Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

"ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΟΝΤΑ ΤΗΣ "ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΤΩΝ ΣΦΑΙΡΩΝ""


Σύμφωνα με τις περιγραφές του Αμερικανού πεζοναύτη Corey Goody που υπηρέτησε για 20 χρόνια στο μυστικό διαστημικό πρόγραμμα "Solar Warden" και τώρα συνεργάτες μαζί με τον David Wilcock της "Sphere Being Alliance":
- ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΟΝΤΑ ΤΗΣ "ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΤΩΝ ΣΦΑΙΡΩΝ"!
Η "Συμμαχία των Σφαιρών" έχει αποκλείσει το Ηλιακό μας Σύστημα με πέραν των εκατό σφαιρών*, μερικές μεγαλύτερες από την Γη, μη επιτρέποντας την είσοδο ή την έξοδο οποιουδήποτε σκάφους. Ο αποκλεισμός αυτός ισχύει μέχρι την 5η διάσταση!
Πρόσφατα σε συνάντηση μεταξύ αντιπροσώπων της "Συμμαχίας των Σφαιρών" και του White Royal Dragon με την συνοδεία του, στην οποία παρίστατο ο Αμερικανός πεζοναύτης μαζί με τον Lt Colonel Gonzales (κατά την άποψη μου πρόκειται για τον David Wilcock), ζητήθηκε από την Συμμαχία να επιτραπεί στον αρχηγό των White Dragons με τους επιτελείς του να διαφύγουν από το Ηλιακό Σύστημα αφήνοντας όλους τους υφισταμένους του (συμπεριλαμβανομένης της "ελίτ" που κυβερνά τον πλανήτη) στο έλεος των Γαλάζιων Όντων, αλλά η Συμμαχία απέρριψε τις προτάσεις του.
Η "Συμμαχία των Σφαιρών" θέλει να αποκαταστήσει την τάξη, τη δικαιοσύνη και την ευγένεια στον κόσμο μας και να απελευθερώσει τις τεχνολογίες ίασης, της παράτασης της ζωής και όλη την υπερ-φουτουριστική τεχνολογία που διαθέτει για όλους.
* Αστροπολιτείες - πλανήτες

https://kauilapele.wordpress.com/2015/07/22/disclosure-data-from-cosmic-disclosure-corey-7-21-15-what-a-blue-avian-looks-like/


Πηγή:
Nicos Kastanias
http://pythiablog.blogspot.gr/2015/07/blog-post_23.html

1 σχόλιο:

  1. χμ....ενδιαφέροντα όλα αυτά, αλλά κάπως δύσκολο να γίνουν πιστευτά βέβαια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)