Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Τι φοβάται η NASA; - ΒΙΝΤΕΟ







Οι προειδοποιήσεις που λαμβάνει δεν μοιάζουν να είναι ανυπόστατες.




Ένα άκρως περίεργο φαινόμενο λαμβάνει χώρα στον πλανήτη και είναι πολύ πιθανό ο άνθρωπος να μην μπορεί να κάνει κάτι για αυτό. Αυτό είναι που ανησυχεί και τους επιστήμονες της NASA, όπου από το 2014 λαμβάνουν συνεχώς προειδοποιήσεις για μία κοσμογονική αλλαγή πάνω στον πλανήτη.








Πρόκειται για κάτι που συμβαίνει κάθε 780.000 χρόνια και θα προκαλέσει ντόμινο εξελίξεων σε ολόκληρο τον πλανήτη. Ονομάζεται φαινόμενο αναστροφής των πόλων της γης και είναι εξαιρετικά βίαιο.




Η φυλή των Ινδιάνων Ινουίτ εφιστά ανοικτά την επαγρύπνηση για ένα τέτοιο φαινόμενο, οι διεργασίες του οποίου έχουν ήδη αρχίσει και πρόκειται να επιφέρουν τεράστιες γεωλογικές καταστροφές.




Προειδοποιούν μεταξύ άλλων για τεράστιους ξαφνικούς σεισμούς, απανωτές εκρήξεις μεγάλων ηφαιστείων, καθώς και μεγάλες κλιματικές αλλαγές.




Δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαία εξάλλου η προειδοποίηση του Λευκού Οίκου (με ενυπόγραφη ανακοίνωση του Μπαράκ Ομπάμα) η οποία προετοιμάζει τους πολίτες της χώρας για μία "πολύ μεγάλη καταστροφή" που θα έρθει.




Θα είναι ο ήλιος ή αυτό που υποστηρίζουν στο παρακάτω βίντεο οι Ινδιάνοι;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)