Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Η εξέγερση του Marduk, η οποία οδήγησε σε πυρηνικό πόλεμο Γη;;









Η Mail on Sunday σ' έρευνα της αποκάλυψε ότι οι 70 κώδικες μολύβδου που βρέθηκαν αρχικά σε αυτό το σπήλαιο, στο χωριό Saham στην Ιορδανία, για αύτην την ερευνα βοήθησε ο βεδουινος που ειναι στην εικόνα με όνομα Hassan Saida, ο οποίος είναι ένας οδηγός φορτηγού και ζει στον αραβικό χωριό Umm Al -Ghanim.






Το σπήλαιο είναι μαγευτικό μέσα και έξω. Αυτό είναι το εσωτερικό και έτρεχε νερό γύρω από το κέντρο της γης και εκτινάσσοταν η δύναμη από την οπή που φαίνεταιστο βάθος, αν και νερό δεν υπάρχει πλέον, η εικόνα ήταν πολύ σκούρα αλλά δεν υπάρχει, ασφάλεια εκεί.





Το σπήλαιο ήταν σεβαστό στην αρχαία εποχή λόγο των Ανουνάκι που είχαν τα πρόσωπά τους σε θρόνο δίπλα στο στόμιο όπου το νερό πήγαζε.Και εδώ βρέθικαν τα 70 βιβλία απο μέταλλο που ήταν κρυμμένα , το οποία μπορούν να αποκαλύψουν την αλήθεια των γεγονότων κατά την διάρκεια της εξέγερσης Marduk κατά του δημιουργού πατέρα του Ενλίλ και Anu.



Ενα από τα 70 βιβλία που βρέθηκαν στο σπήλαιο. Ανάγλυφο από Μόλυβδο.



Το ίδιο βιβλίο, όπου βλέπει τον πατέρα του Enki Marduk και κάτω





Οξειδομένο πλήρως ένα άλλο βιβλίο, από χαλκό η μόλυβδο πιθανός ε'ιναι απο χαλκό.





Βλέπω πολλά στοιχεία, αλλά έλενξα ένα κομμάτι των δύο κεντρικών





Ενα άλλο βιβλίο στο μέγεθος μιας πιστωτικής κάρτας





Βλέπω τα πέντε πράγματα που ορίζουν αλλά τώρα υπάρχει και ένας βασιλιάς με μια κορώνα





Στο ίδιο το βιβλίο, ένα άλλο στοιχείο το οποίο είναι δύσκολο να το εξηγήσω, αλλά βλέπω το εξής στη σελίδα στα δεξιά είναι μια πόλη surterranea (υπόγεια;) που έχει βομβαρδίστηκε από τους συνωμότες κατα εντολή του Marduk, η κίνηση της σπονδυλικής στήλης σημαίνει είτε ότι είναι η έκρηξη της πόλη, ή αεροπλάνα σε σχηματισμό πάνω νομίζω ότι είναι ένας δορυφόρος και τα αεροσκάφη εκεί μπορεί που είχαν επαναστατήσει.





ένα άλλο βιβλίο, το οποίο με τον τρόπο που έχουν φύγει, λαμβάνονται μακριά καθαρίζονται και να .....





Βλέπω δύο πρώσοπα μεγάλα, αλλά υπάρχουν και πολλά άλλα πράγματα.





Palms πράγματι Enki, επίσης, δημιούργησε ως εκ τούτου είμαστε στην επικράτειά ανταρτών, ένα μεγάλο μέρος των στοιχείων που υπάρχουν και μικρότερα, που καθορίζεται για να δείτε αν δείτε δύο, μία σε κάθε πλευρά.



ένα άλλο βιβλίο







Ο βασιλιάς του Nibiru Anu και Ποτών, να Ενλίλ, το δικαίωμα να Anu και Ki, το έμβλημα αυτό είναι σαν κάτι που λάμπει, σημαίνει κάτι για Anu ή Nibiru







Η κάλυψη ενός άλλου βιβλίου





Το γεγονός ότι η κεντρική φιγούρα είναι ο Anu που τρόμαξε και πριν από αυτό είναι στο κάτω μέρος, σημαίνει ότι είναι μια εξέγερση, στην αρχή είναι ο Enki ο οποίος υποστηρίζει τον γιο του Marduk στο κέντρο.



