Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014

«Εμφανίστηκε» το διάσημο φάντασμα
Το όνομά της είναι Lady Gray και θεωρείται το διασημότερο φάντασμα στη Βρετανία. "Ζει" στο Dudley Castle που επίσης θεωρείται ένα από τα πιο στοιχειωμένα μέρη της χώρας.Για πρώτη φορά, η Lady Gray "συλλαμβάνεται" από τον φωτογραφικό φακό. Το... κατάφερε η 28χρονη Amy Harper κατά τη διάρκεια επίσκεψης με την οικογένειά της στο διάσημο κάστρο.

Η 28χρονη έβγαζε φωτογραφίες με το κινητό της και συνειδητοποίησε πως στις φωτογραφίες που είχε βγάλει είχε και το διάσημο... φάντασμα μόνο όταν έφτασε στο σπίτι της. Είδε ξαφνικά μια γυναικεία φιγούρα με γκρι μέσα στον πύργο.


Το Dudley Castle χτίστηκε το 1701. Η Lady Gray λέγεται πως θεωρείται η Dorothy Beaumont. Έμεινε έγκυος, γέννησε ένα κοριτσάκι, το οποίο όμως πέθανε λίγους μήνες μετά τη γέννα. Η θλίψη της, την οδήγησε στο θάνατο λίγος μήνες μετά. Τελευταία της επιθυμία ήταν να ταφεί δίπλα στην κορούλα της, αλλά δεν έγινε σεβαστή.

Κάπως έτσι δημιουργήθηκε ο μύθος της. Λέγεται πως στοιχειώνει το κάστρο όπου κάποτε έζησε και όπως λένε ψάχνει για το παιδί της.
Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...