Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016

«ΕΠΙΑΣΑΝ» ένα ΑΤΙΑ να ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΟ; (video)Γράφει ο Σπύρος Μακρής,


Δύο αγρότες παρατηρήσαν κάτι περίεργο πάνω από ένα χωράφι με σιτάρι και αποφάσισαν να κατασκοπεύσουν με μεγάλη προσοχή το άγνωστο αντικείμενο…


Ήταν ένα μπλε UFO που στροβιλιζόταν στον αέρα, μετακινούνταν, άλλαζε χρώματα και σχήματα, μέχρι που τελικά εξαφανίστηκε.


Ο ένας αγρότης «έπιασε» το άγνωστο πολυμορφικό αντικείμενο με το παλαιού τύπου κινητό του, ενώ ο άλλος το «τράβηξε» με ένα σύγχρονης τεχνολογίας Android. Το αποτέλεσμα όπως θα δείτε και στο video παρακάτω είναι αρκετά εντυπωσιακό!


Την επόμενη το πρωί, όταν οι αγρότες πήγαν στο χωράφι έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν μία τεράστια «ζωγραφιά» να σχηματίζουν τα σπαρτά. Ήταν ένα αγρογλυφικό, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους.


Η πρώτη σκέψη που πέρασε από το μυαλό τους ήταν πως το περίεργο αντικείμενο που είδαν το προηγούμενο βράδυ ήταν ο δημιουργός του . Δεν ήταν μόνο ο τρόπος που κινούνταν στον αέρα, ήταν η όλη αίσθηση.

"ΕΠΙΑΣΑΝ" ένα ΑΤΙΑ να ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΟ;


Ένα από τα πολλά σχήματα του περίεργου ΑΤΙΑ


Κατά την άποψη των αγροτών το παράξενο ΑΤΙΑ, το οποίο υπολόγισαν ότι οι διαστάσεις του θα πρέπει να ήταν γύρω στα 12 πόδια (περίπου 4 μ.), θα μπορούσε να είναι κάποιο υπερδιάστατο ον, ή κάτι σαν orb, το οποίο διέθετε τον εξοπλισμό και την τεχνολογία (αν και οι ορολογίες αυτές χάνουν το νόημά τους) για να φτιάξουν το αγρογλυφικό που είδαν…
diadrastika.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...