «υψίπεδο μεταξύ δύο ποταμών» (Ευφράτης και Τίγρης) και συνήθως αναφέρεται στην Άνω Μεσοποταμία ή, κατ’ άλλη άποψη, σε αρχαία ονομασία τής Συρίας. Διάφορες διάλεκτοι της Αραμαϊκής συνεξελίχθηκαν με την Εβραϊκή σε μεγάλο τμήμα τής κοινής τους ιστορίας. Η ονομασία Παδάν-αράμ περιγράφει κυρίως την περιοχή γύρω από την πόλη Χαρράν στην Άνω Μεσοποταμία.
Η γλώσσα τής Νεοβαβυλωνιακής αυτοκρατορίας πιθανώς ήταν διάλεκτος της Αραμαϊκής, ενώ σταδιακά είχε ήδη γίνει προηγουμένως η διεθνής γλώσσα των συναλλαγών την εποχή της Ασσυριακής Αυτοκρατορίας. Η Περσική αυτοκρατορία που μερικές δεκαετίες αργότερα κυρίευσε τη Βαβυλωνία υιοθέτησε την αυτοκρατορική Αραμαϊκή ως επίσημη διεθνή γλώσσα της. Ο Ισραηλιτικός πληθυσμός, ο οποίος είχε εξοριστεί στη Βαβυλώνα από την Ιερουσαλήμ και από τα περίχωρα του βασιλείου τού Ιούδα, έλαβε την άδεια να επιστρέψει στην Ιερουσαλήμ και να ιδρύσει μια περσική επαρχία, η οποία συνήθως απεκαλείτο Ιουδαία. Κατ’ αυτόν τον τρόπο η Αραμαϊκή έγινε η διοικητική γλώσσα τής Ιουδαίας στις σχέσεις της με την υπόλοιπη Περσική αυτοκρατορία.
Η αραμαϊκή διαδόθηκε και ως καθομιλουμένη. Πριν την χριστιανική περίοδο ομιλούνταν σε όλο το έδαφος μεταξύ Μεσογείου και μεσημβρινού και βορείου μέρους των αρμενικών ορέων και του Κουρδιστάν. Ήταν μία από τις τρεις γλώσσες στις οποίες γράφτηκαν τα πρωτότυπα κείμενα της Αγίας Γραφής, και ειδικότερα στα συγγράμματα του Έσδρα, του Ιερεμία και του Δανιήλ. Ήταν ομιλούμενη γλώσσα στην Παλαιστίνη μαζί με την εβραϊκή, την λατινική και την ελληνική και ήταν η γλώσσα την εποχή που έδρασε ο Ιησούς Χριστός και οι μαθητές του. Η είσοδος της αραμαϊκής στην Παλαιστίνη έγινε αρχικά ως γλώσσα της διπλωματίας πριν την Βαβυλώνια αιχμαλωσία (6ος αι. π.Χ.) και μετά την επιστροφή των Εβραίων στα εδάφη τους άρχισε η διάδοση της στον λαό.
Κείμενα αραμαϊκά βρίσκονται διάσπαρτα από την Αίγυπτο έως την Κίνα και ήταν τόσο καλά ριζωμένη η γλώσσα αυτή, ώστε μόνο η αραβική κατόρθωσε να την εκτοπίσει με την εξάπλωση του αραβικού κράτους μετά τον θάνατο του Μωάμεθ»
Παρατηρούμε ότι η Αραμαικη γλώσσα είναι αυτή που μιλούσαν όλες οι περιοχές ,που συνιστούσαν την αρχαία, περσική αυτοκρατορία. Αυτήν που κατέλυσε ο Μέγας Αλέξανδρος – θεά Αθηνά, παρεμβαίνοντας γεννητικά στους λαούς της και αλλάζοντας τον γενετικό τους κωδικα.
Οι λαοί αυτοί άνηκαν στα δημιουργήματα των Σκύλων του Σείριου και των συμμάχων τους, που για εκατομμύρια χρονιά εκμεταλλευόταν τον πλανήτη μας .Ο Αλέξανδρος άλλαξε τον γενετικό τους κωδικα, που ήταν τρίτης κατηγορίας και απέδιδε ανθρώπους ανελεύθερους – σκλάβους ,χωρίς προοπτική, με τον γενετικό κωδικα των Δωριέων. Του σύγχρονου σημερινού ανθρώπου. Η παρέμβαση του Ι.Χ. έγινε για διορθωθεί η συμπεριφορά τους απέναντι στη ζωή και τους συνανθρώπους τους.
Όπως παρατηρούμε τις σημερινές, ανθρώπινες κοινωνίες, το πείραμα απέτυχε. Ο σύγχρονος άνθρωπος νικήθηκε από την έλλειψη γνώσης και σκοπού στη ζωή του. Στράφηκε στα καταναλωτικά αγαθά για την κάλυψη αυτού του κενού και σήμερα αντιμετωπίζει τον αφανισμό του. Η ταφική στοά του Αλέξανδρου στην Αμφίπολη ,μας ενημερώνει πως έχουμε 9 χρόνια από σήμερα ,να κατανοήσουμε τα ακατανόητα και να σωθούμε ,η να χαθούμε για πάντα ως γένος από τα δρώμενα του γαλαξία Αργου.
Πίσω στα αραμαικα .
Αυτος είναι ο λόγος που ο Χρηστός μιλά Αραμαικα. Απευθύνεται στις βαρβαρικές μάζες για να τον κατανοήσουν .Ο Λουκάς είναι εξωγήινος συντελεστής του ΔΙΑ και βάζοντας τον να μιλά Ελληνικά μας υποχρεώνει να κατανοήσουμε τα αληθινά γεγονότα.
