Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

«Οι εξωγήινοι ζήτησαν από τη Μυστική Κυβέρνηση να πει στους ανθρώπους την αλήθεια»








Σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στο Veterans Today, ο δρ. Τζέιμς Πρέστον ισχυρίζεται ότι οι εξωγήινοι της φυλής των Μεγάλων Γκρι υπέγραψαν συνθήκη με τη γήινη Μυστική Σκιώδη Κυβέρνηση, η οποία προβλέπει ότι η γήινη Μυστική Σκιώδης Κυβέρνηση πρέπει να προχωρήσει το συντομότερο δυνατό στην πλήρη αποκάλυψη στους ανθρώπους της Γης περί της ύπαρξης εξωγήινων.

Στο ίδιο άρθρο αναφέρεται ότι οι εξωγήινοι ζήτησαν να αποκαλυφθούν τα πάντα μέσα στο 2016, αλλιώς οι ίδιοι θα φροντίσουν να εμφανιστούν μόνοι τους στους ανθρώπους, με τα σκάφη τους να πετούν στους ουρανούς και μηνύματα που θα εκπέμψουν μέσω των γήινων τηλεοπτικών σταθμών.
Στην ίδια ανάρτηση αναφέρεται ότι υπάρχει διχογνωμία για το πώς η Μυστική Σκιώδης Κυβέρνηση θα κάνει την αποκάλυψη.

Τα νεώτερα μέλη της Μυστικής Σκιώδους Κυβέρνησης επιθυμούν η αποκάλυψη να γίνει σταδιακά ώστε να μην προκληθεί πανικός και φόβος στην ανθρωπότητα, που πιθανώς θα έχει ως αποτελέσματα μια παγκόσμια και ολοκληρωτική οικονομική κρίση, κατάρρευση των θρησκειών και ίσως να προκληθούν πόλεμοι και εξεγέρσεις.


tribune.gr

Το διαβάσαμε από το: «Οι εξωγήινοι ζήτησαν από τη Μυστική Κυβέρνηση να πει στους ανθρώπους την αλήθεια» http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/07/blog-post_857.html#ixzz4EPEhavjI

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)