Φοίνικες και αυτός ο μεγάλος Πύργος δείχνουν ότι αυτό είναι το Άγιον Όρος λίμνη Razazah στη Σουμερία στη Μέση Ανατολή, όπου έζησε Enki, το προϊόν αυτό σημαίνει ότι Enki και του Marduk πίσω από όλα αυτά είχε προγραμματιστεί εκεί,





δίνει πίσω σε αυτή τη σελίδα έχω να πω μια μεγάλη επιφάνεια που καταλαμβάνει ολόκληρη τη σελίδα








Εκθεση της επαναστασης με τις δυνάμεις του πολέμου με κεφαλές του Marduk η μητέρα και ο πατέρας του, αλλά και για το χαμηλό πόλεμο ανταρτών αεροσκαφών στη Μέση Ανατολή και τρεις lascannons(τρομερό όπλο λέιζερ ) 19 αντι αεροσκαφών, Mas μπάσο είναι οι αντάρτικες δυνάμεις στην κοιλάδα του Νείλου, με περίπου 20 αεροσκάφη και περισσότερα. Τέλος, υπάρχουν και οι επαναστατικές δυνάμεις της κοιλάδας του Ινδού με 28 περισσότερα αεροσκάφη, τα αεροσκάφη είναι σίγουρα σ΄αυτά τα σημεία.





Marduk δείχνειτην κακία του στη μητέρα του και είναι υπερήφανος.


Με οδηγο την ανάγλυφη πλάκα,βλέπουμε τους αντάρτες του Marduk να επιτίθοντε. Ο θείος του Enki κατασκευάζονται όπλα, πάνω αριστερά και ο τροχός είναι ένα πολύ εξελιγμένη άρπα για να τραβήξει τους τοίχους και τα κάστρα και δύο στρατιώτες ρίχνουν τους αντάρτες στους κροκόδειλους κατι που θα μπορούσε να κάνει μόνο ο Marduk


Νομίζω ότι η γιαγιά του Marduk από τον πατέρα της, ποτέ δεν συμφώνησε με ότι ο Ενλίλ ήταν κληρονόμος του θρόνου, επειδή ο Enki ήταν ο παλαιότερος και ως εκ τούτου ο κληρονόμος, αλλά ένας νόμος της αιμομιξίας Anunnaki, έδωσε τα δικαιώματα για Anl il Anu qye και η αδελφή της Σάσο Ki, να αποκτήσουν περισσότερα δικαιώματα για τους Ενλίλ να Enki. Όλα αυτά είναι αλήθεια και ότι το δίκαιο της αιμομιξίας είναι ο σπόρος που δημιούργησε Marduk και οι σκόνες είναι όλα αυτά ιστορικά λάσπης μέχρι σήμερα. .





Αυτή η σκηνή είναι μικρή και τρομερή, Marduk είναι πίσω από τον πατέρα του Enki, Marduk εναντ'ιων δύο στρατιώτων τροφή στον κροκόδειλο τιμωρία σ΄εκείνους που αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στην εξέγερση





Μια μηχανή όπως αυτή είχε χρησιμοποιηθεί από τους απογόνους των Marduk, για να καταστρέψουν πολλά χρόνια μετά την πόλη της Ραμα, έχω δει κάποιους ζωφόρους της Κανταβρίας και νόμιζα ότι ήταν ένα έμβολο, αλλά τώρα νομίζω ότι είναι πολλά περισσότερα και είμαι σίγουρη γι 'αυτό. Αυτός ο πίνακας έχει ταφεί πάνω από 10.000 χρόνια από τους πιστούς τού Ενλίλ Ανουνάκι που ήθελαν να πουν την αλήθεια για το τι συνέβη.


Ακκαδική δυναστεία των Σαργών έφτασε στο αποκορύφωμά της με τον εγγονό του Naram-Sin («Εκείνος που αγαπά τον Θεό Όχι"). οι κατακτήσεις του Naram-Σιν ήταν επειδή ο Θεός του είχε δώσει ένα μοναδικό όπλο, το «όπλο του Θεού"





Γενικά αυτές είναι οι επαναστάτες, εμπρός και πίσω είναι Οι Marduk είναι ο Enki και τη συνολικά οι Ανουνάκι, Οι Marduk γυναίκες μπροστά και η αρχή είναι η πιο δημοφιλής αρχηγοί της φυλής μεταξύ των ανθρώπων όλης της γης.







Αγνωστη είναι το μέγεθος της τραγωδίας που ακόλουθει την πραγματικότητα του πολέμου;
Επειδή έπρεπε να χρησιμοποιούν τις ατομικές βόμβες;
Τι συνέβη σε αυτό αρχηγέ;
Νομίζω ότι ήταν ως εξής, Οι τελευταίες βόμβες χρησιμοποιήθηκαν σε συγκεκριμένες περιπτώσεις για διάφορους σκοπούς, όπως τα Universal αιτία μια δεύτερη πλημμύρα με νερό, που ήταν στον πάγο του Βόρειου Πόλου. 38 εκατομμύρια κυβικά χιλιόμετρα του νερού που έκανε σίγουρα το επιθυμητό αποτέλεσμα ..