Όλοι γνωρίζουμε τον αναγραμματισμό του [πάτερ]
Πάτερ = πετρά = πτερά
Πατερας είναι η πετρά με πτερά !!!
Δηλαδή, πατερας μου είναι ο Μετεωρίτης.
Θεωρία της πανσπερμίας. Η Αθηνά μας έχει εξηγήσει, ηδη από το βιβλίο άλφα της Οδύσσειας ,πως έτσι ξεκίνησε η ζωή στο παρόν σύμπαν .
Ο Ιησούς δευτερόλεπτα πριν «πεθάνει», απευθύνεται στον δημιουργό του, την αρχέγονη έλικα, μέσα στο αρχέγονο κύτταρο, που δημιούργησε τον πατερα του .
Άλλη μια απόδειξη πως πρόκειται για τον γιο της Λητούς και του Δια, Απόλλωνα.
Πίσω στον αναγραμματισμό .
2003[5]= Ιησού δίκαιος λυτός *.-[ ο Ιησούς είναι δίκαιος και ελεύθερος από κάθε είδους δεσμά ].-Α9
2003[5]= Ιησού λυτός και Διος*.-[ Ο Ιησούς ελεύθερος από δεσμά είναι γιος του ΔΙΑ].- Α9
2003[5]= ο Ιησούς κ’ Ιούδας λιτ’[η] *.- [ λιτή = δέηση –προσευχή / ο Ιησούς και ο Ιούδας προσεύχονται ο ένας για τον άλλον ].-Α9
2003[5]= τοι Ιησούς κ’ Ιούδας Λ *.- [ τοι = να ξέρεις / Λ = 30 = 3+0 = 3 = ο τριαδικός θεός / τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία λάμδα / να ξέρεις ο Ιησούς και ο Ιούδας αντιπροσωπεύουν τον τριαδικό θεό ].-Α9
2003[5]= τοι Ιησούς κ’ Ιούδας Λ *.- [ Λ [2] = τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία λάμδα / να ξέρεις ο Ιησούς και ο Ιούδας είναι ηλεκτρομαγνητικά όντα Όπως όλοι μας φυσικά ].-Α9
Οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος.
Η διττή υπόσταση του σύγχρονου Γήινου ανθρώπου και ο Ιησούς – Ιούδας
Οδυσηι / Ιησού δ’
Αντι-νοος / ανιόντος
6 / 9
666 / 999
Άνθρωπος / θεός
Αφιερωμένο στους άπιστους Θωμάδες.
Ένας θεός υπεύθυνος για τα πάντα όλα όσα συνέβησαν, συμβαίνουν και θα συμβούν μελλοντικά στον πλανήτη μας .Το Όνομα αυτού ΔΙΑΣ.
Μετά τις αποκαλύψεις, του αποκωδικοποιημένου στίχου Α9 του βιβλίου ΑΛΦΑ της Ιλιαδας και όσα γνωρίζουμε από το βιβλίο άλφα της Οδύσσειας, όλα δείχνουν πως τα έργα –γερά της θεάς Αθηνάς για την αφύπνιση μας [Δωριείς] είναι [5] πέντε .Τα ονομάζω με την σειρά που δημιουργήθηκαν μέσα στο χρόνο από την θεά Αθηνά και τον ΔΙΑ
1].- ο «θησαυρός του Ατρέα στις αρχαίες Μυκήνες 1240 π.χ. – η 1080 του Κριού
2 ].-τα Ομηρικά κείμενα Οδύσσεια –Ιλιαδα 840 π.χ. – 1480 του Κριού
3].- ενσάρκωση της Αθηνάς – Μεντης ως Αλέξανδρος 356 π.χ. – 1964 του Κριού
4].- Μεγαλιθικό ταφικό μνημείο του Αλέξανδρου 295 π.χ. – 2025 του Κριού
5].- ενσάρκωση του Απόλλωνα ως Ιησού το έτος [3] τρία μ.χ. – 163 των Ιχθύων
Η γέννηση του Αλέξανδρου 196 χρόνια πριν το τέλος της εποχής του Κριού [2160-1964 = 196] και ο «θάνατος» του Ιησού το 196 της εποχής των Ιχθύων [ 163 +33 = 196] σηματοδοτούν το τέλος της εποχής του Κριού και την αρχή της νέας εποχής των Ιχθύων Το έτος μηδέν δηλαδή μεταξύ των δυο εποχών.
Παρατηρούμε ένα πολύχρονο σχεδιασμό που αρχίζει με το κτίσιμο του δόμου των Μυκηνών [1080 του Κριού] και τελειώνει 3255 χρόνια αργότερα με την ανακάλυψη του ταφικού μνημειου του Αλέξανδρου το 2015 μ.χ., δηλαδή ,το 15 του Υδροχόου.
Ο Αλέξανδρος [ενσάρκωση της Αθηνάς] και ο Ιησούς [ενσάρκωση του Απόλλωνα] !!!
Και οι δυο εξωγήινες οντότητες !!!
Και οι δυο μέρος του σχεδιασμού για την τελική σωτήρια του πλανήτη και την ενσωμάτωση του στη γαλαξιακή οικογένεια.
Το έργο του πρώτου, πριν χιλιάδες χρόνια ,η στροφή στην οικουμενικότητα* και η καταστροφή του βαρβαρικού , γενετικου υλικού, που είχε απομείνει στη Γη από την παρουσία των εξωγήινων αποστολών του Σείριου και των συμμάχων του.
*Ο πλανήτης μόνο ενωμένος θα μπορέσει να δώσει λύσεις στα πολύπλοκα προβλήματα που υπάρχουν μπροστά του.
