Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014

Κάτι παράξενο συμβαίνει με την Ανταρκτική;[ΒΙΝΤΕΟ]
Η A 10 + σελίδα δημόσιο φόρουμ, έχει μια σε βάθος συζήτηση για αυτό που ο ο συντονιστής του φόρουμ θεωρεί «κάτι παράξενο που ενεργοποιείται κάτω από τον πάγο της Ανταρκτικής». Το Forum mod ισχυρίζεται ότι ένας γεωλόγος έχει αποσταλεί στο Neumayer σταθμό στην Ανταρκτική, για να μελετήσει δείγματα πυρήνα πάγου.Πριν από περίπου 2 εβδομάδες αρχίσαμε να ακούμε φήμες ότι παράξενες μεταδόσεις μικροκυμάτων είχαν εντοπιστεί. Τελικά ανακαλύφθηκε ότι αυτή η μετάδοση προέρχονταν από περίπου 100 μέτρα κάτω από τον πάγο, περίπου 15 μίλια από το σταθμό. Μια αποστολή εστάλη σε αυτήν τη θέση για να ερευνήσει την περιοχή. Αυτό που βρήκαν ήταν όχι μόνο μεταδόσεις μικροκυμάτων, αλλά και ραδιενεργή δραστηριότητα, καθώς και ένα τεράστιο ποσό θερμότητας που προέρχεται κάτω από τον πάγο,ενώ ο πάγος λιώνει.Αυτό είναι, όταν όλα έγιναν πραγματικά περίεργα. Μέσα σε λίγες μέρες μια ομάδα απεστάλη από τις ΗΠΑ, με βαρυ χωματουργικό εξοπλισμό. Αυτή η ομάδα και ο εξοπλισμός τους απεστάλη στη θέση που πιθανώς θα σκάψουν, κάτω από τον πάγο. Υπήρχαν 18 από αυτούς και 7 από αυτούς έπρεπε να αντιμετωπιστούν από τους γιατρούς μας για κάποιο είδος δηλητηρίασης από ακτινοβολία.
Τι πιο ανησυχητικό, είναι το βλέμμα στα πρόσωπα των μελών της ομάδας, όταν επέστρεψαν. Όλοι μοιάζουν σαν να είδαν φάντασμα. Εντελώς φοβισμένοι ενεργούν ακανόνιστα.
Τώρα η περιοχη φρουρείται από τον στρατό των ΗΠΑ. Η φήμη είναι για μια άλλη ομάδα από τις ΗΠΑ,που έρχετ

αι να επαναλάβει την έρευνα από το Σώμα Μηχανικού του Στρατού.
Η συζήτηση για ό, τι μπορεί ή δεν μπορεί να είναι κάτω από την Ανταρκτική ξεκινά περίπου στα 30 δευτερόλεπτα σε αυτό το βίντεο.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

http://beforeitsnews.com/strange/2014/01/something-discovered-under-antarctica-2453912.html

http://diadrastiko.blogspot.gr/2014/01/blog-post_9020.html

πηγη


thesecretrealtruth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...