Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Το HAARP είναι Προγραμματισμένο να Κλείσει; - Χρησιμοποιείται ως Όπλο Ελέγχου του Καιρού; (ΒΙΝΤΕΟ)





Ότι θα μπορούσε να θεωρηθεί μια θεωρία συνωμοσίας για πολλούς μπορεί να μην είναι τόσο υπερβολικά τραβηγμένο. Ειδικά όταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ένα τόσο γνωστό πολιτικό πρόσωπο κάνει ένα τέτοιο συγκλονιστική σχόλιο, όπως και ο πρώην πρόεδρος της Βενεζουέλας (Ούγκο Τσάβες), ο οποίος ισχυρίστηκε ότι το The High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) χρησιμοποιήθηκε, ως όπλο χειραγώγησης καιρού, για να προκαλέσει το σεισμό της Αϊτής.




Το HAARP, είναι ένα ερευνητικό πρόγραμμα της ιονόσφαιρας που χρηματοδοτείται από το στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών και του Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA), που τους αρέσει να κάνουν όπλο τα πάντα και να χρησιμοποιούν την επιστήμη για να το επιτύχουν με σκοπό την «άμυνα» και την «εθνική ασφάλεια».

Ο Τσάβες δεν είναι ο μόνος που έχει κάνει τέτοιες δηλώσεις. Το 2010, ο πρόεδρος του Ιράν (εκείνη την εποχή) Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, δήλωσε ότι οι εγκαταστάσεις του HAARP ήταν υπεύθυνη για τις καταστροφικές πλημμύρες στο Πακιστάν. Πώς μπορούμε να εξακολουθούμε να επισημαίνουμε αυτές τις πιθανότητες σαν θεωρίες συνωμοσίας και αμέσως να τις απορρίπτουμε; Αυτά είναι σημαντικά ερωτήματα και σημαντικές πιθανότητες για να εξετάσουμε με αρκετή ισχύ και τις αποδείξεις μην τις απορρίπτετε ως θεωρίες συνωμοσίας .

Μετά από τα γεγονότα, όπως η 11/9, το κοινό γίνεται όλο και πιο ενήμερο και πιο ανοιχτόμυαλο για το γεγονός ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται, ειδικά όταν πρόκειται για παγκόσμια γεγονότα και παγκόσμια ζητήματα.

Το 2002, το ρωσικό κοινοβούλιο ήταν πολύ ανήσυχο για τα αμερικανικά σχέδια για την ανάπτυξη νέων όπλων που χρησιμοποιούν το HAARP.

Αν αυτοί οι ισχυρισμοί είναι αληθείς, αυτό που έχει αποκαλυφθεί τα τελευταία χρόνια και η αλήθεια πίσω από αυτό είναι τόσο αποκαρδιωτική όσο και καταστροφική.

Προφανώς, η Πολεμική Αεροπορία προορίζεται να κλείσει το πρόγραμμα μετά από 21 χρόνια.

«Προχωράμε με άλλους τρόπους διαχείρισης της ιονόσφαιρας, τους οποίους η εγκατάσταση HAARP σχεδιάστηκε πραγματικά να κάνει. Το HAARP δεν είναι πλέον ένας τομέας θα έχουμε ανάγκη στο μέλλον. Έχουμε τελειώσει το έργο μας, που θέλαμε να κάνουμε εκεί και προχωρούμε σε άλλους τρόπους διαχείρισης της ιονόσφαιρας. Αυτό είναι για το οποίο το HAARP σχεδιάστηκε να κάνει, να είναι σε θέση να εγχύσει ενέργεια στην ιονόσφαιρα και τον έλεγχο αυτής.» 
(Δείτε το βίντεο παρακάτω)

Σωστά, το HAARP σχεδιάστηκε για να ελέγξει την ιονόσφαιρα. Παρακάτω είναι ένα πρόσφατο βίντεο του γερουσιαστή Murkowski να κάνει ερωτήσεις στην υποεπιτροπή πιστώσεων άμυνας SD - 192.



Τα πάντα είναι τυλιγμένα σε μυστικότητα. Ο κόσμος μας χρειάζεται περισσότερη διαφάνεια.

Το HAARP είναι άλλο ένα από τα πολλά προγράμματα που είναι τυλιγμένα με μυστικότητα. Πώς μπορούμε να γνωρίζουμε κάτι για τον πλανήτη μας, αν τόσα πολλά πράγματα είναι μη διαφανή; Φανταστείτε έναν αγώνα που γίνεται σε πλήρη διαφάνεια, αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να γίνεται. Αν θέλουμε να εκπαιδεύσουμε τη νεολαία μας για τον πλανήτη μας και τι συμβαίνει σε αυτόν, η διαφάνεια είναι επιτακτική. Αν η νεολαία μας ήταν πλήρως εκπαιδευμένη με πλήρη διαφάνεια, θα υπήρχε μια επανάσταση μέσα σε μια νύχτα.

Υπάρχουν νέες τεχνολογίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν προς όφελος της ανθρώπινης φυλής και να μας κάνουν να ζούμε πιο αρμονικά με τη γη. ( όπως η δωρεάν ενέργεια)
Έχοντας την περισσότερη από την επιστήμη μας και τις υπόλοιπες τεχνολογίες στα χέρια των οργανισμών άμυνας και μυστικών υπηρεσιών είναι μια μορφή ελέγχου του λαού. Οι οργανισμοί αυτοί δεν χρειάζονται, δεν είναι απαραίτητοι σε έναν κόσμο του φόβου και χάους, που (οι οργανισμοί αυτοί) επιθυμούν να διατηρηθεί, προκειμένου να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους.

Λοιπόν, τι νομίζετε εσείς για το HAARP;
Και τι πιστεύετε για την προγραμματισμένη διακοπή λειτουργίας του;
Θα με ενδιέφερε να ακούσω τις σκέψεις σας στο τμήμα των σχολίων.

Έρευνα-Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση κειμένων στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Αναφορές:

  1. http://rt.com/news/161672-haarp-closure-weather-experiments/
  2. http://www.fas.org/irp/program/collect/haarp-duma.htm
  3. http://www.collective-evolution.com/?s=free+energy
  4. http://www.collective-evolution.com/2013/08/31/snowden-reveals-first-ever-public-disclosure-of-secret-black-budget-programs/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)