Το έργο του δεύτερου, η εμπέδωση στους λαούς* της πίστης, στην ταπεινοφροσύνη, την αγάπη , την συγχώρεση, την λιτότητα , του δικαίου, της τιμιότητας και του πνεύματος της αιώνιας νεότητας .
*ειδικά αυτούς της συγκεκριμένης, γεωγραφικής περιοχής ,την συγκεκριμένη εποχή. Η κουλτούρα τους είναι ακόμη αυτή των δημιουργών τους ,Σκύλων του Σείριου, ακολασία –καταναλωτισμός –άγνοια της αλήθειας .Ο Αλέξανδρος άλλαξε τον Γ.Κ. τους και ο Απόλλωνας – Χρηστός κλήθηκε να αλλάξει το τρόπο σκέψης τους προς την ζωή .
Την πίστη πως όλοι μπορούν να γίνουν θεοί σαν τον ίδιο αρκεί να το πιστέψουν.
Όλα αυτά απέναντι στην φύση της μιας από τις δυο υποστάσεις μας, αυτής που κυριαρχεί στην καθημερινότητα μας και μας κάνει εγωπαθείς, αλαζονες ,άκαρδους ,ανέντιμους, ψεύτες, προκειμένου να επιβιώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούμε εμείς και τα παιδιά μας, σε μια πραγματικότητα που εμείς επιτρέψαμε να δημιουργηθεί.
Είναι φυσικό η ανελέητη πραγματικότητα να κυριαρχήσει όλων των ευγενών – θειων συναισθημάτων μας . Συνέβη σε εμάς [Έλληνες ], που ηδη ήμασταν κάτοχοι της ιερής γνώσης αιώνες πριν από κάθε άλλον κάτοικο του πλανήτη.
Α9[1].-Λητούς και Διος υιος,
Η είδηση που αναδεικνύεται από τον στιχο Α9[1] είναι συγκλονιστική. Ο ΙΗΣΟΥΣ είναι γιος του ΔΙΑ και της ΛΗΤΟΥΣ. Πρόκειται για τον Απόλλωνα .Όλα δείχνουν πως αυτος υποδύθηκε τον ρόλο του Ιησού στο γνωστό δράμα.
Η έκπληξη είναι τεράστια!!!
Οποίος/α περίμενε πως η Ιλιαδα θα αναφερόταν στον Ιησού να σηκώσει το χέρι του/της !!!
888[6]= Ιησούς
1000[10]= Λυτός .-[ αυτος που είναι ελεύθερος από κάθε είδους δεσμά – Το ελεύθερο συμπαντικό πνεύμα ]
115[7]= Δίκαιο
Λητούς και Διος υιος = 2003[5] = Ιησούς λυτός δίκαιο
4006[10]= Λητούς και Διος υιος ,Ιησούς λυτός δίκαιο.-[είναι δίκαιο ο γιος της Λητούς και του ΔΙΑ να είναι ο ελεύθερος από κάθε είδους δεσμά Ιησούς ].- Α9
Ο αναγραμματισμός της πρότασης μας βεβαιώνει ότι ꞉
Ο δίκαιος Ιησούς με το ελεύθερο από δεσμά πνεύμα είναι ο γιος της Λητούς και του Δια, δηλαδή, ο Απόλλωνας.
Σύμπτωση ;;;
Εχω σταματήσει να πιστεύω σε συμπτώσεις από την εποχή που ασχολήθηκα με τα Ομηρικά κείμενα πριν 15 χρόνια.
Οποίος/α πιστεύει σε τύχη, ατυχία και συμπτώσεις, δεν έχει την παραμικρή ιδέα τι συμβαίνει μέσα στο κεφάλι του/της χωρίς την συμμετοχή του/της .
Ο αναγραμματισμός του στίχου δεν αφήνει περιθώρια για άλλες σκέψεις. Πρόσθετα είναι σίγουρο ,πως η συνέχεια της αποκωδικοποίησης του βιβλίου άλφα της Ιλιαδος, θα δώσει και αλλα δεδομένα – αποδείξεις ,για το αληθές της συγκλονιστικής αυτής είδησης.
Ηδη στις [4] τέσσερις αυτές πρώτες λέξεις αναφέρονται έκτος από το όνομα [Ιησούς] και την είδηση πως διδάσκει και θεραπεύει το ποίμνιο του, λεπτομέρειες της σταύρωσης του [ληστής – καρφιά- στολή ]
[ο Απόλλωνας σαν Ιησούς γιος του Δια και της Λητούς διδάσκει και θεραπεύει το ποίμνιο του και σταυρώνεται με καρφιά δίπλα σε ένα ληστή]
Δυο λόγια για την πρόταση [Λητούς και Διος υιος]
Οι λέξεις της πρότασης είναι [4] τέσσερις. Τα γράμματα που την αποτελούν είναι 17 όσα και τα σκαλοπάτια που οδηγούν στην είσοδο της ταφικής στοάς του Αλέξανδρου, στην Αμφίπολη.
17/4 = 4,25 = 425[2] = ανδρος [ 1 + 50 + 4 + 100 + 70 + 200 = 425]
Τέσσερα από τα γράμματα [ο-ς- ι – υ ] επαναλαμβάνονται 11 φορές . Τα τρία από τα τέσσερα είναι φωνήεντα και το άλλο σύμφωνο [ όπως ακριβώς είναι γραμμένος ο Γ.Κ. μας ]
Τρία από τα γράμματα [ο-ι-ς] «συμπτωματικά» [οις = πρόβατο –ποίμνιο = μοναδικός = ιος], επαναλαμβάνονται τρεις φορές το καθένα σύνολο [9] εννεα και πάλι «συμπτωματικά» το όμικρον συμβολίζει το κύτταρο, το σίγμα [ς] την εε ,καθώς και το οπτικό δοκάρι [ι] .
