Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Μετεωρίτες Φτιαγμένοι Από Τον Άνθρωπο: Οι επιστήμονες μπορούν να δημιουργήσουν πύρινες μπάλες κατά παραγγελία - Ο κόσμος μας ακολουθεί λάθος δρόμο, πραγματικά λάθος!


Με ένα άγνωστο χημικό μείγμα που η ομάδα ελπίζει να εξάγει από έναν δορυφόρο για να δημιουργήσει βροχές μετεωριτών κατά παραγγελία. Geminid Fireball over Mount Balang by Alvin WuΜια νέα ιαπωνική εταιρεία που ονομάζεται ALE, συνεργάζεται με ερευνητές σε πολλά πανεπιστήμια με σκοπό τη δημιουργία τεχνητών βροχών μετεωριτών .
Κάθε τεχνητός μετεωρίτης θα κοστίζει περίπου 8100 δολάρια για τους αγοραστές και θα είναι αρκετά φωτεινός ώστε να είναι ορατός ακόμη και σε περιοχές με φωτορύπανση, υπό την προυπόθεση να υπάρχει καθαρός καιρός.

Ο κόσμος μας πραγματικά πάει στραβά!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ
http://revealedtheninthwave.blogspot.gr/2015/07/blog-post_106.html

1 σχόλιο:

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)