Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014

Φωτογραφία δείχνει γιγάντιο καβούρι στα νερά της Αγγλίας


Μπορεί το Κέντ, η παραθαλάσσια πόλη της Αγγλίας, να φημίζεται για τα στρείδια της, ωστόσο μία απίστευτη φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου προμηνύει ότι θα είναι πολλοί οι επισκέπτες που θα βρεθούν στην περιοχή με την ελπίδα να πιάσουν το… μεγαλύτερο καβούρι της Βρετανίας.
Η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε φαίνεται να δείχνει ένα αρθρόποδο με πλάτος τουλάχιστον 50 πόδια, το οποίο παραμονεύει στα ρηχά νερά.
Κάποιοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται πραγματικά για ένα γιγάντιο καβούρι, ωστόσο άλλοι κάνουν λόγο για έναν απλό σχηματισμό στην αμμουδιά ή ακόμη και για μία φάρσα.
Ο διαχειριστής του ιστότοπου «Weird Whitstable» όπου δημοσιεύθηκε η φωτογραφία, αναφέρει πως όταν πρωτοείδε τη φωτογραφία σκέφτηκε πως πρόκειται για έναν σχηματισμό στην άμμο, ωστόσο όπως λέει, τώραείναι πεπεισμένος πως πρόκειται για ένα τέρας του βυθού.

«Όταν το πρωτοείδα στο λιμάνι, το μόνο που μπόρεσα να δω ήταν μία μικρή κίνηση, στη συνέχεια όμως μου φάνηκε σαν ένας κορμός δέντρου», ανέφερε χαρακτηριστικά.
crashonline.gr/
Το διαβάσαμε από το: Φωτογραφία δείχνει γιγάντιο καβούρι στα νερά της Αγγλίας http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/10/blog-post_189.html#ixzz3G1m892En

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...