Τα γράμματα χωρίς τις επαναλήψεις είναι [10] δέκα.
Πέντε [5] φωνήεντα και [5] πέντε συμφώνα ,δηλαδή, [ε=5 ] έχουμε τα αρχικά της Ελληνικής Έλικας [εε], η αν τα αντιστρέψουμε τον αριθμό 33.
840 χρόνια , πριν την γέννηση του Ιησού , ο Όμηρος [840 π.χ. – η 1480 της εποχής του Κριού ] μας ενημερώνει για τον σχεδιασμό των δημιουργών μας.
Η ιστορία του Ιησού αποτελεί μέρος του σχεδιασμού αυτού.
Η άμεση σχεση Αλέξανδρου –Ιησού είναι πλέον μια πραγματικότητα.
Ποια είναι όμως η Λητώ μητέρα του Ιησού ;;;
Δηλαδή ,η Παναγία [ παν + αγία ] είναι στην πραγματικότητα η Λητώ.
Ας δούμε τι μας λέει πρώτα ο Πλάτωνας στον Κρατύλο 406 α
«Λητω δε από της πραοτητας της θεου ,κατά τον εθελημονα είναι ων αν τις δεηται . ισως δε ως οι ξενοι καλουσιν –πολλοι γαρ «Ληθω» καλουσιν – εοικεν ουν προς το μη τραχυ του ηθους αλλ’ημερον τε και λειον «Ληθω» κεκλησθαι υπο των τουτο καλουντων» .
Ερμηνεία .- η Λητώ λοιπόν πηρέ το όνομα της από την πραότητα της ως θεάς και με το να είναι εθελημων ,δεκτική σε όλα όσα της ζητήσει κάποιος. Ίσως λοιπόν επειδή πολλοί ξένοι την αποκαλούν Ληθω ,εξ αίτιας του ότι το ήθος της δεν είναι σκληρό [ ταπεινή ] , αλλα ομαλό και λείο [χαρακτήρας ταπεινός εύκολος και βάτος παρα το ότι είναι θεά].
Το [Ληθω] είναι του ρήματος λανθάνω = μένω απαρατήρητος – διαφεύγω της προσοχής τινός –κανω κάποιον να λησμονήσει –λησμονώ. Η Ληθω είναι η θεά που ξεχάστηκε από όλους . Που πέρασε απαρατήρητη λογω της ταπεινότητας της και του μαλακού χαρακτήρα της.
Έχουμε και αναφορές από τον Ησίοδο για την Λητώ.
Στα έργα και ημεραι .
Στίχος 769.- αιδε γαρ ημεραι εισι Διος παρα μητιοεντος.
Στιχος 770.- Πρωτον ενη τετρας τε και εβδομη ιερον ημαρ .
Στιχος 771 .-τη γαρ Απόλλωνα χρυσαορα γεινατο Λητώ .
Ερμηνεία .- Αυτές είναι οι ήμερες του βαθύ-σοφού Δια
Η πρώτη η τετάρτη και η έβδομη ήμερα είναι ιερές .
Την έβδομη ήμερα γέννησε τον Απόλλωνα με το χρυσό σπαθί η Λητώ
Στη θεογονία διαβάζουμε ,
Στίχος 404 .- Φοιβη δ’αυ Κοιου πολυηρατον ηλθεν εις ευνην .
Στίχος 405.-κυσαμενη δη έπειτα θεά θεού εν φιλοτητι
Στίχος 406 .- Λητώ κυανοπεπλην εγεινατο ,
Στίχος 407.- μειλιχον αιει ,
Στίχος 408 .- μειλιχον εξ αρχής , αγανωτατον εντος Ολύμπου,
Στίχος 409.- ηπιον ανθρωποισι και αθανατοισι θεοισιν .
Ερμηνεία .-
Η Φοιβη λοιπόν, στο πολυπόθητο κρεβάτι του Κοιου ήρθε
Στην συνέχεια βεβαία γκαστρωθηκε η θεά από τον θεό από αγάπη
Και γέννησε την Λητώ την γαλανοπεπλη.
Αιώνια γλυκεια.
Γλυκεια από την αρχή , πιο ευμενής και πιο λαμπερή από όλους στον Όλυμπο.
Τρυφερή για όλους τους ανθρώπους και τους αθάνατους θεούς.
Θεογονία συνέχεια.
Στίχος 918.- Λητώ δ’Απολλωνα και Αρτεμιν ισχεαιραν ,
Στίχος 919.- ιμεροεντα γονον περι πάντων Ουρανιωνων
Στίχος 920.- γεινατο, αιγιοχοιο Διος φιλοτητι μιγεισα.
Ερμηνεία .-
Η Λητώ λοιπόν τον Απόλλωνα και την Άρτεμη την ισχεαιραν
Τα πιο γοητευτικά παιδιά ανάμεσα στα παιδιά των ουρανίων
Γέννησε, όταν από αγάπη συνευρεθη ερωτικά με τον Δια που ταρακουνά την αιγίδα
Αναγραμματισμός του στίχου Α9[1]
Οι 38 αναγραμματισμοί του όρου .
