Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2016

Απαγορευμένη Ιστορία: Υπήρξε μια τέταρτη μαύρη πυραμίδα στην Γκίζα [Βίντεο]


Απαγορευμένη Ιστορία: Υπήρξε μια τέταρτη μαύρη πυραμίδα στην Γκίζα;

Όλοι είμαστε γοητευμένοι από τους αρχαίους Αιγυπτίους και την ιστορία τους για τα απίστευτα αρχιτεκτονικά επιτεύγματα τους πριν από χιλιάδες χρόνια.

Κάθε φορά που μιλάμε για την αρχαία Αίγυπτο, σκεφτόμαστε τις Πυραμίδες που βρίσκονται στο οροπέδιο της Γκίζας και τα μυστήρια πίσω από αυτές τις συναρπαστικές αρχαίες δομές.

Ενώ σήμερα γνωρίζουμε ότι υπάρχουν τρεις κύριες πυραμίδες στο οροπέδιο της Γκίζας, η αλήθεια είναι ότι, σύμφωνα με τα αρχαία κείμενα υπήρχε και μία τέταρτη πυραμίδα «… από μια πέτρα πιο μαύρη από τον κοινό γρανίτη, και τουλάχιστον εξίσου σκληρή…»Κατά τη διάρκεια του 1700, ο Frederic Norden, ένας Δανός καπετάνιος, και εξερευνητής, κάνει εκτενείς σημειώσεις, παρατηρήσεις, και σχέδια, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων, των φαραωνικών μνημείων, της αρχιτεκτονικής, και των εγκαταστάσεων των πυραμίδων, στο βιβλίο Voyage d’Egypte et de Nubie.


Σε αυτό το συναρπαστικό αρχαίο βιβλίο, ο Δανός εξερευνητής περιγράφει μία τέταρτη πυραμίδα με σχέδιο και χάρτη.

Στη σελίδα 120 του βιβλίου του Voyage d’Egypte et de Nubie (Ταξίδια στην Αίγυπτο και τη Νουβία) ο Norden περιγράφει την μυστηριώδη πυραμίδα

Μπορείτε να κατεβάσετε ένα αντίγραφο του βιβλίου εδώΩστόσο, ο Norden περιγράφει με ακρίβεια την Πυραμίδα που είναι κατασκευασμένη από πέτρα πιο μαύρη και από τον γρανίτη. Είναι ενδιαφέρον ότι, η περιγραφή και οι απεικονίσεις του Norden είναι εξαιρετικής ποιότητας, και τοποθέτησε την τέταρτη, μαύρη πυραμίδα σε κάποια απόσταση από τις τρεις πυραμίδες της Γκίζας.

Στο βιβλίο του, ο Norden περιγράφει επίσης και υποδεικνύει την ύπαρξη επτά (ενδεχομένως ακόμη και οκτώ) μικρότερων πυραμίδων στο οροπέδιο της Γκίζας.

Για την Αποκάλυψη, Αναστάσιος Ντίνος
apocalypsejohn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...