άλλες βόμβες εξερράγησαν στη Μέση Ανατολή, στην κοιλάδα του Νείλου και την κοιλάδα του Ινδού. επαναστατημένες περιοχές ήταν συνεπώς ο Ενλίλ κέρδισε τον πόλεμο, αλλά δεν κέρδισε καθόλου.

Ο Ενλίλ με αεροσκάφος έπρεπε να εκκενώσει τη Γη απο τους πολίτες Anunnaki, λόγω της ραδιενέργειας, και έκανε πολλά ταξίδια για να τους παρει όλους.

Ο Marduk δεν θα μπορούσε να πάει, αλλά αν θα μπορούσα να κάνω Enki, και είχε πει ψευδώς ότι έπλυνε τα χέρια του για να καλυτουν οι δραστηριότητες του γιου του, μόνο και μόνο για επιστρέψει πίσω στο Nibiru ..

Πριν φύγετε από τη γη, δυνάμεις πιστές στρατηγοί θάβονται 50.000, διοικητές και τους ηγέτες των ανταρτών σε καθένα στις στοές του βουνού Urulu στην Αυστραλία σε 5 χιλιόμετρα στα βάθη της μεταξύ τους ήταν το μεγάλο Ασήμαντο γεγονός το αφεντικό, κατόπιν οι στοές είχαν σφραγιστεί και κανένας δεν θα μπορούσαν να αφήσουν.

Αλλά ο Marduk κρύφτηκε σε ένα μυστικό υπόγειο τούνελ, και δεν το βρείτε, συνέχισε εκεί να συνωμοτεί εναντίον των ανθρώπων. Με όλες τις αναφορές ήταν κοντά στη Θήβα, μια αιγυπτιακή πόλη που έγινε διάσημη για το γεγονός για ένα πολύ σκληρό ζωντανό Θεό, έναν Θεό που ονομάζεται Marduk ο οποίος μετέτρεψε τους Αιγύπτιοι σε απάνθρωπους, ένα κακό που επεκτάθηκε και από τη Δύση μετά την επιδρομή στην ιερή πόλη της Ραμα , ένα από τις δύο υπόγειες πόλεις του Ενλίλ αφήνονται στη φροντίδα των ανθρώπων στη Γη.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ


Marduk, θεός του ήλιου της Βαβυλώνας, με τους κεραυνούς του καταδιώκει τονAnzu μετά ο Anzu έκλεψε τις ταμπλέτες του πεπρωμένου .

Marduk ( Σουμερίων ορθογραφία
Akkadian : AMAR.UTU ηλιακή μοσχάρι"? ίσως από MERI.DUG? Βιβλική Εβραϊκή מְרֹדַךְ Μερωδάχ?
ελληνική Μαρδοχαῖος, Mardochaios) ήταν

η Βαβυλωνιακο όνομα της καθυστερημένης γενιάς θεός από την αρχαία Μεσοποταμία και θεότητα προστάτηςς της πόλης της Βαβυλώνας , ο οποίος, όταν η Βαβυλώνα έγινε το πολιτικό κέντρο στην κοιλάδα του Ευφράτη στην εποχή της Χαμουραμπί ( 18ος αιώνας π.Χ. ), άρχισε σιγά-σιγά να αυξηνεί τη θέση του επικεφαλής στο πάνθεον της Βαβυλώνας , μια θέση που είναι πλήρως απέκτησε πλήρως από την δεύτερο μισό της δεύτερης χιλιετίας π.Χ..

Σύμφωνα με την εγκυκλοπαίδεια της Θρησκείας, το όνομα Marduk προφέρεται κατά πάσα πιθανότητα Marutuk. Η ετυμολογία του ονόματος Marduk εικάζεται πως προκύπτει από amar-Utu ("ταύρος μοσχάρι του θεού του ήλιου Utu"). Η προέλευση του ονόματος των Marduk μπορεί να αντικατοπτρίζει σε μια παλαιότερη γενεαλογία, ή είχαν πολιτιστικούς δεσμούς με την αρχαία πόλη της Sippar (του οποίου ο Θεός ήταν Utu , ο θεός του ήλιου), που χρονολογείται από την τρίτη χιλιετία π.Χ..

Στο τελειοποιημένο το σύστημα της αστρολογίας, ο πλανήτης Δίας συνδέθηκε με Marduk από τονΧαμουραμπί περίοδο.

[ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ]

ΠΗΓΕΣ
http://veritas-boss.blogspot.com.es
http://en.wikipedia.org/wiki/Marduk

Πηγή: erevnw.blogspot.gr

Πηγή: http://www.awakengr.com/2013/09/marduk.html#ixzz3ydzBILuh
Under Creative Commons License: Attribution Share Alike

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)