Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Μυστηριώδεις αρχαίες δομές κρυμμένες κάτω από την Σαχάρα





Δορυφορικές εικόνες αποκαλύπτουν ενδιαφέρουσες και μυστηριώδεις δομές στην έρημο Σαχάρα.
Οι κατασκευές είναι είτε καταστραμμένες πυραμίδες είτε πανάρχαια ερείπια.

Κάτι που είναι πολύ μεγάλο είναι κρυμμένο κάτω από την άμμο και δεν ξέρουμε τι είναι.

Η Μεγάλη Πλημμύρα (Κατακλυσμός) είναι ένα αμφιλεγόμενο θέμα μεταξύ των επιστημόνων, αλλά υπάρχουν και εκείνοι που είναι πεπεισμένοι ότι κάποτε στο μακρινό παρελθόν ο πλανήτης μας βυθίστηκε και τα νερά αφάνισαν ολόκληρους πολιτισμούς. Κάποιοι θα έλεγαν ότι ήταν η μέρα που η Γη παραλίγο να πεθάνει.




Πολλοί άνθρωποι συνδέουν την ιστορία του Μεγάλου Κατακλυσμού με την Αγία Γραφή. Ωστόσο, η ιστορία της κιβωτού του Νώε δεν είναι απλά μια βιβλική ιστορία. Ο Νώε ήταν γνωστός με διαφορετικό όνομα στην Ινδία (Ινδουϊστική ιστορία του Μανού), στην αρχαία Αίγυπτο και στους ιθαγενείς Αμερικανούς, για να αναφέρω μόνο μερικούς πολιτισμούς. Φυσικά όλοι ξέρουμε τους κατακλυσμούς στην αρχαία Ελλάδα (Ωγύγιος κατακλυσμός, κατακλυσμός του Δευκαλίωνα, και ο κατακλυσμός του Δαρδάνου).

Μερικές από τις λεπτομέρειες της ιστορίας του Νώε φαίνονται μυθικές, έτσι πολλοί μελετητές της Βίβλου πιστεύουν ότι η ιστορία του Νώε και της Κιβωτού ήταν εμπνευσμένες από τις μυθικές ιστορίες για πλημμύρες της Μεσοποταμίας και ιδίως "του έπους του Γκιλγκαμές".





Σύμφωνα με μια αμφιλεγόμενη θεωρία κάποτε στο μακρινό παρελθόν υπήρξε πραγματικά μια πλημμύρα, μεγαλύτερη από όλες τις άλλες.

Αυτές οι αρχαίες διηγήσεις είχαν ήδη περάσει από τη μια γενιά στην επόμενη, αιώνες πριν ο Νώε εμφανιστεί στη Βίβλο.

«Οι προηγούμενες ιστορίες της Μεσοποταμίας είναι πολύ παρόμοιες, όπου εκεί οι θεοί στέλνουν μια πλημμύρα για να εξαφανίσουν τους ανθρώπους», δήλωσε ο βιβλικός αρχαιολόγος Eric Cline.

«Υπάρχει ένας άνθρωπος που θα επιλεγεί για να επιβιώσει. Χτίζει μια βάρκα, βάζει μέσα ζώα και προσγειώνεται σε ένα βουνό και ζουν ευτυχισμένοι μετά. Θα έλεγα ότι είναι η ίδια ιστορία».

Η αλήθεια είναι ότι εκτός από την Ανταρκτική δεν υπάρχει καμμιά ήπειρος της οποίας ο πληθυσμός δεν είναι εξοικειωμένος με την ιστορία του Μεγάλου Κατακλυσμού και την διαφυγή του Νώε.

Φυσικά, μπορεί κανείς να αναρωτηθεί ποια επιστημονική απόδειξη μπορεί να υπάρχει, που να μπορεί να επιβεβαιώσει την ορθότητα αυτού του αρχαίου συμβάντος.

Γοητευμένος από την ιδέα ότι η ιστορία της μεγάλης πλημμύρας μπορεί να είναι αλήθεια, ο Robert Ballard, ένας από τους πιο γνωστούς υποβρύχιους αρχαιολόγους του κόσμου, αποφάσισε να αναζητήσει τα ίχνη ενός αρχαίου χαμένου πολιτισμού που θα μπορούσε να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον κατακλυσμό.