2003[5]= Λητούς και Διος υιος *.-[ Λητώ = κόρη των τιτάνων Κοιου και Φοιβης. Είναι η κύρια θεότητα στην ανατολική Λυκία .Το ιερό της Λητωον ένωνε τις πόλεις –κράτη της Λυκίας μεταξύ τους . Γέννηση της Άρτεμης και του Απόλλωνα . Όταν η Ήρα έμαθε ότι η Λητώ ήταν έγκυος από το Δία, απαγόρευσε στη Λητώ να γεννήσει σε στεριά και σε οποιοδήποτε μέρος κάτω από τον ήλιο. Σύμφωνα με έναν μύθο, όχι και τόσο διαδεδομένο, η Λητώ ήρθε από τη γη των Υπερβορείων με τη μορφή λύκαινας, αναζητώντας τη «χώρα των λύκων», τη Λυκία. Ο πιο διαδεδομένος μύθος λέει ότι όταν η Λητώ έφτανε να γεννήσει, φάνηκε ένα μικρό νησί μέσα στη θάλασσα, η Δήλος, όπου κατάφερε να γεννήσει πρώτα την Άρτεμη κι έπειτα τον Απόλλωνα.
Κατά τον Οβίδιο, μετά τη γέννηση των διδύμων, η Λητώ περιπλανήθηκε και έφτασε μέχρι τη Λυκία, όπου δεν έγινε δεκτή και με την καλύτερη υποδοχή. Όταν πήγε να πιει νερό από μια λίμνη, οι κάτοικοι της το απαγόρευσαν, αναμοχλεύοντας τη λάσπη στο βυθό της λίμνης. Τότε η Λητώ τους μεταμόρφωσε σε βατράχια για την έλλειψη φιλοξενίας που έδειξαν, ώστε να ζουν πάντα καταδικασμένοι στα λασπώδη νερά των ποταμών και των λιμνών / Δίας = ο υπέρτατος θεός του σύμπαντος / ο γιος λοιπόν του Δια και της Λητούς δηλαδή ο Απόλλωνας ].- Α9
2003[5]= Λητούς δίκαιος υιος *.-[ ο δίκαιος γιος του Δια και της Λητούς ].-Α9
2003[5]= Ληστου και Διος υιος *.-[ Ληστής = ληστής – πειρατής / ο ληστής και ο γιος του ΔΙΑ].-Α9
2003[5]= Ληστου δίκαιος υιος *.-[ ο ληστής και ο δίκαιος γιος του Δια και της Λητούς ].-Α9
2003[5]= η λυτός δίκαιος υιος *.-[ λυτός = λύω = ελευθερώνω από τα δεσμά / ο ελευθερωμένος από δεσμά δίκαιος γιος του Δια και της Λητούς Ο Απόλλωνας ].-Α9
2003[5]= δίκαιος Ιησούς λυτό *.-[ ο δίκαιος και απελευθερωμένος από δεσμά γιος του Δια και της Λητούς ο Ιησούς = η ενσάρκωση του Απόλλωνα στη Γη με την «στολή» του Ιησού ].-Α9
2003[5]= δίκαιο Ιησούς λυτός *.-[ είναι δίκαιο ο Ιησούς γιος του Δια και της Λητούς να είναι ελεύθερος από κάθε είδους δεσμά Σας θυμίζει την επιταγή [αμοθεν ];;; Ενεργήστε για να μάθετε για τα πάντα και τον θεό προς κάθε κατεύθυνση με οποιοδήποτε τρόπο και από όποιο σημείο σας αρέσει ].-Α9
2003[5]= Διος Ιησούς και λυτό *.-[ ο γιος του Δια και της Λητούς Ιησούς είναι ελεύθερος από δεσμά ].-Α9
2003[5]= Ιησού δίκαιος λυτός *.-[ ο Ιησούς είναι δίκαιος και ελεύθερος από κάθε είδους δεσμά ].-Α9
2003[5]= Ιησού λυτός και Διος*.-[ Ο Ιησούς ελεύθερος από δεσμά είναι γιος του ΔΙΑ].- Α9
2003[5]= ουτις καλή Διος υιος*.-[ουτις = ο κανενας = η αορατη εε / καλή = ωραία –καλή / ο γιος της αόρατης εε του Δια ].-Α9
2003[5]= ουτις δίκαιος ήλους *.-[ήλος = καρφί / τα καρφιά στο σταυρό ήταν δίκαια για τον αόρατο γιο του Δια / Όλα ήταν προσχεδιασμένα από τους δημιουργούς μας ακόμη και τα καρφιά στο σώμα του Ιησού επάνω στο σταυρό ].-Α9
2003[5]=Κλυτου ίαση Διος ιος *.-[ κλυτος = εκείνος για τον οποίο γίνεται λόγος – ξακουστός –ένδοξος – ονομαστός – λάμπρος –εξαίσιος / ίαση = θεραπεία / ιος = ο Γ.Κ. του Δια / ο ονομαστός Γ.Κ. του Δια θεραπεύει / ο ξακουστός γιος του Δια και της Λητούς ο Απόλλωνας –Ιησούς θεραπεύει].- Α9
2003[5]=Κλυτου ίαση Διος οις *.-[ οις [1] =οίος = μόνος –μοναδικός / ο μοναδικός και ξακουστός γιος του Δια και της Λητούς ο Απόλλωνας –Ιησούς θεραπεύει – αυτος που κλήθηκε να θεραπευσει το ποίμνιο του ΔΙΑ - όλοι είμαστε παιδιά του ΔΙΑ].- Α9
2003[5]=Κλυτου ίαση Διος οις *.-[ οις [2] = πρόβατο = ποίμνιο του θεού / ο μοναδικός και ξακουστός γιος του Δια και της Λητούς ο Απόλλωνας –Ιησούς θεραπεύει το ποίμνιο του ].- Α9
2003[5]=καλ’Ιησου τ’ υιος Διος *.-[καλώ τον Ιησού τον ξακουστό γιο της Λητούς και του Δια να θεραπευσει το ποίμνιο του ].-Α9
2003[5]=και στολή υιος Διος υ’[ω] * .-[ την στολή του Ιησού έβαλε ο γιος της Λητούς και του Δια Απόλλωνας με το ελεύθερο από δεσμά πνεύμα για να διδάξει τους ανθρώπους ].-Α9
