Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Συγκλονιστική αποκάλυψη: Πρώην ταγματάρχης του στρατού των ΗΠΑ μιλάει για παρουσία εξωγήινων στη Γη [Βίντεο]





 Το θέμα των αγνώστων ιπτάμενων αντικειμένων έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις στα κοινωνικά μέσα που πλέον και τα τηλεοπτικά κανάλια καλούν ειδικούς ερευνητές για να δώσουν την δική τους ερμηνεία.


Μόλις πρόσφατα την 29 Ιανουαρίου, σε τηλεοπτική εκπομπή του lared.cl της Χιλής, οι συντελεστές της υποδέχθηκαν τον πρώην ταγματάρχη του στρατού των ΗΠΑ Ρόμπερτ Ντιν ο οποίος ισχυρίζεται ότι εξωγήινα όντα βρίσκονται στην Γη και έδωσε μάλιστα και βίντεο που έχει ο ίδιος στην κατοχή του. Ο Ντιν, ερευνητής στο θέμα ΑΤΙΑ εδώ και χρόνια, δίνει συχνά ομιλίες και διαλέξεις πάνω στο θέμα της επίσκεψης εξωγήινων στη Γή, οι οποίοι μάλιστα είναι σε επαφή με τις κυβερνήσεις των κρατών. Όλο το θέμα των ΑΤΙΑ έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, ειδικά στις ΗΠΑ, όπου οι μισοί τουλάχιστον Αμερικανοί πολίτες πιστεύουν στην επίσκεψη εξωγήινων όντων στον πλανήτη μας.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:




Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)