Ο Ρόμπερτ Μπάλαρντ έχει επανειλημμένα δείξει ότι έχει ταλέντο για να ανακαλύπτει "το αδύνατο".
Το 1985, με τη χρήση ενός ρομποτικού υποβρυχίου, εξοπλισμένου με τηλεκατευθυνόμενες κάμερες, ο Μπάλαρντ και το πλήρωμά του κυνήγησαν το πιο διάσημο ναυάγιο του κόσμου, τον Τιτανικό.

Αυτή τη φορά, ο ίδιος και η ομάδα του πιστεύουν ότι η θαλάσσια αρχαιολογική αποστολή τους θα μπορούσε να υποστηρίξει την ιστορία του Νώε.

Πιστεύει ότι περίπου 12.000 χρόνια πριν, ένα μεγάλο μέρος του κόσμου ήταν καλυμμένο με πάγο. «Στο Κονέκτικατ που ζω, ξεκινούσε πάγος σε απόσταση ενός μιλίου πάνω από το σπίτι μου, μέχρι τον Βόρειο Πόλο, περίπου 15 εκατομμύρια χιλιόμετρα, αυτό είναι ένα μεγάλο παγάκι», είπε. "Αλλά μετά άρχισε να λιώνει. Μιλάμε για τις πλημμύρες της τωρινής ζωής μας."

Το νερό από το λιώσιμο των παγετώνων άρχισε να κυλάει προς τους ωκεανούς του κόσμου, δήλωσε ο Μπάλαρντ , προκαλώντας πλημμύρες σε όλο τον κόσμο. "Το ερώτημα είναι, ήταν η μητέρα όλων των πλημμυρών;» αναρρωτήθηκε.

Σύμφωνα με μια αμφιλεγόμενη θεωρία που προτάθηκε από δύο επιστήμονες του Πανεπιστημίου Κολούμπια, πραγματικά υπήρξε μία στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας.

Πιστεύουν ότι η τώρα αλμυρή Μαύρη Θάλασσα ήταν κάποτε μια απομονωμένη λίμνη γλυκού νερού, που περιβαλλόταν από χωράφια, μέχρι που κατακλύστηκε από ένα τεράστιο τείχος νερού από την άνοδο της Μεσογείου Θάλασσας. Η δύναμη του νερού ήταν διακόσιες φορές μεγαλύτερη από αυτή του Νιαγάρα, παρασύροντας τα πάντα στο πέρασμά του, δήλωσαν στο δελτίο ειδήσεων του ABC.
"Πήγαμε εκεί για να ψάξουμε για την πλημμύρα", δήλωσε ο Μπάλαρντ.
"Είχε γίνει πραγματικά μια μεγάλη πλημμύρα .. Η γη που πήγε κάτω ... έμεινε κάτω."

Η αποστολή στέφθηκε με επιτυχία. Περίπου τετρακόσια πόδια κάτω από την επιφάνεια, ο Μπάλαρντ και η ομάδα του ανακάλυψαν αρχαία ακτογραμμή. Αυτή ήταν η απόδειξη ότι ένα καταστροφικό γεγονός συνέβη στη Μαύρη Θάλασσα.

Με την χρονολόγηση άνθρακα, τα όστρακα που βρέθηκαν κατά μήκος της ακτογραμμής, πιστεύει πως έχουν καθιερώσει ένα χρονοδιάγραμμα για το εν λόγω καταστροφικό γεγονός, το οποίο ο ίδιος εκτιμάει ότι συνέβη περίπου το 5.000 π.Χ. Ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι αυτή ήταν περίπου η εποχή που θα μπορούσε να συμβεί η πλημμύρα του Νώε.

Ο Μπάλαρντ δεν ελπίζει ότι θα βρουν την Κιβωτό του Νώε, αλλά πιστεύει ότι υπάρχουν πολλοί θησαυροί κάτω από τη θάλασσα γύρω από την Τουρκία και κάνει σχέδια για περισσότερες αποστολές στην περιοχή αυτή. Είναι σίγουρος ότι μπορεί να βρει αποδείξεις για έναν λαό του οποίου όλος ο κόσμος παρασύρθηκε από το νερό περίπου 7.000 χρόνια πριν.

«Είναι ανόητο να νομίζετε ότι θα βρείτε ποτέ ένα πλοίο," είπε ο Μπάλαρντ αναφερόμενος στην Κιβωτό. "Αλλά μπορείτε να βρείτε τους ανθρώπους που ζούσαν εκεί; Μπορείτε να βρείτε τα χωριά τους που βρίσκονται κάτω από το νερό τώρα; Και η απάντηση είναι ναι." ..

