Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Eξωγήινοι αναμεσά μας;

Ετσι ισχυρίζονται Βούλγαροι επιστήμονες και μάλιστα όπως λένε έχουν έρθει σε επαφή μαζί τους
«Οι αλλοδαποί βρίσκονται παντού γύρω μας, και μας παρακολουθούν όλη την ώρα» είπε ο κ. Filipov στα....
βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης.

"Δεν είναι εχθρικοί απέναντί μας, μάλλον, θέλουν να μας βοηθήσουν, αλλά δεν έχουν αναπτυχθεί αρκετά ώστε να υπάρχει άμεση επαφή μαζί τους." Είπε ότι οι... άνθρωποι δεν πρόκειται να είναι σε θέση να έρθουν σε επαφή με τους εξωγήινους μέσω ραδιοκυμάτων, αλλά με τη δύναμη της σκέψης. «Η ανθρώπινη φυλή ήταν σίγουρα θα έχει άμεση επαφή με τους εξωγήινους στα επόμενα 10 με 15 χρόνια», είπε.

"Εξωγήινοι επικρίνουν την ανήθικη συμπεριφορά των ανθρώπων που αναφέρεται στην παρέμβαση του ανθρώπου» στις διαδικασίες της φύσης." Ο Lachezar Filipov, είναι αναπληρωτής διευθυντής του Ινστιτούτου Διαστημικών Ερευνών της Βουλγαρικής Ακαδημίας Επιστημών!

dinatos

Το διαβάσαμε από το: Eξωγήινοι αναμεσά μας; http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2011/02/e.html#ixzz3cCERfFBE

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)