2003[5]= κατ’Ηλυσιο Διος υιος *.- [ Ηλύσιο = τόπος εν τω Ωκεανω ενθα μεταφέρονται και διαμένουν εκ των ανθρώπων όσοι συγγενείς και φίλοι εις τους θεούς δεν υπόκεινται σε θάνατο / ο γιος του Δια και της Λητούς σε οδηγεί στα Ηλύσια πεδία του Αργου ].-Α9
2003[5]= Ηιος λυτός κ’υιος ΔΙΑ *.-[ ο ακοντιστής με το ελεύθερο από δεσμά πνεύμα γιος του Δια και της Λητούς ].-Α9
2003[5]= ο Ιησούς κ’ Ιούδας λιτ’[η] *.- [ λιτή = δέηση –προσευχή / ο Ιησούς και ο Ιούδας προσεύχονται ο ένας για τον άλλον ].-Α9
2003[5]= τοι Ιησούς κ’ Ιούδας Λ *.- [ τοι = να ξέρεις / Λ = 30 = 3+0 = 3 = ο τριαδικός θεός / τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία λάμδα / να ξέρεις ο Ιησούς και ο Ιούδας αντιπροσωπεύουν τον τριαδικό θεό ].-Α9
2003[5]= τοι Ιησούς κ’ Ιούδας Λ *.- [ Λ [2] = τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία λάμδα / να ξέρεις ο Ιησούς και ο Ιούδας είναι ηλεκτρομαγνητικά όντα Όπως όλοι μας φυσικά ].-Α9
2003[5]=λις κ’ Ιησού Διος αυτό*.-[ λις [1] = λιοντάρι = έχουμε εξηγήσει ηδη πως ο Όμηρος ταυτίζει τους εξωγήινους θεούς με λιοντάρια / και ο Ιησούς λοιπόν γιος του Δια και της Λητούς είναι εξωγήινη οντότητα – βασιλέας των ζωών = κατέχει δηλαδή την γνώση δημιουργίας ζωής από τα δομικά υλικά του παρόντος σύμπαντος - κάτι που πασχίζουν εναγωνίως να κατορθώσουν οι επιστήμονες μας σήμερα ].-Α9
2003[5]=λις κ’ Ιησού Διος αυτό*.-[ λις [2]= ύφασμα -πανί = σάβανο / αυτό είναι το σάβανο του Ιησού γιου του Δια και της Λητούς Στα ευαγγέλια αναφέρεται με την ονομασία [σινδονι = 394[7].-Α9
2003[5]=τι λυση οίκος Ιούδας ;;;*.-[ οίκος = σπίτι = εδώ μιλάμε για τον ΟΙΚΟ του ΔΙΑ = δηλαδή του παρόντος σύμπαντος αυτος είναι ο Οίκος του ΔΙΑ / ποια είναι η λυση που έδωσε ο οίκος του ΔΙΑ για τον Ιούδα;;; Έστειλε ένα προγραμματισμένο γενετικά εξωγήινο ον να παίξει τον ρόλο του Ιούδα ].-Α9
2003[5]=τι λυση οίκος ου ΔΙΑΣ ;;;*.-[ ποια είναι η λυση που έδωσε ο οίκος που ο ΔΙΑΣ άρχει για τον Ιούδα ].-Α9
2003[5]=ουτις λυση οίκος ΔΙΑ ;;;*.-[ ο κανενας δηλαδή το γενετικό υλικό ήταν η λυση που έδωσε ο οίκος του ΔΙΑ για τον Ιούδα ].-Α9
2003[5]=οου Διος ιστός Λυκία *.-[ οου = ος [2] = ο οποίος / ιστός = η εε / Λυκία = η τοποθεσία στην Μικρά Ασία όπου η Λητώ γέννησε τον Απόλλωνα / Ο Απόλλων που γεννήθηκε στη Λυκία από την Λητώ φέρει τον γενετικό κωδικα του ΔΙΑ και των Ελλήνων αθανάτων ].-Α9
2003[5]=οου Διος σίτος Λυκία *.-[ σίτος = τροφή = ιερή γνώση / η ιερή γνώση που κατέχει Ο Απόλλων που γεννήθηκε στη Λυκία από την Λητώ είναι αυτή του ίδιου του ΔΙΑ και των Ελλήνων αθανάτων ].-Α9
2003[5]=οου Λύκιος Δια Ιστός*.-[ ο Λύκιος Γ.Κ. του ΔΙΑ].-Α9
2003[5]=οου Λύκιος Δια σίτος *.-[ η ιερή γνώση του Γ.Κ. του Απόλλωνα από την Λυκία].- Α9
2003[5]= Δίου αιστος ο Λύκιος *.-[ αιστος = αόρατος / ο αόρατος Γ.Κ. του Απόλλωνα από την Λυκία ].- Α9
2003[5]= Δυο οι αιστος Λύκιος *.-[ δυο = διπλός – διπλή υπόσταση / η διπλή υπόσταση του Απόλλωνα γιου του ΔΙΑ και της Λητούς που γεννήθηκε στη Λυκία ].-Α9
2003[5]= Διος αιστος ο Λύκιου *.-[ αόρατος ο Γ.Κ. του Απόλλωνα που γεννήθηκε στη Λυκία ].-Α9
2003[5]=Ος ουτις Διος ο Λυκία *.-[ ουτις = κανενας = ονομασία και του Οδυσσέα / ο κανενας από την Λυκία γιος του Δια και της Λητούς Άμεση σύνδεση Ιησού – Οδυσσέα ].- Α9
2003[5]=τις Οδός Ιησού Λυκία *.-[ Ποια είναι η ορθή οδός που κατέδειξε ο Ιησούς από την Λυκία γιος του ΔΙΑ και της Λητούς ].-Α9
2003[5]= η τις Λουκά Διος υιος;;; *.-[ η = αλήθεια / αλήθεια ποιος είναι ο Λουκάς ο γιος του Δια ;;; / αρα ο ευαγγελιστής Λουκάς είναι ακόμη ένα όνομα στη λίστα των εξωγήινων οντοτήτων που συνέβαλαν στην επιτυχία της παρουσίας του Ιησού στη ΓΗ Η αριθμό-σοφία- αναγραμματισμός της Ομηρική γλώσσας αναδεικνύει το ευαγγέλιο του Λουκά ως εγκυρότερο έως την παρούσα στιγμή Ποιος όμως είναι ο ευαγγελιστής Λουκάς ;;;
Καταγραφώ από το διαδίκτυο
«Λουκάς ήταν Χριστιανός του 1ου αιώνα μ.Χ. και συγγραφέας του ομωνὐμου Ευαγγελίου και των Πράξεων των Αποστόλων, βιβλία τα οποία περιλαμβάνονται στην Αγία Γραφή.
