Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Μυστηριώδη εξωγήινα αυγά εντοπίστηκαν σε παγωμένη λίμνη; [Βίντεο]




 Σάλο, αναβρασμό,
αλλά και προβληματισμό για το «τι στο καλό είναι πάλι αυτό», έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο ένα μυστηριώδες εύρημα στο κέντρο μιας παγωμένης λίμνης στη Γιούτα.

Και μπορεί σύμφωνα με τους δύο Αμερικανούς που πραγματοποίησαν την αυτοψία, στην παγωμένη, αλλά γλοιώδη μάζα σε τέλειο κυκλικό σχήμα, με μικρές τρύπες που καταλήγουν στο κέντρο της μέσα στη λίμνη, να πρόκειται για εξωγήινα αυγά, ωστόσο οι χρήστες του διαδικτύου βρήκαν για μία ακόμη φορά την ευκαιρία να δώσουν τη δική τους εξήγηση.

«Μοιάζει με κύβους αλατιού που κάποιες έριξε κυκλικά για να ψαρέψει. Ενδέχεται να λιώνουν έτσι», σχολίασε ένας από αυτούς, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Είναι απλά πάγος που δεν έχει παγώσει ομοιόμορφα. Μου θυμίζει τα αγρογλυφικά».
http://anekshghta.blogspot.gr/2015/12/blog-post_91.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)