Ας ελπίσουμε ότι οι επιστήμονες μία ημέρα θα είναι σε θέση να παρέχουν αδιάσειστα στοιχεία που να υποστηρίζουν την αρχαία ιστορία του Μεγάλου Κατακλυσμού και να παρέχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με μια περίοδο της ιστορίας μας, που η Γη παραλίγο να πεθάνει.

Εν τω μεταξύ, μπορούμε να θαυμάσουμε και να προβληματιστούμε με τις αινιγματικές αρχαίες δομές όπως αυτές που ανακαλύφθηκαν από την Angela Micol, ιδρύτρια του "The Satellite Archaeology Foundation, Inc".

Με βάση τις δορυφορικές εικόνες, η Μικόλ προτείνει ότι οι λοφίσκοι θα μπορούσαν να αντιπροσωπεύουν διαβρωμένες πυραμίδες.





Ζουμάροντας τις εικόνες, παρατηρούμε ότι οι σχηματισμοί μοιάζουν περισσότερο με σωρούς από βραχώδη ερείπεια. Το μεγαλύτερο από αυτά φαίνεται να έχει τα ερείπια ενός οικοδομικού τετραγώνου ή τείχη στην κορυφή του, αλλά γι αυτό θα χρειαστεί μια πλήρης ανασκαφή για να διαλευκάνουν το μυστήριο.

"Έχουμε βρει κάποιες απίστευτες αποδείξεις στην περιοχή Abu Sidhum και θα μπορούσαν να είναι πολύ μεγαλύτερες από ό, τι υπάρχει στην Αίγυπτο.

Υπάρχει μια διακριτή γραμμή του νερού σε όλα τα τέσσερα αναχώματα σε περίπου 50 πόδια στο ύψος.

Εάν αυτή η τοποθεσία αποδειχθεί ότι είναι μια τεχνητή πυραμίδα, θα μπορούσε να χρονολογηθεί από την προδυναστική ή την Προϊστορική περίοδο της αρχαίας Αιγύπτου, καθιστώντας την το παλαιότερο συγκρότημα πυραμίδων στην Αίγυπτο.

Οι επιπτώσεις, αν αποδειχθεί τεχνητή; Μπορεί να ξαναγράψει ακόμα και την ιστορία της αρχαίας Αιγύπτου", πιστεύει η Angela Micol.




Δορυφορικές εικόνες αποκαλύπτουν παράξενες δομές στην έρημο Σαχάρα. Εικόνα: Angela Micol

Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι αυτά τα θαυμαστά οικοδομήματα χρονολογούνται πριν από τον κατακλυσμό, αλλά κανείς δεν μπορεί να απορρίψει την πιθανότητα ότι η καταστροφή τους προκλήθηκε από τον κατακλυσμό.

Η Angela Micol ήρθε σε επαφή με μια εξερευνητική αποστολή στην Αίγυπτο, που επισκέφθηκε την περιοχή Abu Sidhum. Έστειλαν λεπτομερή βίντεο των αναχωμάτων, που δείχνουν πώς μοιάζουν με πυραμίδες, μαζί με βίντεο από θραύσματα αγγείων που καλύπτουν την περιοχή εκτενώς και βοήθησαν να επιβεβαιωθεί ότι κάτι θαμμένο βρίσκεται κάτω από την άμμο κοντά στην τοποθεσία Abu Sidhum. Η ομάδα χρησιμοποίησε ανιχνευτές μετάλλων και κοιλοτήτων που έδωσαν θετικά αποτελέσματα για τις σήραγγες και τις κοιλότητες στο εσωτερικό των τεσσάρων αναχωμάτων / πιθανών πυραμίδων!

Η συμβατική ιστορία πιστεύει σε γεγονότα και στηρίζεται σε αποδείξεις που συνεχώς καταρρίπτονται. Χρειάζεται να ξαναγραφτεί ή απλά να ... αποκαλύφθεί; (Πληρ..messagetoeagle )




Το διαβάσαμε από το: Μυστηριώδεις αρχαίες δομές κρυμμένες κάτω από την Σαχάρα http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/10/blog-post_8630.html#ixzz3pP24LRUY

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)