Ο Λουκάς ήταν ιατρός , πιθανότατα ελληνικής καταγωγής. Έγινε χριστιανός προερχόμενος από τους Εθνικούς . Υπήρξε στενός συνεργάτης του Παύλου και τον συνόδεψε σε πολλές από τις περιοδείες του. Μάλιστα όταν ο Απόστολος ήταν φυλακισμένος στην Ρώμη μόνο ο Λουκάς ήταν μαζί του. Σύμφωνα με κάποιες παραδόσεις κήρυξε στη Νότια Ευρώπη και μαρτύρησε στην Ελλάδα.
Δεν είναι γνωστά με ακρίβεια τα γεγονότα της ζωής του Λουκά μετά το μαρτύριο του Παύλου. Είναι πιθανό ότι λόγω του διωγμού των χριστιανών, θα πρέπει να εγκατέλειψε τη Ρώμη. Σύμφωνα με τον Γρηγόριο Ναζιανζηνό, ο Λουκάς συγκαταλέγεται μεταξύ των πρώτων μαρτύρων της Εκκλησίας. Κατά τον Νικηφόρο Κάλλιστο, ο Λουκάς υπέστη μαρτυρικό θάνατο, αφού τον κρέμασαν σε μία ελιά στην Έφεσο σε ηλικία 80 ετών, ενώ σύμφωνα με τον Ιερώνυμο πέθανε στη Θήβα της Βοιωτίας σε ηλικία 84 ετών.
Η μνήμη του τιμάται από την Ορθόδοξη Εκκλησία στις 18 Οκτωβρίου. Θεωρείται επίσης άγιος από την Καθολική, την Λουθηρανική, την Αγγλικανικήκαι μερικές ακόμα Προτεσταντικές εκκλησίες].- Α9
Σχόλιο .- ο ξακουστός γιος του Δια και της Λητούς ,αυτος που είναι δίκαιος, με πνεύμα ελεύθερο από κάθε είδους δεσμά, είναι ο Απόλλωνας και η ενσάρκωση του στη ΓΗ, ο Ιησούς Χρηστός .
Ο στίχος μας πληροφορεί και για τον τόπο που τον γέννησε η μάνα του Λητώ την ΛΥΚΙΑ της Μικρής Ασίας.
Ο Απόλλωνας ενσαρκώθηκε στη ΓΗ με το όνομα Ιησούς Χρηστός για να διδάξει και να θεραπευσει τους Γήινους ανθρώπους . Το ποίμνιο του πατερα του ΔΙΑ , τον σταύρωσε με καρφιά δίπλα σε ένα ληστή, αφού πρώτα τον δίκασε και τον βρήκε ένοχο .
Το μαρτύριο του Απόλλωνα –Ιησού επάνω στο σταυρό, παρέα με κάποιο ληστή, μας το αποκαλύπτει ο Όμηρος στο στιχο Α9 του βιβλίου άλφα της Ιλιαδας το 840 π.χ.
Λητούς = ληστου = 1008[9]
Μάλλον ο ληστής*, που ανοίγει ένα σύντομο διάλογο επάνω στο σταυρό μαζί του, την ώρα που όλοι τον βρίζουν, είναι μέλος της γαλαξιακής ομάδος, που κατέβηκε για να φέρει σε πέρας το θειο δράμα.
*κατά Λουκά κεφάλαιο 23 – στίχοι 39-40-41-42-43
Αποδεικνύεται ,πως ο Ιησούς γνώριζε τα πάντα για το θεϊκό σχέδιο, το ίδιο και ο άλλος του εαυτός Ιούδας .Γνωρίζουμε ηδη, πως μια ομάδα εξωγήινων οντοτήτων κατέβηκε από τον γαλαξία Αργο, για τον σχεδιασμό , την ολοκλήρωση και την συμμετοχή τους στο θεϊκό σχέδιο. Σίγουρα ο Ιούδας ανήκε σε αυτούς ,το ίδιο και ο ένας από τους ληστές ,αυτος που ο Ιησούς υπόσχεται να τον πάρει μαζί του στον παράδεισο. Τρίτο πρόσωπο αποδεικνύεται πως είναι ο ευαγγελιστής Λουκάς.
Θα δούμε ποιοι άλλοι, από τους συμμετέχοντες στο θειο δράμα, ήταν εξωγήινες οντότητες από τον γαλαξία, στη συνέχεια του κειμένου.
