Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Μετενσάρκωση – Η συνέχιση της προσωπικότητας; [Βίντεο]

 



Μετενσάρκωση – Η συνέχιση της προσωπικότητας;

Ο Τζέφρεϊ Κιν είναι υποδιευθυντής στο Πυροσβεστικό Σώμα του Γουέστπορτ στο Κονέκτικατ. Διάφορα ντοκιμαντέρ έχουν δείξει την ιστορία του, η οποία παρέχει αποδεικτικά στοιχεία για την ύπαρξη της μετενσάρκωσης.

Έχουν βρεθεί μεταξύ αυτού και του Στρατηγού Γκόρντον του Αμερικανικού εμφυλίου ομοιότητες που, αν τις κοιτάξεις όλες μαζί, υποδηλώνουν ότι συμβαίνει κάτι πέραν της σύμπτωσης.

Έχουν ομοιότητες στο πρόσωπο, στα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας, στις ικανότητες, στα ενδιαφέροντα, στο στυλ γραψίματος, στην εργασία (αν το σκεφτείτε, ο στρατηγός που μάχεται ανάμεσα σε φωτιές και πυρά για την πατρίδα δεν διαφέρει τα μέγιστα από τον υποδιευθυντή πυροσβεστικής που οδηγεί τους άντρες του μέσα στις φωτιές και προσπαθεί να βρει λύσεις στον κίνδυνο και να διαφυλάξει τη ζωή των ίδιων.

Και που σίγουρα, κατά κάποιο τρόπο, μάχεται κι αυτός για την πατρίδα. Οι πυροσβέστες που δουλεύουν για τον Κιν λένε επίσης πως έχει την προσωπικότητα στρατηγού.)

Σε αυτά προστίθενται κάποιες ισχυρές προσωπικές εμπειρίες που είχε ο Κιν που είναιπανομοιότυπες με ανάλογες εμπειρίες του Στρατηγού Γκόρντον, τις οποίες και οι δυο άντρες είχαν στην ίδια ακριβώς ηλικία. Καθώς και διάφορες πληροφορίες που έδωσαν μέντιουμ, σχετικά με την προηγούμενη ζωή τού Κιν.

Αν κι η συγκεκριμένη περίπτωση είναι γνωστή, το παρόν απόσπασμα είναι μικρό και δεν επαρκεί από μόνο του για να σχηματίσει κανείς γνώμη είτε για τη συγκεκριμένη περίπτωση είτε για τη μετενσάρκωση γενικώς

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)