Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ!!!





ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΧΕΣΜΠΟΛΑΧ ΝΑΣΡΑΛΑ,ΣΥΝΕΛΕΒΑΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,ΤΟΝ ΜΟΥΣΤΑΦΑ MUGHNIYEH,ME ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!!!


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ CIA!!!Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΗΤΑΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΧΕΣΜΠΟΛΑΧ ΣΤΟ ΓΚΟΛΑΝ..

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΙΜΑD ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΗΣ ΧΕΣΜΠΟΛΑΧ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΤΟ 2008 ΣΤΗΝ ΔΑΜΑΣΚΟ..ΕΝΩ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΖΙΧΑΝΤ,ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ!!!

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΧΕΣΜΠΟΛΑΧ Ο ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΤΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ,ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΡΩΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!!


ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ

newrussia.gr

Το διαβάσαμε από το: ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ!!! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/12/blog-post_9953.html#ixzz3vuf57F3S

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)