Ο Ιησούς και ο Ιούδας ήταν γενετικά προγραμματισμένοι να πράξουν όσα έπραξαν στο θειο δράμα και αυτό ήταν απόφαση του Οίκου του ΔΙΑ.
Όπου Οίκος του ΔΙΑ , όλοι κατανοούμε πως πρόκειται για την απεραντοσύνη του παρόντος σύμπαντος, με ότι περιέχει σε γνώση.
Ο στίχος μας μιλά ακόμη και για την σινδονι [ΛΙΣ] με την οποία σκεπάστηκε το «νεκρό» σώμα του Ιησού .
Με τον ίδιο όρο [ΛΙΣ] ο συγγραφέας μας αποκαλύπτει πως ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ – ΙΗΣΟΥΣ είναι εξωγήινο «λιοντάρι». Δηλαδή, κάτοχος της τεχνολογίας δημιουργίας ζωής από τα δομικά υλικά του παρόντος σύμπαντος .
Το ίδιο λιοντάρι [ΛΙΣ] στην κορυφή του λόφου του ταφικού συγκροτήματος του Αλέξανδρου [Αθηνάς] στην Αμφίπολη . Θυμάσαι;;;
Ότι έχει περιγραφεί μέσα σε ιερά βιβλία πως θα συμβεί, συμβαίνει. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να μας προβληματίσει ιδιαίτερα. Οι δημιουργοί μας έχουν την ικανότητα να κάνουν πράξη όσα μας έχουν περιγράψει πως θα συμβούν πριν από χιλιάδες χρόνια. Αναρωτιέμαι τι είναι αυτό λοιπόν ,που μας κάνει τόσο δύσπιστους απέναντι στην αναδυόμενη καθημερινά αλήθεια.
Είμαστε αναλώσιμα, βιολογικά προϊόντα, με ελεύθερη βούληση.Μας έχει δοθεί ,δηλαδή, η δυνατότητα να αναβαθμίσουμε τους εαυτούς μας και να αποτελέσουμε κομμάτι των πολιτισμών του γαλαξία – σύμπαντος .
Όσο ποιο αργά το κατανοήσουμε αυτό, τόσο χειρότερα για εμάς.



Ο ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΩΡΙΕΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
Ο ΟΜΗΡΟΣ ΠΡΙΝ 2856 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΣΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ




Ο ΟΜΗΡΟΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΠΡΙΝ 2856 ΧΡΟΝΙΑ ΠΩΣ ΣΤΙΣ ΣΠΕΙΡΕΣ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΖΩΗΣ
ΕΞΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΟΜΟΙΟΣ ΜΕ ΘΕΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΓΕΙΟΥΣ

ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΑΡΕΙΑΝΟΙ
Η ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ
Ο ΕΡΩΤΑΣ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΣΟΦΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ
Η ΑΡΩΓΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΣΕΙΡΙΟ

ΚΥΝΕΣ ΑΡΓΟΙ ΕΠΟΝΤΟ = 1434[3] = ΚΥΝΟΣ ΑΓΙΟ ΕΡΠΕΤΟΝ
ΤΟ ΝΕΟ ΛΑΜΠΡΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ
Ο ΑΝΔΡΑΣ –ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΝΕΟΣ ΒΑΣΙΛΗΑΣ ΣΤΟ ΝΟΤΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ

ΙΘΑΚΗ 33 ΚΑΙ ΑΡΗΣ ΑΔΕΛΦΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ

ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ = ΥΠΑΙΤΙΟΣ Γ’

Ο ΟΜΗΡΟΣ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΤΩΜΕΝΟ
Ποιος ήταν ο Ιησούς Χρηστός ;;;

Ο ΟΜΗΡΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΑΚΛΟΝΗΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΠΕΡΙ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ
Η ΑΝΙΚΗΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΣΤΟΝ ΤΡΩΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ - Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ
Ο ΟΜΗΡΟΣ - Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΜΑΡΙΑ - Η ΑΡΑΒΙΚΗ – ΕΒΡΑΙΚΗ ΑΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝ-ΑΓΙΑΣ - ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΙΜΝΙΟΥ ΤΟΥ
Ο ΟΜΗΡΟΣ - Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΜΑΡΙΑ - Η ΑΡΑΒΙΚΗ – ΕΒΡΑΙΚΗ ΑΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝ-ΑΓΙΑΣ - ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΙΜΝΙΟΥ ΤΟΥ
Ο ΟΜΗΡΟΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΚΡΥΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΚΡΥΟΓΕΝΝΕΤΙΚΗ ΚΡΥΟ-ΓΕΝΝΕΤΙΚΗ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ




Η ΘΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ Η «ΙΟΛΗ» ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΗΡΩΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΙΩΝ
ΙΗΣΟΥΣ – ΙΟΥΔΑΣ εις το εξης ΤΑ ΑΘΩΑ ΙΕΡΑ ΘΥΜΑΤΑ ... Η ΙΕΡΗ ΛΙΡΑ –Η ΙΕΡΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ - Ο ΙΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ
ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΜΠΑΝ - Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΑΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ

Η ΕΥΦΥΙΑ ΤΗΣ ΟΜΗΡΙΚΗΣ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ - Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ –ΙΗΣΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
Ο ΟΜΗΡΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ






ΙΟΛΗ – ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΒΙΟ-ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΥ






ΟΡΓΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ - ΙΗΣΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΧΙΟΣ ΤΟΥ ΝΕΦΕΛΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΛΕΙΑΔΩΝ










Basil LykiardopoulosΙΛΙΑΔΑ


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)