Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Άγνωστα είδη ζωής στη Γη


















Αν ζούσε στην εποχή μας ο Τσαρλς Ντάργουιν (Κάρολος Δαρβίνος, επί το ελληνικότερον) θα έσκιζε όχι μόνο τα πτυχία του, αλλά ολόκληρη την θεωρία του για την εξέλιξη των ειδών! Οι πρόσφατες ανακαλύψεις μυστηριωδών πλασμάτων που ως τώρα η ύπαρξή τους αγνοούνταν, δείχνουν ότι στην περίφημη «αλυσίδα» που είχε δημιουργήσει ο «πατέρας» της εξέλιξης έπρεπε να υπάρχουν και άλλοι κρίκοι!






Δείτε, για παράδειγμα, αυτό το παράξενο μικροσκοπικό πλάσμα που το πτώμα μου έχει στην κατοχή του ο Μεξικανός δημοσιογράφος και ερευνητής UFO Jaime Maussan, ο οποίος το παρουσίασε στην ομάδα της εξερεύνησης του National Geographic! Η αποκάλυψή του αναφέρεται στο βίντεο που δημιούργησε η ομάδα από το Μεξικό, όπου ερεύνησε οπτικές και όχι μόνο μαρτυρίες για επισκέψεις εξωγήινων όντων. Στο 28΄ 10΄΄ του βίντεο υπάρχει η εικόνα του νεκρού πλάσματος που βρέθηκε κοντά στην πυραμίδα της Chichen Itza. Είναι εξωγήινο ον; Γήινο είδος που αγνοούσαμε την ύπαρξή του; Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα…

Πρόσφατα, οι κάτοικοι της Ναμίμπια ήρθαν αντιμέτωποι με μια οικογένεια πλασμάτων που κανείς ποτέ δεν είχε ξαναδεί.





Διαβάστε το άρθρο ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ

Eνα από τα συνολικά τρία μέλη της τους επιτέθηκε και αναγκάστηκαν να το πυροβολήσουν. Το νεκρό ον, που προφανώς αναζητούσε τροφή όταν εντοπίστηκε, εξετάζεται από ιατροδικαστές που δεν έχουν αποφανθεί ακόμη αν ανήκει σε κάποια παραλλαγή γνωστού είδους.











Άλλα τρία παράξενα πλάσματα εντοπίστηκαν από ρακοσυλλέκτες νεκρά δίπλα στα σκουπίδια (!) στην πόλη Camargo, κοντά στην Chihuahua του Μεξικού.









Διαβάστε το άρθρο ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΥΒΡΙΔΙΟ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ!!!!




























Ήταν όλα μουμιοποιημένα αλλά ανήκαν στο ίδιο είδος. Δεν ξεπερνούσαν σε μέγεθος τα δέκα εκατοστά και έμοιαζαν ανθρωποειδή, με μακρύ κεφάλι, χέρια, πόδια και μια μικρή ουρά.









Λείψανα ενός άγνωστου οργανισμού ανακάλυψαν Αμερικανοί επιστήμονες στις ακτές του Σινσινάτι στις ΗΠΑ. Οι εικόνες του όντος, που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν ήταν ζώο ή… φυτό, δημοσιοποιήθηκαν από το τηλεοπτικό δίκτυο Discovery και δείχνουν ένα πλάσμα με μήκος 2,1 μέτρα και πλάτος ένα!








Το μωρό- τέρας, μισός άνθρωπος και μισό πρόβατο, που γεννήθηκε στις 22 Ιανουαρίου από μια προβατίνα στην κτηνιατρική κλινική κλινική Fakon Idi στην κωμόπολη Σοκότο της Νιγηρίας και πέθανε σχεδόν αμέσως, προκάλεσε σοκ όχι μόνο στους κατοίκους που τον πρωτοαντίκρισαν αλλά και στους επιστήμονες οι οποίοι προσπαθούν να καταλάβουν αν έχει προέλθει από σεξουαλική επαφή με άνθρωπο ή συμβαίνει κάτι έξω από τα γήινα!

Και στο χωριό Σάντα Κρουζ Ελ Τσολ στη Γουατεμάλα, γεννήθηκε τον Αύγουστο του 2011 από γουρούνι ένα περίεργο πλάσμα με κεφάλι σε σχήμα ανθρώπου. Ήταν, άραγε, προϊόν σεξουαλικών σχέσεων μεταξύ ανθρώπων και ζώων;












Μυστηριώδη όντα ανακαλύπτονται και στις θάλασσες. Ένα από αυτά καταγράφηκε από υποβρύχια τηλεκατευθυνόμενη κάμερα στα βάθη του ωκεανού, χωρίς να αποκαλυφθεί η ακριβής τοποθεσία.






Κάποιοι είπαν ότι δεν είναι πλάσμα αλλά… πλακούντας φάλαινας! Άλλοι ότι μπορεί να είναι Stygiomedusa Gigantea, ένα σπάνιο είδος μέδουσας που φτάνει σε μήκος ως τα έξη μέτρα και έχει εντοπιστεί μόνο 114 φορές τα τελευταία 110 χρόνια! Ωστόσο, τα όργανά του δεν μοιάζουν με της μέδουσας.
















Με γιγάντια μέδουσα μοιάζει και ένα άλλο ον που επιτέθηκε στην υποβρύχια κάμερα ενός ρωσικού σταθμού ελέγχου των θαλάσσιων ρευμάτων στα άδυτα της θάλασσας, επίσης άγνωστο πού…







Σύμφωνα με την «Φωνή της Ρωσίας» από την Μόσχα, το όν διαθέτει όργανα που δεν υπάρχουν στις μέδουσες και δεν ταιριάζει με κάποιο γνωστό είδος.

Μια μορφή ζωής που συναντάται για πρώτη φορά, ανακαλύφθηκε πριν από λίγο καιρό στο βυθό της Βαλτικής έχει προκαλέσει διχόνοια στην επιστημονική κοινότητα.










Διαβάστε το άρθρο Εξωγήινη μορφή στη Βαλτική Θάλασσα;






















Πρόκειται για θαλάσσιο πλάσμα που αγνοούσαμε ότι υπήρχε, ή για… εντόσθια ζώου όπως υποστηρίζουν ορισμένοι;

Πάντως, η ρυθμική κίνηση του παράξενου όντος δεν εξηγείται αν δεν είναι έμβιο…














Και κατά καιρούς έχουν φωτογραφηθεί ή βιντεοσκοπηθεί ένα σωρό άλλα παράξενα πλάσματα. Δείτε μερικά από αυτά στο βίντεο:











Τι να είναι, λοιπόν, αυτά τα πλάσματα και γιατί δεν τα είχαμε συναντήσει στο παρελθόν; Πρόκειται για είδη που κρύβονταν σε αθέατες περιοχές; Για μεταλλάξεις που προκλήθηκαν από την ολέθρια ανθρώπινη παρέμβαση στο περιβάλλον; Για αποτελέσματα μυστικών πειραμάτων γενετικής που θεωρήθηκαν αποτυχημένα και αφέθηκαν να επιβιώσουν σε ένα περιβάλλον το οποίο δεν τους ανήκει; Κι αν ναι, ποιοι έκαναν τα πειράματα αυτά; Άνθρωποι ή εξωγήινοι «επισκέπτες»;





ΠΗΓΗ


πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)