Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Χημικοί αεροψεκασμοί – Καιρικές επιθέσεις – Ψυχοτρονική επέμβαση(BINTEO)





Και οι Θεοί δεν τρελάθηκαν, απλώς κάποιοι «νεο-Θεοί» προσπαθούν να τους ακυρώσουν και να το παίξουν χαλίφης στη θέση του χαλίφη









Ως άλλοι Ιζνογκούντ* αποφασίζουν πλέον ποιος θα έχει καλό καιρό και κακό, έως κάκιστο με ακραία φαινόμενα, που τις περισσότερες φορές αποδεικνύονται καταστρεπτικά για τις τοπικές οικονομίες, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που μετράμε και θύματα.




Το βάπτισαν «κλιματική αλλαγή», εμείς το ονομάσαμε «εγ-κλιματική αλλαγή» και το σενάριο έχει κάπως έτσι: Ψεκάστε, χααρπίστε, τους τελειώσατε.

Αρκετές μέρες τώρα βλέπουμε το γαλάζιο του ουρανού μας να παραβιάζεται, κι εκείνο της γείτονος χώρας και της χώρας πλάι στη χώρα, της γείτονος ηπείρου, τελικά του περισσότερο μέρους του πλανήτη. Αεροπλάνα που πετούν ρίχνουν χημικά για να ιονίζουν την ατμόσφαιρα ώστε να είναι χειραγωγήσιμη. Αλλά αυτό το χημικό δεν μένει στην ατμόσφαιρα, πάει σε όλη τη φύση και όλα τα έμβια όντα της, φυσικά και τους ανθρώπους.

Πως γίνεται λίγο μετά από τους ψεκασμούς να αρχινάει ο πονοκέφαλος; Να πονάει το κεφάλι μου στο Βόλο μαζί με το κεφάλι εκείνων στην Αθήνα και άλλων στη Θεσσαλονίκη ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ; Να σταματάει και να ξαναρχινάει ταυτόχρονα;

Λόγο της συνεχούς μας προβολής του θέματος, όπως καταλαβαίνετε, έχουμε φίλους απ’ όλη την Ελλάδα και παρατηρούμε μαζί το φαινόμενο. Φίλοι της SaveGeaGroup, τώρα και το Κίνημα Επιβιώνουμε, παρατηρούμε τους ψεκασμούς σε συνδυασμό με αυτό που σχεδόν όλοι πια γνωρίζουμε ως HAARP. Παρατηρούμε τη φυσικά μας κατάσταση πριν και μετά τους ψεκασμούς και ειδικά κατά τη διάρκεια λειτουργίας του χααρπ, που λίγο ως πολύ το αναγνωρίζουμε και από το σχηματισμό των νεφών, πολλοί δεν από μας το νιώθουμε στο νευρικό μας σύστημα.

Είναι θέμα ευαισθητοποίησης, αλλά κύρια προσοχής το ότι ολοένα περισσότερος κόσμος ακούει -τις νύχτες ειδικά, μετά τα μεσάνυχτα- ένα εσωτερικό βούισμα στο αυτί, ίσως και μια ανησυχία πριν ή κατά τη διάρκεια του ύπνου, με αποτέλεσμα, ακόμα κι αν οι ώρες είναι αρκετές να ξυπνάς κουρασμένος. Είναι η ώρα που το HAARP δουλεύει πάνω μας, επεμβαίνοντας στις συχνότητες Σούμαν.

Όλο αυτό το… «σετάκι» προσφέρει έλεγχο του καιρού άρα και της οικονομίας, των κυβερνήσεων και έλεγχο του νευρικού συστήματος, άρα και της ψυχολογίας και συμπεριφορά μας.

Απλή, λαϊκή γυναίκα, σήμερα ρωτάει την άλλη απλή λαϊκή γυναίκα, τη μανάβισσα: «Μπορείς να μου πεις τι έχουμε πάθει και δεν ξεσηκωνόμαστε σαν λαός; Μας βαράνε αλύπητα κι εμείς δεν έχουμε κουράγιο να κάνουμε κάτι; Τι στο καλό μας έχουν κάνει; Μάγια;»

Ναι, «μάγια» δια της τεχνολογίας. Και μην μου πείτε ότι δεν έχετε νιώσει τον τελευταίο καιρό σαν να είστε “ματιασμένοι” – βαρύ κεφάλι, νύστα, ατονία και διάθεση να κάνετε μόνο τα απαραίτητα. Που όρεξη για αντίσταση;

Πως είπατε; Λέω παραμύθια; Θεωρίες συνωμοσίας; Για ρωτήστε λοιπόν τον κύριο αυτόν που, παρ’ όλους τους Μάηδες του, είναι ακόμα εν ζωή, σαν όλες τις άλλες γκλομπαλιστικές μούμιες που σε λίγο πιάνουν αιώνα, επίσης με τη βοήθεια της επιστήμης. Από το δοκίμιο που έγραψε τη δεκαετία του ’70:










Αν δεν θέλεις άλλο να μένεις απαθής και να σου κάνουν το μυαλό κουρκούτι με ELF’s (ηλεκτρομαγνητικά πεδία), να λάβεις μέρος στις παρατηρήσεις και προσωρινές λύσεις για επιβίωση, να μπορείς να ενημερώνεσαι σωστά και να μην τρέχεις κάθε τόσο στους γιατρούς να δεις τι σου συμβαίνει, έλα στο Κίνημα Επιβιώνουμε – υπεράνω χρωμάτων, κομμάτων και των “μαγικών λύσεων” τους, που όμως σωπαίνουν στα πολύ βασικά: χειραγώγηση καιρού και ανθρώπων, Ατζέντα 21, επιβολή παγκόσμιας κυριαρχίας. Το μόνο, θα χρειαστεί κι εσύ να σηκώσεις μανίκια και να πάψεις να είσαι αδρανής…

Το βίντεο των ψεκασμών και HAARP των τελευταίων ημερών και ετοιμαστείτε για νέα ακραία φαινόμενα. Όλα νορμάλ κατά τα καιρικά παπαγαλάκια!




* Σειρά κόμικ: Στην προσπάθειά του να γίνει χαλίφης της Βαγδάτης, ο Ιζνογκούντ επιστρατεύει μάγους, τζίνι, στρατιώτες, χαλιά, μαγικά φίλτρα και λυχνάρια, έως και ανθρώπους που έφτασαν από το μέλλον.

nea.allnewz.gr 

1 σχόλιο:

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)