Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2014

Σπήλια εκατομμυρίων ετών με μεταλλικούς σωλήνες


 Στην έρημο και αραιοκατοικημένη περιοχή της επαρχίας Qinghai, στο Θιβέτ, κοντά στο πανύψηλο βουνό Tsaidam και δίπλα σε μια λίμνη, υπάρχει μια τεχνητή σπήλια ηλικίας εκατομμυρίων χρονών . Φώτο κάτω.
Οι επιφάνειες είναι λείες άλλα εκείνο που κάνει εντύπωση είναι ότι υπάρχει σκουριασμένη μεταλλική σωλήνα στην οροφή διαμέτρου 40 cm, που πηγαίνει στο έδαφος. Εκεί συνδέετε με άλλες 12 μεταλλικές σωλήνες παράλληλες μεταξύ τους διαμέτρου από 40-10 εκατοστά.. Όλες καταλήγουν στην λίμνη . Οι σωλήνες αποδείχθηκε ότι έχουν 30 τοις εκατό οξειδίου του σιδήρου, μία μεγάλη ποσότητα διοξειδίου του πυριτίου και οξείδιο του ασβεστίου. Από την σύνθεση και την οξείδωση του σιδήρου, και από άλλες ενδείξεις οι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι είναι ηλικίας εκατομμυρίων ετών. Ποιοι είχαν όμως την τεχνολογία αυτή πριν από εκατομμύρια χρόνια; Πως κατασκεύασαν το σπήλαιο και μάλιστα λείο μια που το πέτρωμα είναι πολύ σκληρό; Και τέλος το μεγάλο ερώτημα πως κατασκεύασαν τις σωλήνες; Μήπως ήταν καταφύγιο πριν από εκατομμύρια χρόνια εξωγήινων; Κάτω η σπηλιά :

ΠΗΓΗ
Το διαβάσαμε από το: Σπήλια εκατομμυρίων ετών με μεταλλικούς σωλήνες http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/02/blog-post_1852.html#ixzz2tPa9AFsB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...