Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Η Μικρή Κουκκίδα - TheTinyDot Μια πολύ περίεργη κατάσταση για το 99,999% των ανθρώπων που δεν μπορεί να εξηγηθεί επαρκώς.






Μια πολύ περίεργη κατάσταση για το 99,999% των ανθρώπων που δεν μπορεί να εξηγηθεί επαρκώς.






To είδαμε στη Βιντεοθήκη - Αυτομόρφωση

Aν ρωτήσετε κι εμένα όσον αφορά τη γνώμη μου πάνω σε αυτό το περιγέλαστο φαινόμενο, θα έλεγα ως "δρ ανιχνευτής" το εξής: "έχουμε να κάνουμε με τη σοβαρότατη εκφυλιστική, διανοητικής κυρίως φύσης, διαταραχή της κατα φαντασίαν ασφάλειας, που λόγω παρατεταμένης ψυχικής ανωριμότητας θεωρεί το 99%και βάλε ότι εξασφαλίζει με την οικειότητα της ιδρυματοποίησης μέσα σε μαντριά και παρα-μαντριά, που όσες κοινωνικοπολιτικές, οικονομικές και μεταφυσικές-θρησκευτικές ονομασίες (συνήθως με την κατάληξη -ισμός) κι αν έχουν, ανήκουν όλα στο ΜΕΓΑΛΟ μαντρί της ΜΙΚΡΗΣ κουκκίδας!" Και το χειρότερο; Οι ίδιοι οι τρόφιμοι αναλαμβάνουν τις περισσότερες φορές εθελοντικά το ρόλο των δεσμο-φυλάκων των υπόλοιπων τροφίμων, εφόσον εκείνοι αμφισβητούν το κύρος, τις συνήθειες και την ισχύ των "λεγεώνων" και πρακτικών της ΜΙΚΡΗΣ κουκκίδας και των κλώνων της!




πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)